Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Svoji troškou bych přispěl.

Já do toho jdu, třeba nějaká standardní Eta, pouzdro pro Etu s nějakou mechanickou úpravou tak aby se odlišovalo, vlastní číselník... a vlastní edice je na světě !

Odesláno
Já do toho jdu, třeba nějaká standardní Eta, pouzdro pro Etu s nějakou mechanickou úpravou tak aby se odlišovalo, vlastní číselník... a vlastní edice je na světě !
Jo, to by mě taky zajímalo ... :thumbsup_anim:

Odesláno

Super, mam ruce olsove, ale podle me by bylo super kdyby se tady objevila chronomag edice udelana rukama jeho clenu (neberte proim, ze si dovoluji mluvit za jine). Co tak vlastni vlakno - zalozime ?

Odesláno
Super, mam ruce olsove, ale podle me by bylo super kdyby se tady objevila chronomag edice udelana rukama jeho clenu (neberte proim, ze si dovoluji mluvit za jine). Co tak vlastni vlakno - zalozime ?

Tak bys mohl rozdat úkoly :thumbsup_anim: Jinak odchylka na těch jednoručkách mě ani nezajímá,Jistě nějaká vteřina,ale aspoň to nepoznám a nenervuju se :rolleyes:

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak dneska dorazily moje nové oblekovky Ball... :thumbsup_anim:

Super super ...... jaké jsou pocity ?

Odesláno (upraveno)

Vypadají fakt dobře, ale pánové ty Vaše dva poslední příspěvky mě dostali fakt do kolen :thumbsup_anim:

To by z té veverky asi zůstalo jen něco neidentifikovatelného, že by i odborníci z Miami měli problém :)

A co na to ochránci zvířat!!! :lol:

Upraveno uživatelem Hanz21

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...