Gilius Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 tak to v žádném případě...tyhle vintage hodinky já prostě miluju a gratuluji k bezva kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 vypadají velmi zachovale! gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Pekny ulovek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Musiš mi niekedy predstaviť dcerušku, predstava, že by som mal svokra s takou zaujimavou zbierkou ma vzrušuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Mně se dnes do rukou dostaly krásné Pobědy s mimostředkou(budou muset k doktorovi,nejdou),ale hlavně zlacené Almaz.Jen jsem je našteloval,natáhnul a krásně šlapou(stáří tak minimálně 40-let,ale možná i více).Úplně pohladily po dušičce...zítra,až budu doma,zkusím nafotit(jakože mi to moc nejde)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Myslím že hanbu neurobia. Velka gratulace, tohle jsou spravyn solidni retro hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Jak jsem slíbil,tady jsou fotky mých nových přírůstků. Omlouvám se za foto z mobilu,ale můj digifoťák je na bobek.....prostě to s ním normálně nevyfotím.Ten mobil udělal hezčí foto. Kdyby se našel někdo,kdo by věděl,co je to za hodinky a tak...byl bych neskonale vděčný...... PS:Almazy jsem včera natáhnul a běží bez nějakých problémů či opožďování se.Pobědy mají(pravděpodobně) stržené pérko....půjdou k felčarovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Jak jsem slíbil,tady jsou fotky mých nových přírůstků. Omlouvám se za foto z mobilu,ale můj digifoťák je na bobek.....prostě to s ním normálně nevyfotím.Ten mobil udělal hezčí foto. Kdyby se našel někdo,kdo by věděl,co je to za hodinky a tak...byl bych neskonale vděčný...... PS:Almazy jsem včera natáhnul a běží bez nějakých problémů či opožďování se.Pobědy mají(pravděpodobně) stržené pérko....půjdou k felčarovi. Problémy s foťákem znám, nechce fotit makro. Takové Pobědy měl otec, tak si troufnu tvrdit že nemají originál ručičky. Byly černé vyplněné fosforeskující barvou, nebyla radioaktivní, musela se nasvítit. Možná byla vypadaná výplň důvodem výměny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Problémy s foťákem znám, nechce fotit makro. Takové Pobědy měl otec, tak si troufnu tvrdit že nemají originál ručičky. Byly černé vyplněné fosforeskující barvou, nebyla radioaktivní, musela se nasvítit. Možná byla vypadaná výplň důvodem výměny. Nevím, nesem odborník, ale mám ty samé Pobědy se stejnými ručičkami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 díky za odpověď.....já mám hlavně radost z těch Almazů...sice hodinky tohohle typu moc nemusím,ale....stačilo natáhnout a jdou,po více jak 24 hodinách odchylka cca 7 vteřin....na to,že dobře 15 let ležely v šuplíku Strýc je poprvé viděl v 68 roce u svého dědy......hledal jsem o značce Almaz něco víc(a budu rád,pokud mi někdo znalejší ještě rozšíří obzor)......produkovala v letech 1957-60,strojek by měl být údajně Zenith(já ty své neotevíral,nejde mi to-jsem levej).....pouzdro je zlacené,průměr 36 mm.Korunka není originál,ta původní používáním odešla ..... Zřejmě je nechám prohlédnout,namazat,vyčistit ciferník a pořídím jim krásnej řemen(nejraději bych s takovou tou podložkou,aby byly pěkně izolované od ruky)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 ... a má drahá žena je spokojená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 ... a má drahá žena je spokojená Pekne, stylove :-) Muzes napsat prosim vic informaci - odkud a zakolik? Pritelkyne ted take vybira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Nevím, nesem odborník, ale mám ty samé Pobědy se stejnými ručičkami ... Já je mám taky takový, myslím, že jsou origoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 ..... pořídím jim krásnej řemen(nejraději bych s takovou tou podložkou,aby byly pěkně izolované od ruky)..... Taky jsem se mohl zeptat rovnou...mno...neporadíte mi někdo,kde něco takového sehnat???Ať prolejzám,jak prolejzám...nenacházím.A kdybyste měl někdo nápad,jakou barvu ke zlaceným hodinkám....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Ad ručičky: nahlédl jsem do zásob a mám taky takové. Stříbrné pouzdro zlaté ručičky, fuj. Ale na ty otcovy si přesně pamatuji. Řemen s podložkou se objevil v Primkách. Kamilova odpověď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Ad ručičky: nahlédl jsem do zásob a mám taky takové. Stříbrné pouzdro zlaté ručičky, fuj. Ale na ty otcovy si přesně pamatuji. Řemen s podložkou se objevil v Primkách. Kamilova odpověď . Barex mají na http://www.mavex.cz/reminky.htm ale nevím jeslti bych ho chtěl nosit, kůži asi nechat ušít nebo kouknout někam ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 super...díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Ahoj Mě dnes udělaly radost tyhle Roamery... decentní retro. (kovový tah jsem vyměnil za černou kůži s bezpečnostní sponou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Musiš mi niekedy predstaviť dcerušku, predstava, že by som mal svokra s takou zaujimavou zbierkou ma vzrušuje Ak chceš šedivieť ako ja, tak si len o to koleduj . Prípadných zaťov mojich dcér si vážim za ich odvahu skôr ako ich spoznám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 díky za odpověď.....já mám hlavně radost z těch Almazů...sice hodinky tohohle typu moc nemusím,ale....stačilo natáhnout a jdou,po více jak 24 hodinách odchylka cca 7 vteřin....na to,že dobře 15 let ležely v šuplíku To je na věk hodinek slušný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se