Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hemží se to tu samými Omegami, AP a dalšími drahými hodinkami, tak to trochu vyrovnám svými :)

Takže: naprosto bezcenné Cortébert, přestavba z kapesních, průměr parádních 46mm (na fotce je vedle vidět kousek "normálních" Primek) a tikají jako blázen :) Cena: celých 300,- Kč :) Ještě nějaký prďácký řemen a hodlám s nimi budit všeobecný posměch :)

post-291-1185726068.jpg

Odesláno
  Porotrico napsal:
Hmm, chtělo by je vidět na živo. Ale videa na Seiko stránkách vypadají opravdu úchvatně. A zjistil jsem, že se dělají dvě verze Spring Drive. Jedna je Grand Seiko pro japonský trh a druhá verze je pro zbytek světa. Designově se poměrně liší a mně osobně se více líbí ty Grand Seiko (až na font nápisu Grand Seiko).

Ono je toho víc, existují SD Credory, Galante, nové SD divery a bůhví jestli nám gaidžinům něco neuniklo :)

http://www.seiko-watch.co.jp/sd/

http://www.galante.jp/

http://www.higuchi-inc.com/sbdb001.html

Odesláno
  Karlos napsal:
Hemží se to tu samými Omegami, AP a dalšími drahými hodinkami, tak to trochu vyrovnám svými :)

Takže: naprosto bezcenné Cortébert, přestavba z kapesních, průměr parádních 46mm (na fotce je vedle vidět kousek "normálních" Primek) a tikají jako blázen :) Cena: celých 300,- Kč :) Ještě nějaký prďácký řemen a hodlám s nimi budit všeobecný posměch :)

to musí být krutý cibule :speak_cool:

Odesláno

Messiahu ty Planet Oceany jsou krásný! - Gratuluju. Pokukuju po té menší variantě, ale bůh ví jak to nakonec dopadne. Ať ti slouží a dej vědět jak jsou na tom s přesností.

Ad. Safi...no tomu říkám přírůstek :-) paráda. Moje fenka je čerstvě po krytí, tak uvidíme, jestli úspěšném nebo ne. Jenom doufám, že to nebude takováhle nadílka..nevím, komu bych všechny ty chlupáče udal. Předpokládám, že Tvoji svetřící budou s PP, tak s odběrem nebudeš mít problém, jinak sem pak prosím hoď pár fotek až budou větší...ta štěňátka jsou stejně nejlepší. Ať se daří. K.

Odesláno
  Karloss napsal:
Messiahu ty Planet Oceany jsou krásný! - Gratuluju. Pokukuju po té menší variantě, ale bůh ví jak to nakonec dopadne. Ať ti slouží a dej vědět jak jsou na tom s přesností.

Jak měříte tu přesnost ???

Odesláno
  Messiah napsal:
Jak měříte tu přesnost ???

Já myslím, že se v určitou hodinu nastaví na počítači přesný čas (nejlépe pomocí NTP protokolu) a zjistíš aktuální odchylku hodinek oproti tomuto atomovému času a pak se podíváš za nějaký čas (typicky za 1 den). Opět seřídíš PC čas a zkotroluješ změnu. :smile_anim: A máš odchylku.

Odesláno
  Porotrico napsal:
Já myslím, že se v určitou hodinu nastaví na počítači přesný čas (nejlépe pomocí NTP protokolu) a zjistíš aktuální odchylku hodinek oproti tomuto atomovému času a pak se podíváš za nějaký čas (typicky za 1 den). Opět seřídíš PC čas a zkotroluješ změnu. :smile_anim: A máš odchylku.

:gun_bandana: nojo jsem z prace unavenej :D napadlo mě jestli na to není nakej fígl... :)

Odesláno
  Messiah napsal:
:gun_bandana: nojo jsem z prace unavenej :D napadlo mě jestli na to není nakej fígl... :)

Doporučuju spíš měřit odchylku 1x za týden. Výsledky jsou přesnější a je v tom započítána i změna používání hodinek o víkendu.

