Blekota Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 no kua ked ja sa z hodiniek tesim len 3 dni a potom chcem zasa nove a zasa ine a zasa ine a tak stale dokola.. no sak to poznate asi
vor Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Můj novej vintage přírůstek. Takový Prim Sport s lepším ciferníkem.
spiderer Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Vor - moc hezky, tohle se mi libi! Gratuluju!
vor Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 spiderer napsal: Vor - moc hezky, tohle se mi libi! Gratuluju! Dík. Ciferník vypadá fakt dost dobře, akorát škoda, že je pouzdro pochromovaný ( někde je to už vidět).
H-B Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Je to jen novy remen (diky, mr.Millis ), ale prislo mi zbytecny zkladat novy vlakno. Tak co, slusi jim, ne? (fotky v rychlosti, takze nic extra..)
Cyber Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 vor napsal: Můj novej vintage přírůstek. Takový Prim Sport s lepším ciferníkem. Zajímavý vintage. Nadčasový ciferník, i celé hodinky. Líbí se mi moc. Gratuluju.
jovani Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 JanBeles napsal: Je to jen novy remen (diky, mr.Millis ), ale prislo mi zbytecny zkladat novy vlakno. Tak co, slusi jim, ne? (fotky v rychlosti, takze nic extra..) vidim, ze kupim rovnaky remen k mojim SAMURAI
rach Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Mám na cestě, pokud někdo umí španělsky a přeloží mi status přepravy budu rád... 21/04/2008 Salida de Ofic. Internacional de origen.
Viktor Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 rach napsal: 21/04/2008 Salida de Ofic. Internacional de origen. (V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" .
rach Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Viktor napsal: (V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" . Fantastické, díky. Že tu bude i španělštinář jsem fakt netušil. Jinak musím zatím moc pochválit toho eBay prodávajícího, tak perfektní jednání a servis jsem ještě nezažil (ne že bych byl nějaký PowerBuyer)
xlaque Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Tyždeň tu nie som a hned Tissoty,Omegy,Lanca,Seika a Hamiltony Samozrejme congratz
rorda Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 (upraveno) Viktor napsal: (V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" .Tak, tak, lépe to přeložit nejde ... Dost často jsem na největšim španělskym fóru a Cencibel má pravidleně dobrý kousky, předevšim Hamiltony za super cenu ... Upraveno 23. dubna 2008 uživatelem rorda
rach Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 rorda napsal: Dost často jsem na největšim španělskym fóru a Cencibel má pravidleně dobrý kousky, předevšim Hamiltony za super cenu ... Tos mě potěšil, trošku jsem se bál aby to nebyly faky. I když při těch pozitivních hodnoceních to nebylo moc pravděpodobné....
lib Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 JanBeles napsal: Je to jen novy remen (diky, mr.Millis ), ale prislo mi zbytecny zkladat novy vlakno. Tak co, slusi jim, ne? (fotky v rychlosti, takze nic extra..) Někdo tady nedávno říkal, že tento řemínek je málo výrazný a tím sníží dojem z hodinek. NAOPAK! Podle fotek: na první pohled vyniknou hodinky, na druhý pohled zaujme textura řemínku a hodinky podtrhne. Výborná kombinace!
rach Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Viktor napsal: (V pondělí hodinky) opustily mezinárodní kancelář v zemi původu (asi kancelář přepravce). Neboli jak sám píšeš "máš je na cestě" . Tak už dorazily, mám je na ruce. Krása...
rach Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Mám jeden dotaz. Hodinky samozřejmě dorazily nenatažené. V návodu se píše že ruční natažení je možné, soudruzi z NDR ale pozapomněli napsat jak. Vyzkoušel jsem všechny operace s čudlíky podle manuálu a není mi jasné kde by se to natahování mohlo skrývat. Levý a pravý dolní hýbou pouze třetí časovou zónou a městem, pravý horní v poloze 1 datem nebo druhou zónou a v poloze 2 se šteluje čas. Pokud bych je natahoval z nuly nošením na ruce jak dlouho to může trvat a je možné že méně natažené půjdou pomaleji než plně natažené? Díky..
Vit Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 rach napsal: Tak už dorazily, mám je na ruce. Krása... Hoď sem foto.
Viktor Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 rach napsal: Mám jeden dotaz. Hodinky samozřejmě dorazily nenatažené. V návodu se píše že ruční natažení je možné, soudruzi z NDR ale pozapomněli napsat jak. Jedna z korunek, asi ta pravá horni v pozici "0" po vyšroubování je natahovací, při jejím otáčení dopředu bys měl cítit lehkej odpor a takový to chronomagikům tak příjemný "vrnění".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se