skalis Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Fakt tam je napsáno SELE-WINDING? Mozna jsem nepochopil vtip a budu za blba, ale nevadi . Ocekaval bych spis "SELF WINDING", tedy pokud jsou to automaty. Je tam fakt to "E"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Fakt tam je napsáno SELE-WINDING? Dobrý postřeh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Limitka? Sem nebo sem natiskli SELF Ono obecne techto Tudoru, stejne jako Rolexu je mraky variant ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Asi jsem chodil málo na anglinu, ale SELE WINDING je tedy oříšek i pro kamaráda učitele, večer budu vědět víc" self-winding - s automatickým natahováním sele winding - zatím velká neznámá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 sele winding po česku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Asi jsem chodil málo na anglinu, ale SELE WINDING je tedy oříšek i pro kamaráda učitele, večer budu vědět víc" self-winding - s automatickým natahováním sele winding - zatím velká neznámá Co je SELE nevim. Dnes mi je ale hodinar otevrel a byla tam klasicka Tudorsky signovana ETA 2824. YPO ze Ty jsi dnes zase snidal vtipnou kasi Pred chvili jsem smichy nemohl z Tvoji fotky ve vlakne o Primu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Co je SELE nevim. Dnes mi je ale hodinar otevrel a byla tam klasicka Tudorsky signovana ETA 2824. To vypada, ze nekomu ujela ruka pri repasu ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Asi by se to tak dalo přeložit" tys mi dal YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Co je SELE nevim. Dnes mi je ale hodinar otevrel a byla tam klasicka Tudorsky signovana ETA 2824. To je špatně ne? Měl by tam být Rolex kalibr nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To je špatně ne? Měl by tam být Rolex kalibr nebo se pletu? Pletes, mela byt ma byt modifikovana ETA 2824-2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To je špatně ne? Měl by tam být Rolex kalibr nebo se pletu? Jak tu nekde psal myslim cigi, Rolex daval do Tudoru kalibry nekdy do konce 60. let. Potom presli na ETU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Jak tu nekde psal myslim cigi, Rolex daval do Tudoru kalibry nekdy do konce 60. let. Potom presli na ETU. To mi uniklo, díky za infotmaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Foto noveho krokodyliho remenu od Simona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 myslím, že výsledek se velice povedl, jsem také fanda rolex, dokonce mně to donutilo jít si vyzkoušet rolády, jak mi sednou na ruce, a bohužel, všechny se mi zdály malé /milgausy i submarinry/ doslova jsem po nich toužil, nemám nic proti jejich zpracování, tradici, kvalitě, prostě vadí mi jen ta velikost, můj sen byly daytony, ale když to je furt jen 40mm doufám, že se do toho pořádně u Rolex obujou a vymyslí nějaké 42-44mm provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Hele Kubo slusi jim to! Rozhodne vic nez varianta cislo 2, cerny remen co sis nechal sit na becka, to se mi nelibilo vubec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 doufám, že se do toho pořádně u Rolex obujou a vymyslí nějaké 42-44mm provedení Doufám, že takovou kravinu nikdy neudělají........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amigator Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Jedná se o chybu. Správně tam má být TELE - WINDING. Jde o dálkové natahování pomocí radiového signálu, u kvalitnějších jedinců prostřednictvím myšlenky. Více viz Wikipedia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Foto noveho krokodyliho remenu od Simona Kubo ta signovana spona byla u hodinek nebo jsi ji schaněl extra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Doufám, že takovou kravinu nikdy neudělají........... zdá se že už udělali, ty kravino, datejust už má 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Kubo ta signovana spona byla u hodinek nebo jsi ji schaněl extra? Bohudik tam byla. Kdyz bych ji shanel dodatecne, tak je pekelne draha. Na ebay jsem ji pred casem videl myslim za 80USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se