911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 911 - jestli on to nebude precijen fejk.. Otevri je a bude jasno, ale me se fakt nezdaji s tim sem to taky za 500 kupoval, ze to fejk byt muze. no zkusim to otevrit, ale zatim mi to neslo. nozikem se tam nemam ceho chytit. ja vlastne nevim ani jak se to otvira :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Tak ty jsou jasny Ten kalibr se mi moc nezdál, tak jsem do nich nešel. Upřesni prosím, čím je to jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Ten kalibr se mi moc nezdál, tak jsem do nich nešel. Upřesni prosím, čím je to jasné. Vsechno spatne - cifernik je podezrelej, myslim, ze se takovej nikdy nedelal, kalibr s Omegou nema nic spolecnyho, popis dynka taky mimo standardni produkci.. tomu, ze se jedna o zlato neverim (ale to je pouze moje domnenka vzhledem ke zbytku hodinek).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 nejaky trik jak otevrit dynko? sroubovaci by nemelo byt. diky za radu. foto snad napovi nozikem mi to nejak nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 (upraveno) nejaky trik jak otevrit dynko? sroubovaci by nemelo byt. diky za radu. foto snad napovi nozikem mi to nejak nejde Ostrym nozikem, nekde by melo byt, alespon lehce zretelny vybrani pro nozik a pak lehce vypacit ven ..i kdyz nevim jestli by nebylo lepsi aby to co se skryva uvnitr zustalo navzdy zakryto.. EDIT: Jak vidim tu fotku s korunkou, tak korunka s Omegou ze svycar taky nema nic spolecnyho.. Upraveno 29. října 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 EDIT: Jak vidim tu fotku s korunkou, tak korunka s Omegou ze svycar taky nema nic spolecnyho.. zatim sem je neotevrel. ale dostanu se tam. ta korunka, dynko, font to byly argumenty pro to ze je to fejk. takze sem to koupil za 10piv. ale prislo mi, ze cifernik a strojek by pravy mohl byt. no kdyznebude, vyhodim, kdyz bude, mam hezke omegy jdu pacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 tak sem to otevrel a tohle je vysledek. takze verdikt? koupil sem za 500 fejk nebo ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 tak sem to otevrel a tohle je vysledek. takze verdikt? koupil sem za 500 fejk nebo ne? :-) Tipni si.. Melo to fakt zustat radsi zavreny S Omegou to nic spolecnyho nema, tzn fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Tipni si.. Melo to fakt zustat radsi zavreny S Omegou to nic spolecnyho nema, tzn fejk v pohode, jak rikam, stalo me to 10piv a pro me zkusenost. a ted jeste, jak si na to prisel, at prise sem o kapku chytrejsi. myslim z te fotky strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 v pohode, jak rikam, stalo me to 10piv a pro me zkusenost. a ted jeste, jak si na to prisel, at prise sem o kapku chytrejsi. myslim z te fotky strojku 10 piv za tohle jsou, alespon podle me, vyhozeny penize.. Ale je to zkusenost Strojky ve vintaznich Omegach vypadaji zhruba takhle - http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=202443 Samozrejme delaly se i jine strojky, ale s tim co je na obrazku si to splest snad ani nejde, pokud mas alespon predstavu jak vintazni kalibry od Omegy vypadaji Jinak poznat to lze podle nekolika veci, jak jsem psal vyse - cifernik, pouzdro, dynko, korunka, rucky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 tak to me ceka jeste hooodne dlouha cesta nez to poznam. me prisel cifernik ok. no neva. jdeme dal. kazdopadne diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 tak sem to otevrel a tohle je vysledek. takze verdikt? koupil sem za 500 fejk nebo ne? :-)a. Škoda toho pětikila. To je zhruba jedna sedmina opravdových, kvalitních vintage Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 a. Škoda toho pětikila. To je zhruba jedna sedmina opravdových, kvalitních vintage Omega. no puvodni cena byla 5000. takze sem to hral na to, ze neni original dynko, korunka je takova ze nedrzi a font je jiny. ukazoval jsem moje original seamastery co mam na ruce. takze pak si vzal 500. nekde v hloubi duse sem doufal, ze kaliber pude original. no neva. asi jeste parkrat budu muset naletet a hooodne studovat nez poznam fejk od originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 no puvodni cena byla 5000. takze sem to hral na to, ze neni original dynko, korunka je takova ze nedrzi a font je jiny. ukazoval jsem moje original seamastery co mam na ruce. takze pak si vzal 500. nekde v hloubi duse sem doufal, ze kaliber pude original. no neva. asi jeste parkrat budu muset naletet a hooodne studovat nez poznam fejk od originalu. Já bych to taky nepoznal, nic si z toho nedělej, 500 člověk nechá kolikrát za večer v hospodě. A takové sběratelství fejků bude třeba jednou zajímavá disciplína:-))) Je fakt - už jsem to psal jinde - že jsem nedávno držel v ruce pár fejků a úplná krása. Teda až na to, že jedny z nich byly po pár nošení prošoupaný až na mosaz nebo z čeho jsou, všechny byly podezřele lehké a vteřinová ručička si tempo okruhu měnila jak se jí chtělo, ale s pravidelnými 28 tisíci kmity to nemělo nic společného na první pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Pár obrázků mých čerstvě nových Seiko SARB005 (cal. 6R15B) zakoupených na Seiyajapan. Hodinky mám od včerejšího večera, takže zatím jen na rychlo pár obrázků vyfocených na parapetu okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Zdravim vsechny. Na radu zkusenejsich pratel z tohoto mikrosveta lehce postizenych lidi jsem si rozsiril zbirku o dalsi typ B-Uhr. Jsou super. Dokonce se libili i manzelce Takze dekuji Frantikovi za typ a dovoluji si zaslat mensi foto ze zahradky, kdyby jste se neurazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 můj nový panerai artefakt - drbátko do uší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 můj nový panerai artefakt - drbátko do uší a kde je zbytek ? To nejsou 111 ani 112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Zdravim vsechny. Na radu zkusenejsich pratel z tohoto mikrosveta lehce postizenych lidi jsem si rozsiril zbirku o dalsi typ B-Uhr. Jsou super. Dokonce se libili i manzelce Takze dekuji Frantikovi za typ a dovoluji si zaslat mensi foto ze zahradky, kdyby jste se neurazili. Moji miláškové, fňuk... Popisovals manželce svůj hrdinný, avšak marný boj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Moji miláškové, fňuk... Popisovals manželce svůj hrdinný, avšak marný boj ? Do posledniho detailu. Rikal jsem ji, jak me 6 chlapu muselo drzet, jak jsem chtel utect, jak mi vyhrozovali fyzicky, a ze jsem tedy nakonec s obavy o svuj zivot je musel koupit. Jinak ji trvalo presne 1, slovy jedna minuta, nez si jich vsimla. Muj marny pokus s konstatovanim, ze to jsou ony puvodni Laca neuspel. Ale nakonec s odevzdanosti rekla, ze jsou hezci nez ty bez stredove kruznice. Aspon, ze nevi kolik staly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se