Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Roman Šula: ještě jedna kontrolní otázka: máš stříbrné hodinky?  :)

Bohužel, nemám, ve stříbře mám jen šperky.

Ale dyť hodinky jsou chlapský šperky :rolleyes:

Jinak Seika i Cymy pěkný.

Odesláno

gratuluji, jsou nádherné a vypadají, že jsou i v super stavu, mě by se asi o trohu víc líbilo toto barevné provedení, ale to je detail.

sekogmt001.JPG

Máš je na nošení, nebo do vitríny, jako vzpomínku na mládí ;) ?

Jinkak, když už jsme u těch Seiko chronographů, tak se mi hrozně líbí tyhle, snad se jednou odhodlám a koupím si je...

86_1_sbl.JPG

Návštěvník Kamil
Odesláno
vypadají jako nové. Byly vůbec používané???

Používané byly, ale je to poznat jen při detailním zkoumání. Na ruce to vidět není a opravdu vypadají jako NOS (je tam jen nové sklíčko).

Moje1Seiko03.jpg

Odesláno
Já jsem včera urval od kolegy v práci tyhle palubní, tikají jako blázen.

Asi na ně pořídím plexisklo a nebo je dám do dřevěný krabičky, případně jinak zabuduji,

musím se ještě nějak inspirovat...

Takhle by asi končili na polici s vrstvou prachu.

Velkou radost z nich má samozřejmě i ten airman vedle nich :-)

http://www.volny.cz/pokorny.roman/hodiny%20002.jpg

...a ještě jednou stylově s nočním viděním

http://www.volny.cz/pokorny.roman/hodiny%20001.jpg

Romane, přesně takové prodávám, nevíš o někom, kdo by je chtěl? Za kolik jsi je pořídil?

Návštěvník Kamil
Odesláno
gratuluji, jsou nádherné a vypadají, že jsou i v super stavu, mě by se asi o trohu víc líbilo toto barevné provedení, ale to je detail.

Právě že jsem si v mládí kupoval s černým číselníkem, nebyly až tak rozšířené, většina měla ten oranžový (zlatý).

Máš je na nošení, nebo do vitríny, jako vzpomínku na mládí ;) ?

Zdá se, že na všechno co jsi zmínil.:) Určitě je budu občas nosit, vypadají na ruce překvapivě dobře, průměr 40 mm bez korunek. Původně jsem chtěl shánět originální kovový tah, ale modrý řemen vypadá moc hezky.

Odesláno

Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost....

Odesláno
Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a  umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost....

Na lidovou tvořivost tam narazíš zcela určitě.

Třeba Rolexy Oyster za bratru 25 ojro? Ty a ostatní faky tam mají na každém rohu, stejně jako v každém druhém středomořském letovisku a nezapomeň, že jedeš do Afriky. Takže nečekej nějaké vyfintěné shopy. Za ruku Tě bude tahat Arab a bude řvát:

" ohh, czech-my best friend".

Kup si tam radějí koření nebo vodní dýmku.

Hawk.

Odesláno
Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a  umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost....

Na lidovou tvořivost tam narazíš zcela určitě.

Třeba Rolexy Oyster za bratru 25 ojro? Ty a ostatní faky tam mají na každém rohu, stejně jako v každém druhém středomořském letovisku a nezapomeň, že jedeš do Afriky. Takže nečekej nějaké vyfintěné shopy. Za ruku Tě bude tahat Arab a bude řvát:

" ohh, czech-my best friend".

Kup si tam radějí koření nebo vodní dýmku.

Hawk.

Jo, jo, známému tam dcera koupila zaručeně pravé Rolexy Submariner s průhledem na mechanický strojek :rolleyes: (pro ni důkaz pravosti) za docela dost peněz ...

Odesláno
Jo, jo, známému tam dcera koupila zaručeně pravé Rolexy Submariner s průhledem na mechanický strojek :rolleyes: (pro ni důkaz pravosti) za docela dost peněz ...

Jo to je pak nadělení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...