Viktor Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Doxa, velmi tenké: Nemáte někdo informaci o tom, jak zjistit u značky Doxa podle sériového čísla rok výroby? Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 . Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Zkus help@doxawatches.com nebo dotaz na Doxa Fóru na Watchuseek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=34 . Ale mám pocit, že původní firma zkrachovala a současná Doxa patří americký firmě, která oživila hlavně legendu Sub 750T, takže je otázka, jestli tam někdo koupil a provozuje i archiv. děkuju za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. jo jo k čemu je u toho ta raketa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. Ball Fireman Skylab? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Ball Fireman Skylab? Jojo, Skylab. Raketa asi na hraní, ještě ji nemám, ten chlap to posílal nadvakrát skrz DPH... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Jojo, Skylab. Raketa asi na hraní, ještě ji nemám, ten chlap to posílal nadvakrát skrz DPH... Tak se trochu hergot rozepiš, při porovnání s předchozíma Ball, dojmy velikost, zpracování, stroj, wr, cena atd. Jinak Milisi, až tě zase chytne zbavovací horečka, tak na mě s tady těma mysli. Hoj J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 (upraveno) Tak jsem to zase nevybral a dneska mi přistálo na stole toto.... :D První dojem: Dobrý. ale prodáš je až po srazu, viď ? Upraveno 31. března 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 ale prodáš je až po srazu, viď ? No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost. Miliusi, Miliusi, to jsi moc hodnej nebyl. Že ty sis zapoměl jít lehnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 No myslím, že tyhle by mohly vydržet chvilku dýl... Něco o nich napíšu ale mám teď nějaký fofry (!). Zatím jen druhý dojem: Mám z nich radost. Jsou krásný a taky čekám na třetí dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 třetí dojem bude prodám.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 (upraveno) třetí dojem bude prodám.... :D Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... Upraveno 1. dubna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... Ten Skylab je jen dekorace nebo má taky nějakou funkci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Ten Skylab je jen dekorace nebo má taky nějakou funkci? Jen se v něm otáčí přimrzačená vteřinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 a votáčí se ten skylab za sluníčkem , mne zajímaj už jen takový ptákoviny. Jinak to vypadá i skrz ty hrozný fotky na kvalitní werk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Místo třetího dojmu pár nekvalitních fotografií.... na kozi a na ruke sa mi dost pacia mozno by to chcelo trosku vacsie zapastie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 na kozi a na ruke sa mi dost pacia mozno by to chcelo trosku vacsie zapastie.... taky se mi více líbí na řemenu..ten tah mi nějak nesedí.. Jinak moc pěkné hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Moje nové Seiko potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askold Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Urcite, stoji za to usetrit na Tag Heuer. Pred tydnem poridil jsem hnede Link automatic Calibre 6. Jsou vynikajici. Nevymenil bych je a ni za Audemar Pigeut - Royal Oak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se