Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no zatím jsem z toho trochu jelen se přiznám

ja taky.... ten kompas budu muset podle návodu zkusit, to nastaveni je popsaný přes 3 stránky, takže to bude makačka... a měřění vzdáleností na mapě to ani zjistovat nebudu :-)

Odesláno

Tak tys je koukám nekoupil jako promyšlené rohodnutí na základě funkcí hodinek wink.gif

To abys ale pak až to nastuduješ zrealizoval nějakou pořádnou turistiku pomocí navigace těchto hodinek a mapy. budeš mít určitě dobrý pocit.

Odesláno

Ja jsem si je koupil protože se mi líbily asi jako všechny hodinky co mám (kromě prim Autotime biggrin.gif), ale s tím ze mohu potom zrealizovat nějakou tu turistiku, to mas pravdu.

Tak ja kdyztak az nekam půjdu a jako navigaci budu mít ručičkové Seika, tak to napíšu sem na Chronomag, to bude možna muj poslední příspěvek, protože do konce života budu někde bloudit laugh.gif

Odesláno

Ja jsem si je koupil protože se mi líbily asi jako všechny hodinky co mám (kromě prim Autotime biggrin.gif), ale s tím ze mohu potom zrealizovat nějakou tu turistiku, to mas pravdu.

Tak ja kdyztak az nekam půjdu a jako navigaci budu mít ručičkové Seika, tak to napíšu sem na Chronomag, to bude možna muj poslední příspěvek, protože do konce života budu někde bloudit laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tak si vem pro jistotu ještě GPS

Odesláno

Chlapi, jak je to s těma mapama? Vymýšlím, vymýšlím a motaj se mi tykadla.

Mohu večer oskenovat tu část návodu kde se o tom píše, ale jesli to z toho pochopis tak máš moje uznání...

Odesláno

Na výšku mají 11,7 mm. Ale vypadají tenší, protože vypouklina dna se schová do ruky. Já mám taky rád tenké hodinky, zejména společenské. Zatím nejtenší mechanické mám ruské Luč - 8,2 mm a quartzky Casio - 5,2 mm.

Bohužel nevím, jestli moje Seika jsou \"J\" nebo \"K\". Nepodařilo se mi to na nich najít. Ať jsou odkudkoliv, jejich zpracování je precizní.

Moje domněnka je taková, že řada "J" má u dolního okraje ciferníku jak je označení kalibru, vlevo drobně "MADE IN JAPAN". Pár jsem jich viděl a zatím to tak fungovalo.....

Odesláno

Chlapi, jak je to s těma mapama? Vymýšlím, vymýšlím a motaj se mi tykadla.

Mohu večer oskenovat tu část návodu kde se o tom píše, ale jesli to z toho pochopis tak máš moje uznání...

No, zkusit to můžem smile.gif .

Odesláno

No ja mel kdysi neco podobneho na kompasu a normalne se prejelo koleckem po mape nic sloziteho, ale jestli to je i u nich netusim ale prijde mi to logicke. Stacilo mirne naklonit a tahnout.

Odesláno

Je to lehce mimo tema, ale ja mam na odpocet vzdalenosti v mape tohle (fotka neni zadnej zazrak). Ozubenym koleckem se projede usek na mape a pote se odecte vzdalenost u vhodneho meritka.

Odesláno

No ja mel kdysi neco podobneho na kompasu a normalne se prejelo koleckem po mape nic sloziteho, ale jestli to je i u nich netusim ale prijde mi to logicke. Stacilo mirne naklonit a tahnout.

to mě taky hned napadlo, ale tam je nějaký osmihran či co

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...