safi Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 pštrosí hodinky ...... já je chci taky take zavidim
safi Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 (upraveno) já nad nimi slintal před měsícem v hospodě a už je má v pařátech safi ..... to není fér :lol2: Nejsou moje - koupil je od Viktora spolubydlící. Upraveno 25. září 2007 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Mimochodem...Tarapaca je skvělé víno...jednoznačně doporučuji. Od teď již nepiju nic jiného
A@A Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Hlasim sa dnes s 3 prirastkami-2x vintage ruske Pobedy a jedny,ktore budem nosiť bežne. Takže dakujem mojmu krstnemu otcovi,že mal v novembri 60,mojej krstnej mame,že navrhla ako darček hodinky,že viem čo je to Breitling a napisal som to do Seznamu (aj ked ma už teraz nevzrušuju) a tak som sa dostal na Chronomag.Potom dakujem sam sebe,že som sa nakazil za cca tyždeň.Najbližšia dakovačka je Pavlovi,že zorganizoval zraz v Žiline,dalej Kubovi,že priniesol Tissot PRS 516,Sašovi,že mi ich dal odskušať presne pred mesiacom na zraze.A teraz otcovi,že mi prispel peknou čiastkou k mojim usporom a mame,že za ne orodovala. Ano su to na Chronomagu oblubene PRS 516 Automatic T91.1.483.51Teraz zle spravy:nemam digital,takže "žive" fotky budu vo štvrtok,alebo buduci utoroksu mi trošku velke,zajtra pridu o zopar gramov Merci a tous qui me souvivent depuis le débout Takže len zopar fotiek z netu Xlaque: je te voudrais dire que je suis tres tres heurex que tu as achete tien premier une montre. Elles sont maqnifique !!!! tout les biens.
klobadysek Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 T xlague - gratulace, 516ky mam rad rad , opravdu, i kdyz je nevlastnim. Takovy hodinky s charismatem a za lidovku. Ted jeste kozenej remen s dirkama (ten k nim sedi podle me nejvic) a stary MG ! Uzij si je. Tissotiste vsech zemi spojte se!
boo-beek Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Mimochodem...Tarapaca je skvělé víno...jednoznačně doporučuji. Od teď již nepiju nic jiného Mno, Tarapaca je opravdu dobra, ale zkus nekdy nejaka Zernosecka vina Z cervenych je opravdu spickove Bariqque. Pokud tedy budes ochoten za ne-odrudove vino zaplatit dvojnasobek ceny prumerneho ceskeho odrudoveho bez privlastku, odmenou Ti bude perfektne vyvazena smes z nejakejch eno nuno sudu, ve kterejch zraje Protoze je docela brzo rano a ja vul uz pracuju, tak jsem trochu mimo a nepamatuju si, jaky ty sudy to jsou Ale celkove - zernosecka vina jsou podle me czech top, v MF Dnes byl v magazinu clanek o kucharich, par mesicu zpatky, a zminoval se tam o nich i kuchar z (myslim) Alcronu. Akorat se blbe shanej Teda... kdyz to clovek nema do zernosek pres jednu reku a zeleznicni trat Jinak gratuluju k Precistam i ke krabicce i k Tissotkam - vsechno se mi to krasne trefilo do fkusu. Dneska odpoledne sem dam svoje novy potapky od Citizenu, snad uz jsou na poste
marosh Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 To Xlaque: Gratuluji, dobře si vybral. Já je měl taky, na kůži a byl jsem s něma max.spokojen. Ručky vypadají úplně normálně, žádný plast ala China, to je blbost. Sám si je viděl v Žilině, takže tohle zrovna nemusím zdůrazňovat.
kubson Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 precisty.. to je teda žrádo to je vyprodaná limitka, nebo sériová verze?
Viktor Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 precisty.. to je teda žrádo to je vyprodaná limitka, nebo sériová verze? Číslo 33/100, už se mi po nich stejská...
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Číslo 33/100, už se mi po nich stejská... to byl taky nápad
Viktor Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 to byl taky nápad No, YPO, od tebe to sedí
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 No, YPO, od tebe to sedí něco takového jsem čekal :lol2:
Pedros Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Buď je fotka moc velká, ale to by musela být opravdu obrovská, mám třeba vloženou jednu plachtu o rozměrech 2362x3394, takže velikostí to být nemusí, možná je ve formátu, který chronomag nedokáže zpracovat, zkus tenhle osvědčený návod http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry115235. Díky, zkusím. Když to jde všem okolo, tak to asi jde, jen někde dělám chybu (
kubson Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 ale jo.. mě by ten chlup na dvanáctce taky vadil
Viktor Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 (upraveno) ale jo.. mě by ten chlup na dvanáctce taky vadil To je fotka z Timefactors, jiný hodinky, na 33/100 jsem žádnej chlup neviděl . Já tak pěkný fotky (bohužel) neumím. Upraveno 26. září 2007 uživatelem Viktor
xlaque Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Dakujem za početne gratulacie,Tissoty su už skratene,zistil som prekvapivu skutočnosť-na našej škole (a to nechodim na učnovku,ale na bilingvalny gympel) su len 2 kusy mechanik-ja a naš profesor dejepisu s Prim cal 66 Saša:vdaka tebe to boli PRS 516,inak by som asi naozaj išiel do Loclov. A@A:Je n´ai pas pris l´étoile de la mer () parce qu´elle est trop large et lourde pour moi,alors..... Zajtra by mali byť moje žive fotky. Teraz gratulujem k Laco a takisto k Precistam,keby to som Kubo nenapisal,tak by som podla tvaru tipoval vintage Panerai
Olda Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Dakujem za početne gratulacie,Tissoty su už skratene,zistil som prekvapivu skutočnosť-na našej škole (a to nechodim na učnovku,ale na bilingvalny gympel) su len 2 kusy mechanik-ja a naš profesor dejepisu s Prim cal 66 Takže máš naději na slušnou známku z dějepisu. :-)
railmaster Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Dakujem za početne gratulacie,Tissoty su už skratene,zistil som prekvapivu skutočnosť-na našej škole (a to nechodim na učnovku,ale na bilingvalny gympel) su len 2 kusy mechanik-ja a naš profesor dejepisu s Prim cal 66 Saša:vdaka tebe to boli PRS 516,inak by som asi naozaj išiel do Loclov. A@A:Je n´ai pas pris l´étoile de la mer () parce qu´elle est trop large et lourde pour moi,alors..... Zajtra by mali byť moje žive fotky. Teraz gratulujem k Laco a takisto k Precistam,keby to som Kubo nenapisal,tak by som podla tvaru tipoval vintage Panerai Smiem sa spýtať kde chodíš na bilingvál?
xlaque Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Žilina byvale Belgicke lýceum,po nove Gymnázium bilingválne druhý ročník francuzština. Mimochom,za prvy deň mi nabehli o 10 sekund,asi pojdu ležať na bok.
railmaster Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Žilina byvale Belgicke lýceum,po nove Gymnázium bilingválne druhý ročník francuzština. Takže franina. Dcéra mi chodí 5. ročník na anglické do Sučian, ale francúzštinu zbožňuje. Hlavne psychologické filmy v pôv. znení, ktoré občas hodia na 2. program.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se