safi Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 (upraveno) Tak mi to nedá, abych se nepochlubil - na tyhle jsem se těšil...do vánoc to pošta nestihla, ale nevadí. Horší je, že celníci opět nezaspali a DPH dělalo skoro tři tisíce. Ale stojí to za to! Také se trošku nezdravě pochlubím - právě dorazivší originál Stowa motýlová spona. Jinak gratuluji ke krásnému přírustku. Nevíš přesně jaký model strojku máš v hodinkách? Máš možnost hackingu? Jinak dobrá stránka je tato: http://www.nomos-museum.de/werke.htm a zejména pro tento model: http://www.nomos-museum.de/ludwig_glasboden.htm Upraveno 28. prosince 2007 uživatelem ¨safi
Drummer Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Ježíšek nadělil mně a mojí pětileté dceři. Schválně jestli uhodnete pro koho které jsou.
afrikab Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Ježíšek nadělil mně a mojí pětileté dceři. Schválně jestli uhodnete pro koho které jsou. Hehe, me ty male pravo pripadaji tvarem pouzdra vic jako pilotky nez ty B-Uhr vlevo
YasheQ Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Pozde, ale prece. Dodatecne zasilam fotky posledni radosti co jsem si letos udelal. MKII Stingray od Bill Yao jsou moc krasne a potesilo, ze si je mohl clovek upravit k obrazu svemu. Negativni bylo, ze dodaci lhuta se blizila dodacim lhutam ceske posty ( 10 mesicu od objednavky) :-) I kocourek ma pratelsky vztah k hodinkam a zejmena k polstrovani boxu!!!
Mike. Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Pozde, ale prece. Dodatecne zasilam fotky posledni radosti co jsem si letos udelal. MKII Stingray od Bill Yao jsou moc krasne a potesilo, ze si je mohl clovek upravit k obrazu svemu. Negativni bylo, ze dodaci lhuta se blizila dodacim lhutam ceske posty ( 10 mesicu od objednavky) :-) I kocourek ma pratelsky vztah k hodinkam a zejmena k polstrovani boxu!!! Moc hezký kousek, na http://www.mkiiwatches.com/ mají více takových, ale tento model se mi moc líbí.
Drummer Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Hehe, všechno se vyvíjí. Hehe, me ty male pravo pripadaji tvarem pouzdra vic jako pilotky nez ty B-Uhr vlevo
captom Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Také se trošku nezdravě pochlubím - právě dorazivší originál Stowa motýlová spona. Jinak gratuluji ke krásnému přírustku. Nevíš přesně jaký model strojku máš v hodinkách? Máš možnost hackingu? Jinak dobrá stránka je tato: http://www.nomos-museum.de/werke.htm a zejména pro tento model: http://www.nomos-museum.de/ludwig_glasboden.htm Krása! Sám jsem přesně tyhle (Antea kleine sekunde?) už málem objednal, ale nakonec vyhrály Nomos. Je tam strojek Nomos 1T, hacking to má. Díky za odkazy, o nich jsem nevěděl. Chci se tam na jaře zajet podívat - můj rodný domek je cca 30km od Glashutte... Nechám je prohlídnout, seřídit, pokoukám, obávám se, že i nakoupím... Prostě hezký den .
Drummer Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 YasheQ: Prozraď jaké hezké kousky ještě skrývá skříňka.
safi Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Krása! Sám jsem přesně tyhle (Antea kleine sekunde?) už málem objednal, ale nakonec vyhrály Nomos. Je tam strojek Nomos 1T, hacking to má. Díky za odkazy, o nich jsem nevěděl. Chci se tam na jaře zajet podívat - můj rodný domek je cca 30km od Glashutte... Nechám je prohlídnout, seřídit, pokoukám, obávám se, že i nakoupím... Prostě hezký den . Přesně tak to má být :-) Nomosy jsou ještě o kousek dál než ty Stowy...
