DaDriva Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 a kde je zbytek ? To nejsou 111 ani 112 Tak uz, YPO, nenapinej a presun sem fotku z Ostatni diskuze, pridej dalsi, nejaky detaily .. neskodilo by i nejake vypraveni . Pliiiz .
OldaA Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 můj nový panerai artefakt - drbátko do uší Manifattura? Udělátko na PINy nahrazující šrouky v uchycení řemenu? Mám podezření že YPO nemá kus ruky, ale na té druhé jsou PAM233 :-)) Mám li pravdu velká gratulace, koukal jsem na ně v Carollinu, jsou nádherný.
OldaA Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Nevydržel jsem... Potřeboval jsem drbátko do uší :-)
spiderer Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Nevydržel jsem... Potřeboval jsem drbátko do uší :-) Gratulace, jsou fakt pekny! Libi se mi ze maji matne pouzdro pokud dobre vidim, ted uz jen sendvic a k dokonalosti 8-D linearni rezervu
OldaA Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Díky. PAM233 nepopisovat prosím, na přesun 164 do sekce na prodej je brzy, mám je teprve 3 hodiny
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Nevydržel jsem... Potřeboval jsem drbátko do uší :-) ha ha ha ---- gratuluji a závidím pouzdro, ta kombinace je výborná
tombed Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Nevydržel jsem... Potřeboval jsem drbátko do uší :-) uaaá bože, další... . krása, gratuluji, chce to další fotky..
kulix Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) Opravdu zajímavá volba..To pouzdro je moc pěkné v té kombinaci.. Instalaterů přibývá geometrickou řadou. Doufám, že sekce prodej nebude za chvíli přeplněna OP... To už by konečně chtělo nějaký sraz OP..Určitě bych si udělal čas.. Jo a ještě gratulace.. Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem kulix
OldaA Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) Až Cyber koupí 233 tak v Carollinu zůstanou 2 ks pro instalatérky (40 mm) a do konce roku přijde max. 10 ks, některé modely až příští rok, letošní kvóty jsou vyčerpané.. Počet nabyvatelů z lokálních zdrojů je tedy dočasně vyčerpán. Sekce prodej by se mohla v takovém případě obohatit o podsekci výměny Panerai, soudě podle toho kdo od YPA koupil ty co prodával Sraz je dobrý nápad, riziko zahledění se do dalších modelů podstoupím. Ideální místo pizzerie někde u vody, dejme tomu v Podolí, tam je i čistička Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem OldaA
Baker Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Sraz je dobrý nápad, riziko zahledění se do dalších modelů podstoupím. Taky bych to risknul
mira1.1 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Až Cyber koupí 233 tak v Carollinu zůstanou 2 ks pro instalatérky (40 mm) Koukám, že během pár dní jste v Carollinu zlikvidovali skoro všechny skladové zásoby OP Jinak se připojuju ke gratulacím, i když já osobně mám u Panerai nejraději maximální jednoduchost - bez datumu, vteřinovky, atd. Rozhodoval bych se mezi 000 a 112, v tuto chvíli jsem spíš pro 000.
Jakubisko Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Kdyz tohle, co se stalo behem poslednich par tydnu, je normalni stav, to by me zajimalo, co prijde na Vanoce
Návštěvník Kamil Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Já snad začnu nosit jenom vintage Seika. Momentálně mám na ruce už tři dny tuhle krásu: A před chvílí jsem na Ebay vyhrál po lítém boji nádherné "UFO" s úžasným originálním tahem.
Dantechno Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Ted o tobe par mesicu neuslysime Kamile..... nez to sestavis dohromady
Cyril Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 (upraveno) Se mi to kupilo v různejch vrtičích, tak jsem přikoupil ten samej ještě jeden. Stejně jsem zjistil, že dva jsou pořád málo. Quarz a EcoDrive nepočítám...ty si žijou vlastním životem.. .Takže hlásím novej přírůstek ne hodinky!!!! ale watchwinder Vicstar http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek/pro-4-ks-hodinek$8-41. Edit: sorry, nejsem žádnej fotgraf...tohle je fakt divná fotka (a ty troje malý hodinky a PAM 048 jsou manželčiny) Upraveno 15. září 2010 uživatelem Cyril 1
jankoxxx Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Se mi to kupilo v různejch vrtičích, tak jsem přikoupil ten samej ještě jeden. Stejně jsem zjistil, že dva jsou pořád málo. Quarz a EcoDrive nepočítám...ty si žijou vlastním životem.. . Takže hlásím novej přírůstek ne hodinky!!!! ale watchwinder Vicstar http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek/pro-4-ks-hodinek$8-41. Edit: sorry, nejsem žádnej fotgraf...tohle je fakt divná fotka (a ty troje malý hodinky a PAM 048 jsou manželčiny) fuuu, celkom pekna zbierocka. mal by si to individualne predstavit v chlubiarni a to kukam ze mas hned dvoch airmanov 17 aj 18. gratulujem
farářskej Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Ted o tobe par mesicu neuslysime Kamile..... nez to sestavis dohromady Kamil je nějakej puzzlař, do srazu je měl hotový
Gilius Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 4 Kamil - pěkný,pane,fakt pěkný!!!!! EDIT - jelikož jsem xxfazerovi slíbil,že si pořídím něco tikacího,asi taky zabrousím do Seiko vod....sice už to tu bylo,ale potápky nejsou nic pro mne. Uvidím
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 4 Kamil - pěkný,pane,fakt pěkný!!!!!Dík, líbí se mi čím dál víc.
onney Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 ty Seika jsou mooooc hezký kousek. Otevřeně přiznávám závist...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se