Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 no zatím jsem z toho trochu jelen se přiznám
jacob Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 no zatím jsem z toho trochu jelen se přiznám ja taky.... ten kompas budu muset podle návodu zkusit, to nastaveni je popsaný přes 3 stránky, takže to bude makačka... a měřění vzdáleností na mapě to ani zjistovat nebudu :-)
Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Někam se vytratili příspěvky ? Nebo jen u mě ?
jacob Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Mě to taky nešlo, musel jsem se odpojit a připojit...
Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Tak tys je koukám nekoupil jako promyšlené rohodnutí na základě funkcí hodinek To abys ale pak až to nastuduješ zrealizoval nějakou pořádnou turistiku pomocí navigace těchto hodinek a mapy. budeš mít určitě dobrý pocit.
jacob Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Ja jsem si je koupil protože se mi líbily asi jako všechny hodinky co mám (kromě prim Autotime ), ale s tím ze mohu potom zrealizovat nějakou tu turistiku, to mas pravdu. Tak ja kdyztak az nekam půjdu a jako navigaci budu mít ručičkové Seika, tak to napíšu sem na Chronomag, to bude možna muj poslední příspěvek, protože do konce života budu někde bloudit
Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Ja jsem si je koupil protože se mi líbily asi jako všechny hodinky co mám (kromě prim Autotime ), ale s tím ze mohu potom zrealizovat nějakou tu turistiku, to mas pravdu. Tak ja kdyztak az nekam půjdu a jako navigaci budu mít ručičkové Seika, tak to napíšu sem na Chronomag, to bude možna muj poslední příspěvek, protože do konce života budu někde bloudit tak si vem pro jistotu ještě GPS
decebal Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Chlapi, jak je to s těma mapama? Vymýšlím, vymýšlím a motaj se mi tykadla.
jacob Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Chlapi, jak je to s těma mapama? Vymýšlím, vymýšlím a motaj se mi tykadla. Mohu večer oskenovat tu část návodu kde se o tom píše, ale jesli to z toho pochopis tak máš moje uznání...
Alaska Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Na výšku mají 11,7 mm. Ale vypadají tenší, protože vypouklina dna se schová do ruky. Já mám taky rád tenké hodinky, zejména společenské. Zatím nejtenší mechanické mám ruské Luč - 8,2 mm a quartzky Casio - 5,2 mm. Bohužel nevím, jestli moje Seika jsou \"J\" nebo \"K\". Nepodařilo se mi to na nich najít. Ať jsou odkudkoliv, jejich zpracování je precizní. Moje domněnka je taková, že řada "J" má u dolního okraje ciferníku jak je označení kalibru, vlevo drobně "MADE IN JAPAN". Pár jsem jich viděl a zatím to tak fungovalo.....
decebal Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Chlapi, jak je to s těma mapama? Vymýšlím, vymýšlím a motaj se mi tykadla. Mohu večer oskenovat tu část návodu kde se o tom píše, ale jesli to z toho pochopis tak máš moje uznání... No, zkusit to můžem .
jacob Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Tak se omlouvám mě nejde připojit skener, takže ho znova nainstaluju a melo by to v pohode jít... Já jen aby jste si nemysleli, ze jsem na to zapomněl...
basic Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 No ja mel kdysi neco podobneho na kompasu a normalne se prejelo koleckem po mape nic sloziteho, ale jestli to je i u nich netusim ale prijde mi to logicke. Stacilo mirne naklonit a tahnout.
Cubert Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Je to lehce mimo tema, ale ja mam na odpocet vzdalenosti v mape tohle (fotka neni zadnej zazrak). Ozubenym koleckem se projede usek na mape a pote se odecte vzdalenost u vhodneho meritka.
Ondraj Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 No ja mel kdysi neco podobneho na kompasu a normalne se prejelo koleckem po mape nic sloziteho, ale jestli to je i u nich netusim ale prijde mi to logicke. Stacilo mirne naklonit a tahnout. to mě taky hned napadlo, ale tam je nějaký osmihran či co
Filipes Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 tou korunkou se jede po mapě 1:50 000 (ve směru šipky) a vnitřní luneta ukazuje vzdálenost v km, co je na tom složitého?
Ondraj Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 mě akorát přišlo, že se to musí špatně točit
sibirnaya Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 na ktery eterna LE? zalinkuj... jinak to sou moje new samurai, sou krasne tezky, sem z nich mnohem nadsenejsi nez ze seamasteru
Sonny Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 na ktery eterna LE? zalinkuj... jinak to sou moje new samurai, sou krasne tezky, sem z nich mnohem nadsenejsi nez ze seamasteru http://members.chello.cz/jenicek/foto/seik...iko%20421mm.jpg su krasne kolko stoji taketo potesienie? velmi sa mi pacia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se