Viktor Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Vit napsal: Doxa, velmi tenké: Nemáte někdo informaci o tom, jak zjistit u značky Doxa podle sériového čísla rok výroby? Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 . Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv.
Vit Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Viktor napsal: Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 . Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv. děkuju za info
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý.
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 New Milis napsal: Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. jo jo k čemu je u toho ta raketa ?
Viktor Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 New Milis napsal: Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. Ball Fireman Skylab?
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Viktor napsal: Ball Fireman Skylab? Jojo, Skylab. Raketa asi na hraní, ještě ji nemám, ten chlap to posílal nadvakrát skrz DPH...
mnovace Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 New Milis napsal: Jojo, Skylab. Raketa asi na hraní, ještě ji nemám, ten chlap to posílal nadvakrát skrz DPH... Tak se trochu hergot rozepiš, při porovnání s předchozíma Ball, dojmy velikost, zpracování, stroj, wr, cena atd. Jinak Milisi, až tě zase chytne zbavovací horečka, tak na mě s tady těma mysli. Hoj J
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 (upraveno) New Milis napsal: Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. ale prodáš je až po srazu, viď ? Upraveno 31. března 2008 uživatelem milosklikar
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 milosklikar napsal: ale prodáš je až po srazu, viď ? No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 New Milis napsal: No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost. Miliusi, Miliusi, to jsi moc hodnej nebyl. Že ty sis zapoměl jít lehnout?
miraart Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 New Milis napsal: No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost. Jsou krásný a taky čekám na třetí dojem.
New Milis Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 (upraveno) Ondraj napsal: třetí dojem bude prodám.... :D Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... Upraveno 1. dubna 2008 uživatelem New Milis
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 New Milis napsal: Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... Ten Skylab je jen dekorace nebo má taky nějakou funkci?
New Milis Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Kamil napsal: Ten Skylab je jen dekorace nebo má taky nějakou funkci? Jen se v něm otáčí přimrzačená vteřinovka.
hciq Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 a votáčí se ten skylab za sluníčkem , mne zajímaj už jen takový ptákoviny. Jinak to vypadá i skrz ty hrozný fotky na kvalitní werk.
Ropucháč Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 New Milis napsal: Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... na kozi a na ruke sa mi dost pacia mozno by to chcelo trosku vacsie zapastie....
simon Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Ropucháč napsal: na kozi a na ruke sa mi dost pacia mozno by to chcelo trosku vacsie zapastie.... taky se mi více líbí na řemenu..ten tah mi nějak nesedí.. Jinak moc pěkné hoďky
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Urcite, stoji za to usetrit na Tag Heuer. Pred tydnem poridil jsem hnede Link automatic Calibre 6. Jsou vynikajici. Nevymenil bych je a ni za Audemar Pigeut - Royal Oak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se