X-Bob Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 vypadají jako nové. Byly vůbec používané???
noname Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Oboje moc pěkné. Všichni nakupují, tak jsem se zastyděl a brzy mi dorazí hranaté Davosy a la Tag Heuer Monaco.
Viktor Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Roman Šula: ještě jedna kontrolní otázka: máš stříbrné hodinky? Bohužel, nemám, ve stříbře mám jen šperky. Ale dyť hodinky jsou chlapský šperky Jinak Seika i Cymy pěkný.
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 gratuluji, jsou nádherné a vypadají, že jsou i v super stavu, mě by se asi o trohu víc líbilo toto barevné provedení, ale to je detail. Máš je na nošení, nebo do vitríny, jako vzpomínku na mládí ? Jinkak, když už jsme u těch Seiko chronographů, tak se mi hrozně líbí tyhle, snad se jednou odhodlám a koupím si je...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 vypadají jako nové. Byly vůbec používané??? Používané byly, ale je to poznat jen při detailním zkoumání. Na ruce to vidět není a opravdu vypadají jako NOS (je tam jen nové sklíčko).
jirka2 Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Já jsem včera urval od kolegy v práci tyhle palubní, tikají jako blázen. Asi na ně pořídím plexisklo a nebo je dám do dřevěný krabičky, případně jinak zabuduji, musím se ještě nějak inspirovat... Takhle by asi končili na polici s vrstvou prachu. Velkou radost z nich má samozřejmě i ten airman vedle nich :-) http://www.volny.cz/pokorny.roman/hodiny%20002.jpg ...a ještě jednou stylově s nočním viděním http://www.volny.cz/pokorny.roman/hodiny%20001.jpg Romane, přesně takové prodávám, nevíš o někom, kdo by je chtěl? Za kolik jsi je pořídil?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 gratuluji, jsou nádherné a vypadají, že jsou i v super stavu, mě by se asi o trohu víc líbilo toto barevné provedení, ale to je detail. Právě že jsem si v mládí kupoval s černým číselníkem, nebyly až tak rozšířené, většina měla ten oranžový (zlatý). Máš je na nošení, nebo do vitríny, jako vzpomínku na mládí ? Zdá se, že na všechno co jsi zmínil. Určitě je budu občas nosit, vypadají na ruce překvapivě dobře, průměr 40 mm bez korunek. Původně jsem chtěl shánět originální kovový tah, ale modrý řemen vypadá moc hezky.
afrikab Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Romane, přesně takové prodávám, nevíš o někom, kdo by je chtěl? Za kolik jsi je pořídil? Posli fotku, mozna bych mel zajem (7482@email.cz)
Duke650 Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 noname Na ty hranaté Davosy bych byl zvědavý. Který model? Quadro nebo Square ?
Radimk Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost....
Honza49 Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Můžete sem dát odkaz na Seika chronografy? díky
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Můžete sem dát odkaz na Seika chronografy? díky jaký odkaz, na ceny (projdi si ebay, je jich tam spousta ) nebo fotky ?
marosh Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost.... Na lidovou tvořivost tam narazíš zcela určitě. Třeba Rolexy Oyster za bratru 25 ojro? Ty a ostatní faky tam mají na každém rohu, stejně jako v každém druhém středomořském letovisku a nezapomeň, že jedeš do Afriky. Takže nečekej nějaké vyfintěné shopy. Za ruku Tě bude tahat Arab a bude řvát: " ohh, czech-my best friend". Kup si tam radějí koření nebo vodní dýmku. Hawk.
Viktor Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Trochu z jiné misky: Má někdo zkušenosti se spojením hodinky- Tunis? Jedu si opálit kůžičku a umýt nožičky do tepla, tak mě napadlo, jestli se tam dá na něco narazit.. Očekávám tam ale spíš lidovou tvořivost.... Na lidovou tvořivost tam narazíš zcela určitě. Třeba Rolexy Oyster za bratru 25 ojro? Ty a ostatní faky tam mají na každém rohu, stejně jako v každém druhém středomořském letovisku a nezapomeň, že jedeš do Afriky. Takže nečekej nějaké vyfintěné shopy. Za ruku Tě bude tahat Arab a bude řvát: " ohh, czech-my best friend". Kup si tam radějí koření nebo vodní dýmku. Hawk. Jo, jo, známému tam dcera koupila zaručeně pravé Rolexy Submariner s průhledem na mechanický strojek (pro ni důkaz pravosti) za docela dost peněz ...
Radimk Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 hmm, víceméně jsem to očekával. Uvidíme co uvidíme
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Jo, jo, známému tam dcera koupila zaručeně pravé Rolexy Submariner s průhledem na mechanický strojek (pro ni důkaz pravosti) za docela dost peněz ... Jo to je pak nadělení.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 2ROON Myslel jsem nové Je tam spousta i nových!
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 jinak tady je výběr Seiko chronographů z 21 jewels http://21jewels.com/products.asp?perpage=1...tproducttype=10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se