Odesláno

.....takhle vypadaly chudinky po těžkém letitém boji.... :wheelchair:

post-1291-1186216489.jpg

...a takto vypadají v plné bojové připravenosti... :tomcat:

post-1291-1186216473.jpg

Tímto bych chtěl před nastoupenou jednotkou veřejně poděkovat PANU HODINÁŘI mechanovi a jeho zlatým českým ručičkám. :notworthy:

Odesláno
  martinbor napsal:
.....takhle vypadaly chudinky po těžkém letitém boji.... :wheelchair:

...a takto vypadají v plné bojové připravenosti... :tomcat:

Tímto bych chtěl před nastoupenou jednotkou veřejně poděkovat PANU HODINÁŘI mechanovi a jeho zlatým českým ručičkám.

Krásné. Váže se k nim nějaký příběh? Třeba jak se k tobě dostaly?

Odesláno (upraveno)
  afrikab napsal:
Krásné. Váže se k nim nějaký příběh? Třeba jak se k tobě dostaly?

Dík.Bohužel příběh neznámí....koupil jsem je na burze v Buštěhradu.Jinak podle zdělení mechana,strojek velmi zachovalý,z důvodu kdysi špatné opravy. Proto strojek toho asi moc nenachodil(neprožil),ale kupodivu pouzdro dorabované pěkně.

P.S.Takže tímto ještě děkuji neznámému nešikovnému hodináři,který tímto počinem mi zachoval tak neochozený strojek.. :lol:

Upraveno uživatelem martinbor
Odesláno

Moje nejnovější přírůstky za posledních 14dníheadphone.gif Prim Sport I (foto jsem si půjčil od accutrona, jelikož jsou do něho, tímto mu děkuji), Prim Diplomat po vyčištění a s novým sklíčkem (na sklíčku a pouzdru jsou kousky vaty, nejsou to škrábance), no a závěrem od kubsona Seika 5. PS měl bych brzdit :gunsmilie:

post-674-1186566300.jpg

post-674-1186566315.jpg

post-674-1186566327.jpg

post-674-1186566339.jpg

Odesláno

Tak se vam musim pochlubit, jak jsem si dnes pro sebe koupil damske hodinky! :thumbsup_anim:

aukro_prim.jpg

Na aukru jsem si vyhledl krasne obycejne Primky a vydrazil si je. S radostnym ocekavanim jsem dnes dostal balicek a kdyz jsem ho otevrel, nevedel jsem zda se mam smat ci brecet :bag: - ony to byly damske hodinky

Pro porovnani hazim fotku s Diplomaty ;-)

small_prim.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  Jakubisko napsal:
Tak se vam musim pochlubit, jak jsem si dnes pro sebe koupil damske hodinky! :thumbsup_anim:

Na aukru jsem si vyhledl krasne obycejne Primky a vydrazil si je. S radostnym ocekavanim jsem dnes dostal balicek a kdyz jsem ho otevrel, nevedel jsem zda se mam smat ci brecet :bag: - ony to byly damske hodinky

Mělo tě trknout umístění datumovky. Já když nevím, tak se prodejce na velikost zeptám - na velikosti záleží :)

Vyleštíš sklíčko, a budou dobrý.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno
  tolja napsal:
Mělo tě trknout umístění datumovky. Já když nevím, tak se prodejce na velikost zeptám - na velikosti záleží :)

Vyleštíš sklíčko, a budou dobrý.

Priznam se, ze me ani nenapadlo ptat se na velikost. Panske jsem bral jako samozrejmost :worried_anim: . Jasne, budou fajn - na obdarovani nebo vymenu :)

Odesláno

Seiko Lord Marvel s modrými šroubky a zadním průhledem. Vše hand made by Mechano :thumbsup_anim:

Fotky zatím jen hrubý nástřel, pak je s kamarádem nafotíme více profi :thumbsup_anim:

post-236-1186815871.jpg

post-236-1186815877.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
Seiko Lord Marvel s modrými šroubky a zadním průhledem. Vše hand made by Mechano :thumbsup_anim:

Fotky zatím jen hrubý nástřel, pak je s kamarádem nafotíme více profi :thumbsup_anim:

pěkné,pěkné ...... dobrá práce :thumbsup_anim: ........ jenom,aby nám Japonsko nevyhlásilo válku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...