Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no kua ked ja sa z hodiniek tesim len 3 dni a potom chcem zasa nove a zasa ine a zasa ine a tak stale dokola.. no sak to poznate asi :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Vor - moc hezky, tohle se mi libi! ;) Gratuluju!

Dík. Ciferník vypadá fakt dost dobře, akorát škoda, že je pouzdro pochromovaný ( někde je to už vidět).

Odesláno
  vor napsal:
Můj novej vintage přírůstek. Takový Prim Sport s lepším ciferníkem. :)

Zajímavý vintage. Nadčasový ciferník, i celé hodinky. Líbí se mi moc. Gratuluju.

Odesláno
  JanBeles napsal:
Je to jen novy remen (diky, mr.Millis :thumbsup_anim: ), ale prislo mi zbytecny zkladat novy vlakno. Tak co, slusi jim, ne? :)

(fotky v rychlosti, takze nic extra..)

vidim, ze kupim rovnaky remen k mojim SAMURAI :thumbsup_anim:

Odesláno
  rach napsal:
21/04/2008 Salida de Ofic. Internacional de origen.

(V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" :).

Odesláno
  Viktor napsal:
(V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" :).

Fantastické, díky.

Že tu bude i španělštinář jsem fakt netušil. Jinak musím zatím moc pochválit toho eBay prodávajícího, tak perfektní jednání a servis jsem ještě nezažil (ne že bych byl nějaký PowerBuyer)

Odesláno (upraveno)
  Viktor napsal:
Tak, tak, lépe to přeložit nejde ... :)

Dost často jsem na největšim španělskym fóru a Cencibel má pravidleně dobrý kousky, předevšim Hamiltony za super cenu ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
  rorda napsal:
Dost často jsem na největšim španělskym fóru a Cencibel má pravidleně dobrý kousky, předevšim Hamiltony za super cenu ...

Tos mě potěšil, trošku jsem se bál aby to nebyly faky. I když při těch pozitivních hodnoceních to nebylo moc pravděpodobné....

Odesláno
  JanBeles napsal:
Je to jen novy remen (diky, mr.Millis :thumbsup_anim: ), ale prislo mi zbytecny zkladat novy vlakno. Tak co, slusi jim, ne? :)

(fotky v rychlosti, takze nic extra..)

Někdo tady nedávno říkal, že tento řemínek je málo výrazný a tím sníží dojem z hodinek.

NAOPAK! Podle fotek: na první pohled vyniknou hodinky, na druhý pohled zaujme textura řemínku a hodinky podtrhne.

Výborná kombinace!

Odesláno
  Viktor napsal:

Tak už dorazily, mám je na ruce. Krása...

Odesláno

Mám jeden dotaz. Hodinky samozřejmě dorazily nenatažené. V návodu se píše že ruční natažení je možné, soudruzi z NDR ale pozapomněli napsat jak. Vyzkoušel jsem všechny operace s čudlíky podle manuálu a není mi jasné kde by se to natahování mohlo skrývat. Levý a pravý dolní hýbou pouze třetí časovou zónou a městem, pravý horní v poloze 1 datem nebo druhou zónou a v poloze 2 se šteluje čas.

Pokud bych je natahoval z nuly nošením na ruce jak dlouho to může trvat a je možné že méně natažené půjdou pomaleji než plně natažené? Díky..

Odesláno
  rach napsal:
Mám jeden dotaz. Hodinky samozřejmě dorazily nenatažené. V návodu se píše že ruční natažení je možné, soudruzi z NDR ale pozapomněli napsat jak.

Jedna z korunek, asi ta pravá horni v pozici "0" po vyšroubování je natahovací, při jejím otáčení dopředu bys měl cítit lehkej odpor a takový to chronomagikům tak příjemný "vrnění".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...