Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Doxa, velmi tenké:

Nemáte někdo informaci o tom, jak zjistit u značky Doxa podle sériového čísla rok výroby?

Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 .

Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 .

Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv.

děkuju za info

Odkaz ke komentáři

Jojo, Skylab. Raketa asi na hraní, ještě ji nemám, ten chlap to posílal nadvakrát skrz DPH...

Tak se trochu hergot rozepiš, při porovnání s předchozíma Ball, dojmy velikost, zpracování, stroj, wr, cena atd. Jinak Milisi, až tě zase chytne zbavovací horečka, tak na mě s tady těma mysli. Hoj J

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D :D První dojem: Dobrý.

ale prodáš je až po srazu, viď ?

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... :) Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). :oneeyed02: :sweatdrop: Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost.

Miliusi, Miliusi, to jsi moc hodnej nebyl. Že ty sis zapoměl jít lehnout?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...