Karlos Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Hemží se to tu samými Omegami, AP a dalšími drahými hodinkami, tak to trochu vyrovnám svými Takže: naprosto bezcenné Cortébert, přestavba z kapesních, průměr parádních 46mm (na fotce je vedle vidět kousek "normálních" Primek) a tikají jako blázen Cena: celých 300,- Kč Ještě nějaký prďácký řemen a hodlám s nimi budit všeobecný posměch
chose Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Porotrico napsal: Hmm, chtělo by je vidět na živo. Ale videa na Seiko stránkách vypadají opravdu úchvatně. A zjistil jsem, že se dělají dvě verze Spring Drive. Jedna je Grand Seiko pro japonský trh a druhá verze je pro zbytek světa. Designově se poměrně liší a mně osobně se více líbí ty Grand Seiko (až na font nápisu Grand Seiko). Ono je toho víc, existují SD Credory, Galante, nové SD divery a bůhví jestli nám gaidžinům něco neuniklo http://www.seiko-watch.co.jp/sd/ http://www.galante.jp/ http://www.higuchi-inc.com/sbdb001.html
Messiah Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Karlos napsal: Hemží se to tu samými Omegami, AP a dalšími drahými hodinkami, tak to trochu vyrovnám svými Takže: naprosto bezcenné Cortébert, přestavba z kapesních, průměr parádních 46mm (na fotce je vedle vidět kousek "normálních" Primek) a tikají jako blázen Cena: celých 300,- Kč Ještě nějaký prďácký řemen a hodlám s nimi budit všeobecný posměch to musí být krutý cibule
Karlos Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Není to tak hrozný. V porovnání s Primkami ale jo, jsou větší
Karloss Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Messiahu ty Planet Oceany jsou krásný! - Gratuluju. Pokukuju po té menší variantě, ale bůh ví jak to nakonec dopadne. Ať ti slouží a dej vědět jak jsou na tom s přesností. Ad. Safi...no tomu říkám přírůstek :-) paráda. Moje fenka je čerstvě po krytí, tak uvidíme, jestli úspěšném nebo ne. Jenom doufám, že to nebude takováhle nadílka..nevím, komu bych všechny ty chlupáče udal. Předpokládám, že Tvoji svetřící budou s PP, tak s odběrem nebudeš mít problém, jinak sem pak prosím hoď pár fotek až budou větší...ta štěňátka jsou stejně nejlepší. Ať se daří. K.
Messiah Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Karloss napsal: Messiahu ty Planet Oceany jsou krásný! - Gratuluju. Pokukuju po té menší variantě, ale bůh ví jak to nakonec dopadne. Ať ti slouží a dej vědět jak jsou na tom s přesností. Jak měříte tu přesnost ???
Porotrico Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Messiah napsal: Jak měříte tu přesnost ??? Já myslím, že se v určitou hodinu nastaví na počítači přesný čas (nejlépe pomocí NTP protokolu) a zjistíš aktuální odchylku hodinek oproti tomuto atomovému času a pak se podíváš za nějaký čas (typicky za 1 den). Opět seřídíš PC čas a zkotroluješ změnu. A máš odchylku.
Messiah Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Porotrico napsal: Já myslím, že se v určitou hodinu nastaví na počítači přesný čas (nejlépe pomocí NTP protokolu) a zjistíš aktuální odchylku hodinek oproti tomuto atomovému času a pak se podíváš za nějaký čas (typicky za 1 den). Opět seřídíš PC čas a zkotroluješ změnu. A máš odchylku. nojo jsem z prace unavenej napadlo mě jestli na to není nakej fígl...
Vit Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Messiah napsal: nojo jsem z prace unavenej napadlo mě jestli na to není nakej fígl... Doporučuju spíš měřit odchylku 1x za týden. Výsledky jsou přesnější a je v tom započítána i změna používání hodinek o víkendu.
martinbor Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 .....takhle vypadaly chudinky po těžkém letitém boji.... ...a takto vypadají v plné bojové připravenosti... Tímto bych chtěl před nastoupenou jednotkou veřejně poděkovat PANU HODINÁŘI mechanovi a jeho zlatým českým ručičkám.
afrikab Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 martinbor napsal: .....takhle vypadaly chudinky po těžkém letitém boji.... ...a takto vypadají v plné bojové připravenosti... Tímto bych chtěl před nastoupenou jednotkou veřejně poděkovat PANU HODINÁŘI mechanovi a jeho zlatým českým ručičkám. Krásné. Váže se k nim nějaký příběh? Třeba jak se k tobě dostaly?
martinbor Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 (upraveno) afrikab napsal: Krásné. Váže se k nim nějaký příběh? Třeba jak se k tobě dostaly? Dík.Bohužel příběh neznámí....koupil jsem je na burze v Buštěhradu.Jinak podle zdělení mechana,strojek velmi zachovalý,z důvodu kdysi špatné opravy. Proto strojek toho asi moc nenachodil(neprožil),ale kupodivu pouzdro dorabované pěkně. P.S.Takže tímto ještě děkuji neznámému nešikovnému hodináři,který tímto počinem mi zachoval tak neochozený strojek.. Upraveno 4. srpna 2007 uživatelem martinbor
Hanz21 Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Moje nejnovější přírůstky za posledních 14dní Prim Sport I (foto jsem si půjčil od accutrona, jelikož jsou do něho, tímto mu děkuji), Prim Diplomat po vyčištění a s novým sklíčkem (na sklíčku a pouzdru jsou kousky vaty, nejsou to škrábance), no a závěrem od kubsona Seika 5. PS měl bych brzdit
Jakubisko Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Tak se vam musim pochlubit, jak jsem si dnes pro sebe koupil damske hodinky! Na aukru jsem si vyhledl krasne obycejne Primky a vydrazil si je. S radostnym ocekavanim jsem dnes dostal balicek a kdyz jsem ho otevrel, nevedel jsem zda se mam smat ci brecet - ony to byly damske hodinky Pro porovnani hazim fotku s Diplomaty ;-)
Návštěvník tolja Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) Jakubisko napsal: Tak se vam musim pochlubit, jak jsem si dnes pro sebe koupil damske hodinky! Na aukru jsem si vyhledl krasne obycejne Primky a vydrazil si je. S radostnym ocekavanim jsem dnes dostal balicek a kdyz jsem ho otevrel, nevedel jsem zda se mam smat ci brecet - ony to byly damske hodinky Mělo tě trknout umístění datumovky. Já když nevím, tak se prodejce na velikost zeptám - na velikosti záleží Vyleštíš sklíčko, a budou dobrý. Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem tolja
Jakubisko Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 tolja napsal: Mělo tě trknout umístění datumovky. Já když nevím, tak se prodejce na velikost zeptám - na velikosti záleží Vyleštíš sklíčko, a budou dobrý. Priznam se, ze me ani nenapadlo ptat se na velikost. Panske jsem bral jako samozrejmost . Jasne, budou fajn - na obdarovani nebo vymenu
Olda Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2007 Německé letadlo s ruským pohonem. A oba kamarádi z Rapalla.
safi Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2007 Seiko Lord Marvel s modrými šroubky a zadním průhledem. Vše hand made by Mechano Fotky zatím jen hrubý nástřel, pak je s kamarádem nafotíme více profi
Návštěvník YPO Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2007 ¨safi napsal: Seiko Lord Marvel s modrými šroubky a zadním průhledem. Vše hand made by Mechano Fotky zatím jen hrubý nástřel, pak je s kamarádem nafotíme více profi pěkné,pěkné ...... dobrá práce ........ jenom,aby nám Japonsko nevyhlásilo válku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se