Návštěvník milosklikar Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Včera mi dorazily. Díky Kubsonovi. Krásné, velké a až neuvěřitelně přesné. Od včerejška stále +/- 0s.
dakasport Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 To NovoCZ: Zrovna zitra si jdu pro identicke, koupil jsem je od jednoho clena na zdejsi burze , ovsem ty Tve jsou NOS, naprosto dokonaly stav. Skvele a gratuluji k nadhernemu dedictvi:-)
MarvinX Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Po několika měsících se mi až z daleké ciziny vrátil opravený fotoaparát, takže se mohu konečně i já pochlubit svými novými přírůstky. V případě Monster spíše staronovým přírůstkem, neboť tyto jsou již několik měsíců v mém držení. A protože se jedná o notoricky známé hodinky, tak jsem se pokusil o jistý inovativní přístup v představení nových přírůstků. Ten spočívá nejen v neobvyklém pojetí fotografií, ale zejména v jejich naprosto otřesné kvalitě
Well Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Po několika měsících se mi až z daleké ciziny vrátil opravený fotoaparát, takže se mohu konečně i já pochlubit svými novými přírůstky. V případě Monster spíše staronovým přírůstkem, neboť tyto jsou již několik měsíců v mém držení. A protože se jedná o notoricky známé hodinky, tak jsem se pokusil o jistý inovativní přístup v představení nových přírůstků. Ten spočívá nejen v neobvyklém pojetí fotografií, ale zejména v jejich naprosto otřesné kvalitě Ty Arcadie jsou skvělé. Nebylo by víc fotek??
B.F.G. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ty Omegy jsou zhruba stejné jako tyto, jen bez těch rytin a bez prasklin. A kde že to leží?
Foundryman Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ve starožitnictví na Dominikánském náměstí.
xlaque Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Po několika měsících se mi až z daleké ciziny vrátil opravený fotoaparát, takže se mohu konečně i já pochlubit svými novými přírůstky. V případě Monster spíše staronovým přírůstkem, neboť tyto jsou již několik měsíců v mém držení. A protože se jedná o notoricky známé hodinky, tak jsem se pokusil o jistý inovativní přístup v představení nových přírůstků. Ten spočívá nejen v neobvyklém pojetí fotografií, ale zejména v jejich naprosto otřesné kvalitě Tie Archimede odniekiaľ poznam
MarvinX Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ty Arcadie jsou skvělé. Nebylo by víc fotek?? Víc fotek můžeš nalézt na webu Kubsona, který Archimede prodává http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=15 A kdyby ani tyto fotky nestačili napiš jaké záběry bys chtěl vidět a já ti je rád vyfotím a pošlu třeba na email.
MarvinX Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tie Archimede odniekiaľ poznam Myslím, že jsi je viděl v Žilině
Cubert Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ve starožitnictví na Dominikánském náměstí. Tak kolem toho chodim celkem casto a nikdy sem tam nevlezl. Nekdy se tam zastavim.
Well Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Víc fotek můžeš nalézt na webu Kubsona, který Archimede prodává http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=15 A kdyby ani tyto fotky nestačili napiš jaké záběry bys chtěl vidět a já ti je rád vyfotím a pošlu třeba na email. Já vím, že je tam Kubson má. Bohužel už si nemůžu dovolit třetí hodinky a tak nechci zbytečně otravovat. To jen kdyby bylo už něco nafoceno, jen tak se pokochat . Jsou to parádní hodinky! Škoda, že nejsou Japonské , ale i tak na ně jednou dojde.
MarvinX Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Já vím, že je tam Kubson má. Bohužel už si nemůžu dovolit třetí hodinky a tak nechci zbytečně otravovat. To jen kdyby bylo už něco nafoceno, jen tak se pokochat . Jsou to parádní hodinky! Škoda, že nejsou Japonské , ale i tak na ně jednou dojde. To není otravování, to je radost. Jestli chceš ještě nějaké záběry, tak si řekni, rád je udělám. Jakékoliv, kromě rozebraných hodinek samozřejmě. Když dodáš babu tak klidně nafotím Archimede Arcadia i na nahém ženském těle
Well Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 To není otravování, to je radost. Jestli chceš ještě nějaké záběry, tak si řekni, rád je udělám. Jakékoliv, kromě rozebraných hodinek samozřejmě. Když dodáš babu tak klidně nafotím Archimede Arcadia i na nahém ženském těle Foto na ruce vždycky potěší a co se týká nahé dívky, třeba se nějaká atraktivní čtenářka zdejšího fóra sama přihlásí. V tom případě oželím i fotku Archimédií na ruce
kober Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Moje druhé automaty, první vintage hodinky, jsem strašně nadšený.
African Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 (upraveno) To KOBER: Moc hezká Seika, jsem z nich opravdu unešen" Ta oranžová je k čemu? Ukazatel dne a noci? Upraveno 4. září 2007 uživatelem Vlastimil7664
kober Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 To KOBER: Moc hezká Seika, jsem z nich opravdu unešen" Ta oranžová je k čemu? Ukazatel dne a noci? To je neděle Má to klasické anglické MON/TUE etc. a pak římské číslice, které mají místo neděle tenhle čtvereček. A ve čtvrtek je tam IIII.
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Moje druhé automaty, první vintage hodinky, jsem strašně nadšený. Seika jsou super ...... jsou tak velké nebo máš tak malou ruku
kober Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Seika jsou super ...... jsou tak velké nebo máš tak malou ruku Obojí Průměr je tuším 42 mm bez korunky (ty Invicty na posledním obrázku mají 40 mm), ruka je průměrný ajťácký rozměr.
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 ruka je průměrný ajťácký rozměr. :lol2:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se