Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 8. 2010 v 8:28, 'Kamil' napsal:

A před chvílí jsem na Ebay vyhrál po lítém boji nádherné "UFO" s úžasným originálním tahem. :thumbsup_anim:

Seš si jistý tím originálním tahem? V žádných oficiálních materiálech od Seika jsem je s tímhle konkrétním neviděl.
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 16. 9. 2010 v 20:50, 'Chumpus' napsal:

Seš si jistý tím originálním tahem? V žádných oficiálních materiálech od Seika jsem je s tímhle konkrétním neviděl.

Originál Seiko to je, o tom není pochyb. Dával se také na Bullheady, občas i na UFO, co jsem viděl.:)
Odesláno
  V 16. 9. 2010 v 21:10, 'Kamil' napsal:

Originál Seiko to je, o tom není pochyb. Dával se také na Bullheady, občas i na UFO, co jsem viděl.:)

Aha, takže ty ho bereš jako originál Seiko a ne jako originál k UFO. Tak to pak jo :) 100% se dával k Super Sports Series, na ostatní modely to bude asi skládačka.
Odesláno

Pořídil jsem pro sebe a pro polovičku něco k potápění :) Za týden vyrážíme k Rudému moři, tak je řádně proklepneme.

Zleva: 4205-0156, 7002-7020 :)

post-2573-055569600 1284742349.jpg

• Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 17. 9. 2010 v 16:54, 'Martz' napsal:

Pořídil jsem pro sebe a pro polovičku něco k potápění :) Za týden vyrážíme k Rudému moři, tak je řádně proklepneme.

Zleva: 4205-0156, 7002-7020 :)

Tak tady jednu (bez úprav) reálně divers :) je to cca. v 5 metrech. Asi by snesly víc :smile_anim:

post-2573-052558500 1287000435.jpg

Odesláno

Zdravím všechny chronomagory,včera mě přišli z www.discountwatchstore.com Orient CEM65004B,jsou to moje první automaty,velice pěkné hodinky. Bohužel,jak brouzdám po foru,zamiloval jsem se do hodinek od Kubsona,Damasko DA36.

Asi jsem onemocněl,pořád a neustále se mě před očima vybavuje ta jednoduchost a elegance,je to přesně podle mého gusta. Pouze si říkám,jestli jsem v pořádku,dát za hodinky 20k? Tajně doufám,že mě zde někdo podpoří,že nejde o vyhozené peníze? Přeci je to ,alespon pro mne balík peněz,vím že se ted hodně z vás pousměje,viz Rolex a podobně.

Nemyslím si,že bych měl nutnou potřebu hodinky sbírat,ale ty Damaska se mě ku..a líbí!

Co vy všichni na to,stojí za ty peníze?

Díky za názory,Carllos

Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 14:52, 'Carllos' napsal:

Zdravím všechny chronomagory,včera mě přišli z www.discountwatchstore.com Orient CEM65004B,jsou to moje první automaty,velice pěkné hodinky. Bohužel,jak brouzdám po foru,zamiloval jsem se do hodinek od Kubsona,Damasko DA36.

Asi jsem onemocněl,pořád a neustále se mě před očima vybavuje ta jednoduchost a elegance,je to přesně podle mého gusta. Pouze si říkám,jestli jsem v pořádku,dát za hodinky 20k? Tajně doufám,že mě zde někdo podpoří,že nejde o vyhozené peníze? Přeci je to ,alespon pro mne balík peněz,vím že se ted hodně z vás pousměje,viz Rolex a podobně.

Nemyslím si,že bych měl nutnou potřebu hodinky sbírat,ale ty Damaska se mě ku..a líbí!

Co vy všichni na to,stojí za ty peníze?