YasheQ Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 YasheQ: Prozraď jaké hezké kousky ještě skrývá skříňka. kdyz to vemu z leva do prava: 1. rada: Panny Homage s UNiTAS 6497, Christhoper Ward C5 Malvern, Seiko Prospex Model SBD003 "Samurai", Laco Ref. 861062 + Sima pilot strap Nr.01 :-), MKII Stingray 2. rada: Alba Riki Watanabe AAAA103, Seiko 5 Sport SYMD01K ( Ladies version ), Oris Artelier Date 56175484051 ( Ladies version ) Od te doby co ma pritelkyne dvoje hodinky, nemusim poslouchat ze jich mam vic nez jedny p.s.: stojici a utocici je kocourek Diego Carré de Luxe CZ
dubraro Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 p.s.: stojici a utocici je kocourek Diego Carré de Luxe CZ Jsem to tipoval, že je to CP briťák. Máš jenom jednoho nebo víc?
vor Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Pozde, ale prece. Dodatecne zasilam fotky posledni radosti co jsem si letos udelal. MKII Stingray od Bill Yao jsou moc krasne a potesilo, ze si je mohl clovek upravit k obrazu svemu. Negativni bylo, ze dodaci lhuta se blizila dodacim lhutam ceske posty ( 10 mesicu od objednavky) :-) 10 měsíců?? Jak jsi to mohl tak dlouho vydržet? To bych na ně skoro zapomněl.
YasheQ Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Jsem to tipoval, že je to CP briťák. Máš jenom jednoho nebo víc? Mame jeste jednu, britska modra. A doufam, ze uz jich vic mit nebudem:-)
safi Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 kdyz to vemu z leva do prava: 1. rada: Panny Homage s UNiTAS 6497, Christhoper Ward C5 Malvern, Seiko Prospex Model SBD003 "Samurai", Laco Ref. 861062 + Sima pilot strap Nr.01 :-), MKII Stingray 2. rada: Alba Riki Watanabe AAAA103, Seiko 5 Sport SYMD01K ( Ladies version ), Oris Artelier Date 56175484051 ( Ladies version ) Od te doby co ma pritelkyne dvoje hodinky, nemusim poslouchat ze jich mam vic nez jedny p.s.: stojici a utocici je kocourek Diego Carré de Luxe CZ Christhoper Ward C5 Malvern - nebyly by prosím nějaké fotografie?
YasheQ Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Christhoper Ward C5 Malvern - nebyly by prosím nějaké fotografie? Tady neco mam. Sice kvalita nic moc, ale doufam ze potesi. Kazdopadne jsou to pekne oblekovky ve stylu hodne muziky za malo penez :-)
Vit Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Kde se dají sehnat Panny Homage s UNiTAS 6497 a kolik asi stojí? Moc se mi líbí. Je v nich opravdu Unitas nebo jen jeho asijská kopie?
safi Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Tady neco mam. Sice kvalita nic moc, ale doufam ze potesi. Kazdopadne jsou to pekne oblekovky ve stylu hodne muziky za malo penez :-) Díval jsem se teď na http://www.christopherward.co.uk Fakt tento model stojí kolem 200 liber? tj. necelých 8000CZK? ty jo.....
YasheQ Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Díval jsem se teď na http://www.christopherward.co.uk Fakt tento model stojí kolem 200 liber? tj. necelých 8000CZK? ty jo..... Kdyz jsem to kupoval, tak konecna cena byla 112 liber incl. s/h. Je to ale vcetne slevoveho kuponu co jsem nasel na christopherward.co.uk foru a nekolika mailu s Christopherem o validnosti me platby, cekani na akceptaci a nasledne omluvy za projeveni neduvery ohledne prijmuti platby z CZ :-) Ale jak rikam, krasne hodinky za cenu vice nez priznivou!!!
rorda Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 (upraveno) Díval jsem se teď na http://www.christopherward.co.uk Fakt tento model stojí kolem 200 liber? tj. necelých 8000CZK? ty jo.....No, to se pak člověk nemůže divit, že ty hodinky jsou dlouho dopředu vyprodaný a přijímaj objednávky až na konec zimy, únor 2008 ... Vypadaj fakt pěkně a zpracovánim to neni žádnej šunt ... Skoro ideální hodinky pro někoho, pro koho je ten cenovej strop 10tis. Kč a chce pěkný automaty ... Upraveno 30. prosince 2007 uživatelem rorda
safi Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 No, to se pak člověk nemůže divit, že ty hodinky jsou dlouho dopředu vyprodaný a přijímaj objednávky až na konec zimy, únor 2008 ... Vypadaj fakt pěkně a zpracovánim to neni žádnej šunt ... Skoro ideální hodinky pro někoho, pro koho je ten cenovej strop 10tis. Kč a chce pěkný automaty ... Podobně jako Stowa Antea nebo Archimede nebo Steinhard..pěkné..velmi pěkné..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se