Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  netvor napsal:
naaaaaaaaaaaadhera gratulujem... triasli sa pazury ked si ich vybaloval? :)

Aby som bol 100% uprimny..........tak mam z toho bobecky....

Este su stale zabalene !! :suicide_anim:

Sranda je na tom ale ze ja si vzdy robim z ludi srandu na Patek TZ forume

ktori cakaju a nerozbalia to hned, ale ked som dostal ja tieto hodinky do ruk, tak realita udrela do hlavy

a este stale some nenasiel guraz aby som to otvoril.....Neviem to vysvetlit iono.gif

.... Je to asi nieco na co nechcem nikdy zabudnut...a chcem aby na to bola dobra prilezitost.

Je dost mozne ze pockam az do mojich narodenin v OCT. a otvorim ich (su vakuova zabalene) spolu s manzelkou

pri njakej peknej veceri a flaske dobreho vina v restauracii.

:cheers:

Ked uz hovorim o v reštauráciách - DUFAM ZE ESTE SA VAS VIAC PRIHLASI NA NASE STRETNUTIE

TUTO SOBOTU PO POLUDNI V ZILINE !! :thumbsup_anim:

____________VLAKNO O STRETNUTI TU__________

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno
  WatchFan1 napsal:
a je dost mozne ze pockam az do mojich narodenin v OCT. a otvorim ich (su vakuova zabalene) spolu s manzelkou

pri njakej peknej veceri a flaske dobreho vina v restauracii. :cheers:

...to je mile... :smile_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  WatchFan1 napsal:
.....a este stale some nenasiel guraz aby som to otvoril.....

Je to blázen!

Ostatně jako většina z nás.:)

Odesláno
  WatchFan1 napsal:

ktori cakaju a nerozbalia to hned, ale ked som dostal ja tieto hodinky do ruk, tak realita udrela do hlavy

a este stale some nenasiel guraz aby som to otvoril.....Neviem to vysvetlit iono.gif

.... Je to asi nieco na co nechcem nikdy zabudnut...a chcem aby na to bola dobra prilezitost.

Je dost mozne ze pockam az do mojich narodenin v OCT. a otvorim ich (su vakuova zabalene) spolu s manzelkou

Ked uz hovorim o v reštauráciách - DUFAM ZE ESTE SA VAS VIAC PRIHLASI NA NASE STRETNUTIE

Gratuluji, je to nádhera, ale rozhodně to rozbalování neodkládej, protože ŽÍT SE MÁ PRÁVĚ TEĎ

Odesláno

CWC G10, jedny z prvnich, rok vyroby 1980. Logo Cabot Watch Company jeste neni v krouzku.

Na zadni strane nemuze chybet samozrejme znak "broad arrow", neboli oznaceni pro majetek britskeho ministerstva obrany.

PS: A vubec mi nevadi, ze jsou quartz.

post-520-1187804118.jpg

post-520-1187804187.jpg

post-520-1187804201.jpg

Odesláno (upraveno)

Ted jsem si na netu precetl, ze osazeny kalibr ESA 536.121 (kvuli nemu maji tloustku 8mm) je bez jakychkoliv uprav zamenitelny za soucasnou ETU 2836-2.

Docela me napada hrisna myslenka, koupit si jeste jedny a prekopat je. Byla by to ma prvni ETA;)

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno (upraveno)
  Kamil napsal:
Je to blázen!

Ostatně jako většina z nás.:)

Target.gif

PRAVDA !! PRAVDA ! To si presne trafil, Kamil !

Tak to je pravda...ale my si to tu aspon mozeme priznat ze sme cvoci....vascina 'normalnych' ludi to ale nechape. :D

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno
  WatchFan1 napsal:

tak toto asi pochopim az ked budem mat vlastne... takze pri pravdepodobnosti hraniciacej s istotou asi nikdy :)

Odesláno
  WatchFan1 napsal:
...tak konecne....!!...skoro po 11. mesiacoch od podania objednavky som sa dockal a vcera prisli...

Bezvýznamný krok pre ľudstvo, ale význymný krok pre člena chronomágu :thumbsup_anim: :smile_anim:

Odesláno

Tak mi došly od Kubsona tyto Archimede. I na mém 16,5 cm zápěstí při jejich průměru 42 mm to nevypadá nejhůř. Tento model doporučuji P.T. členstvu na staré kolena až budou slepí a na své ostatní miláčky nebudou už dobře vidět. Z tohoto důvodu jsem si je též pořídil. :thumbsup_anim:

post-21-1187869203.jpg

Odesláno
  pupik napsal:
Vintage Hojery Autavia s novým řemínkem Hirsch Rally. ještě kdyby šlo nějak renovovat lunetu.

Paráda. Zdá se mi, že by kromě lunety potřebovaly i nový skličko. Mohl bys zkusit poptat lunetu v diskusi nebo v obchodní sekci na stránkách věnovaných přednostně chronografům Heuer:

http://onthedash.com/

Minimálně by ti tam mohli poradit.

Ty hodinky by si zasloužily dotáhnout do super stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...