Díky za názory,Carllos

Samozrejme ze jsou to vyhozene penize, protoze hodiny mas i na mobilu. Ale za lásku se platí a je jedno jestli je to láska k hodinkám anebo jiná. Pokud se ti líbí a chceš je tak ti do nich, je potreba si udelat radost Posted Image

Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 14:52, 'Carllos' napsal:

Zdravím všechny chronomagory..

Na to je jediná rada, vyzkoušej si je. Jestli ti teď dlouho hodinky nic neříkaly a 20 pro tebe není úplně zanedbatelná suma, nekupuj je jenom podle obrázku. Jestli se do nich zamiluješ i naživo, jdi do nich, žijem jen jednou a je to lepší než furt budit manželku nebo přítelkyni mumláním "Damasko, Damasko..":)

A kdyby bylo nejhůř, vždycky je tady relativně slušně prodáš myslim.

Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 14:58, 'Micey' napsal:

Na to je jediná rada, vyzkoušej si je. Jestli ti teď dlouho hodinky nic neříkaly a 20 pro tebe není úplně zanedbatelná suma, nekupuj je jenom podle obrázku. Jestli se do nich zamiluješ i naživo, jdi do nich, žijem jen jednou a je to lepší než furt budit manželku nebo přítelkyni mumláním "Damasko, Damasko..":)

A kdyby bylo nejhůř, vždycky je tady relativně slušně prodáš myslim.

Souhlasím s vámi,bohužel kde Damaska osahat a polaskat? Taky mám obavy,že už bych je třeba už nechtěl sundat z ruky... Poradte,kde,nebo kdo by mě je mohl ukázat live?

Odesláno

Tak buďto bych zkusil přímo Kubsona (Chronoshop.cz), nebo zkus kontaktovat člena s nickem Alda kterej je má a mám takový tušení že by tě s takovou prosbou do háje neposlal:)

Odesláno (upraveno)

Kucí, Kamil sice nezaznamenal, že tady máme celou novou sekci pro nový přírůstky, ale to neznamená, že i vy musíte reinkarnovat tohle mrtvý vlákno. :D

P.S. možná by se to mohlo zamknout.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 15:25, 'Alda' napsal:

Stojí. Stály by i kdyby byly za víc. Nejen v mých očích jsou značky za stejné peníze jako např., no nebudu jmenovat, proti Damasko předražené, vzhledem k tomu co nabízejí.

Odkud jsi Aldo? Četl jsem tvoji recenzi a slintal...Pokud by to bylo alespon trochu reálné,rád bych tě za úplatu obtěžoval,a Damaska si prohlédl. Ke Kubsonovi to mám bohužel hodně daleko.

Odesláno (upraveno)

Dobrý den,mám jednu otázku trochu mimo mísu mám kyvadlové hodinny zn. prim. Nechci je prodávat je to totiž srdcovka ale zajímá mě jestli jsou cenné.Všude je takových hromada ale prim jsem ještě neviděl.

Upraveno uživatelem Vendalokaj
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Breitling Super Avenger

2 mesiace stare, prve normalne hodinky... opatovne by som mozno zvolil mensi avenger koli tensej ruke. Tah som uvazoval medzi kovom a kaucukom, koza nepripadala do uvahy.

Uvidime, ci ich nahradi nejaky 24h jednoruky model, ktory mam v plane co najskor...

post-13937-098308900 1292353042.jpg

Odesláno
  V 3. 11. 2010 v 2:52, 'Gorgiano' napsal:

Jak pak mas velikou ruku??

tos vytáhl pěknou fosilii :) jakou jsem měl ruku v roce 2006 netuším, ale teď je to cca 18-19, jinak Riki jsou supr.
Odesláno
  V 25. 12. 2010 v 7:33, 'mechano' napsal:

Fotíš mobilem líp, nežli já zrcadlovkou. :smile_anim:

Taky by me zajimalo, jakym mobilem jde udelat takovyhle makro :jawdrop: Jak pravi mechano, takovedel fotky nejsem schopen ani fotakem, natoz mobilem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...