Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj nový přírustek, krásný to domeček na hodinky, do budoucna mají důstojné úložiště. Přidávám dvě nic extra fotky (holt fotograf nebudu... :oneeyed02: ). Kubsone díky :thumbsup_anim:

post-674-1188983711.jpg

post-674-1188983718.jpg

Odesláno

Můj poslední přírůstek jsou hodinky Jacques Lemans typ Porto. JL je rakouská firma, která má docela slušnou kolekci za ještě slušnější ceny (www.jacques-lemans.at). Mám rád hodně velké hodinky a tak jsem se dostal postupně přes průměry 35, 40 a 44 k průměru 48 m (to jsou ony a největší dělají dokonce 52 mm). Kožený pásek je vodotěsný a antialergický šířky 24 mm (tl. 4 mm) s bytelnou přeskou a plochým trnem. Hodinky mají kromě jiného stopky a malý čtyřiadvacetihodinový ciferník. Jsou výrazné, elegantní a přesné (zatím). Drobným zklamáním bylo, že ač se indexy, čísla i ručky tváří luminiscenčně, svítí pouze ručky a to ještě nic moc. Na uvedené www adrese jsou i ceny v EUR, které v podstatě souhlasí (x 29) s cenou, za jakou se dají u nás koupit. Z jiných typů např. Ocean Explorer s automatickým strojkem, průměrem 44 mm a cenou něco přes 7 000 Kč jsou móc pěkné, stejně tak i některé F1. Kolekce Geneve je označena SWISS MADE. Foto dodám.

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Můj nový přírustek, krásný to domeček na hodinky, do budoucna mají důstojné úložiště. Přidávám dvě nic extra fotky (holt fotograf nebudu... :oneeyed02: ). Kubsone díky :thumbsup_anim:

Mohu se zeptat na zdroj, cenu a kvalitu? Taky o něčem takovém uvažuju, díky za odpověď.

Odesláno
  Xpak napsal:
Mohu se zeptat na zdroj, cenu a kvalitu? Taky o něčem takovém uvažuju, díky za odpověď.

dovolím si aktivně odpovědět - je to od německé firmy ferocase - ferocase.de - prodávají i na ebay

je to pěkně udělané

Odesláno
  kubson napsal:
dovolím si aktivně odpovědět - je to od německé firmy ferocase - ferocase.de - prodávají i na ebay

je to pěkně udělané

Dík, ale obávám se, že cena je malinko mimo.... Nemáš tip na něco levnějšího?

Viděl jsem něco na poljot24.de, vypadá to dobře za podstatně jinou cenu. Nemá někdo osobní zkušenost?

Odesláno
  Xpak napsal:
Dík, ale obávám se, že cena je malinko mimo.... Nemáš tip na něco levnějšího?

Viděl jsem něco na poljot24.de, vypadá to dobře za podstatně jinou cenu. Nemá někdo osobní zkušenost?

Cena je mimo?! V dražbě se běžně dá tento box koupit okolo 50USD (při troše štěstí), což si myslím, že je cena adekvátní, aspoň tedy pro mě. Zpracování je OK a celkově z boxu vyzařuje kvalita...

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Cena je mimo?! V dražbě se běžně dá tento box koupit okolo 50USD (při troše štěstí), což si myslím, že je cena adekvátní, aspoň tedy pro mě. Zpracování je OK a celkově z boxu vyzařuje kvalita...

Tak to je jiná, díval jsem se na jejich web a tam je uvedeno EUR 1.300,00, dík.

Odesláno
  Xpak napsal:
Tak to je jiná, díval jsem se na jejich web a tam je uvedeno EUR 1.300,00, dík.

Jak říkáš, taky mě těch 1300 ? posadilo na pr.el.

Odesláno

Tak dnes mi konečně kurýr z FedExu předal toužebně očekávanou zásilku:

ACCUTRON GEMINI 20C02, automat, kalibr Valjoux 7750, průměr 40mm

omlouvám se za kvalitu snímků, měl jsem dnes opravdu roztřesené pazoury:

post-892-1189102381.jpg

post-892-1189102393.jpg

post-892-1189102404.jpg

Návštěvník RaGe
Odesláno

To Pepino65: Jsou nádherný, mám je taky vyhlídlý, tak musím šetřit !!! :thumbsup_anim:

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Tak dnes mi konečně kurýr z FedExu předal toužebně očekávanou zásilku:

ACCUTRON GEMINI 20C02, automat, kalibr Valjoux 7750, průměr 40mm

omlouvám se za kvalitu snímků, měl jsem dnes opravdu roztřesené pazoury:

post-892-1189102381.jpg

post-892-1189102393.jpg

post-892-1189102404.jpg

To jsou ale moc pěkné hodinky. Až se ruka z rozrušením uklidní, tak klidně přidej další fotky :camera:

Odesláno
  redd napsal:
Stowa Antea, ve skutečnosti mnohem hezčí!

post-733-1188242223.jpg

Čím více toto forum procházím, tak tento typ hodinek mě bere víc a víc.. Opravdu nádhera.

Odesláno
  kubson napsal:

je to pěkně udělané

Nemáš náhodou představu o tom, zda se něco takového prodává i u nás? Nemyslím ebay a pod.

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Nemáš náhodou představu o tom, zda se něco takového prodává i u nás? Nemyslím ebay a pod.

Dovolím si odpovědět tentokráte já. Myslím, že v této kvalitě to možné není. Kdo ví, zda se na našem malém trhu něco takového vůbec vyskytuje (nebo i v nižší)... U Dušáka jsem myslím viděl něco od Buben and Zörweg, ale ten dělá spíše watchwindery.

Odesláno
  šarik napsal:
Tak mi došly od Kubsona tyto Archimede. I na mém 16,5 cm zápěstí při jejich průměru 42 mm to nevypadá nejhůř. Tento model doporučuji P.T. členstvu na staré kolena až budou slepí a na své ostatní miláčky nebudou už dobře vidět. Z tohoto důvodu jsem si je též pořídil. :thumbsup_anim:

V dnešní době čučí každý do PC nebo TV tak si myslím, že to čeká každého velmi brzo. Sám poslední dobou přemýšlím o nějaké pohotovostní lupě na krk :D Jinak moc pěkný a decentní kousek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...