Skeleton Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Oblibene precliky od Juliana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Me se u tohoto kalibru zastavi vterinovka pri pomalem otaceni rucek proti smeru chodu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 ....preclíky otestuji na synkovi,moc jim nevěřím....... hodinky zatím testuji sám......... vteřinovka asi zastavit nejde ŽE ? Precliky jsou poživatelné a kupodivu celmi dobré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 fakt nejoriginalnejsi vyplň baliku co jsem zatim videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 :-) Písmenka jsem dojedl asi před rokem a půl, testoval jsem je na sobě a co si pamatuji, chutnali mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Tady je můj nový přírůstek Albatros/Amphibia "Signal Room". Fotečku dělal altfretka a já si jí dovolil použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Moje staronové BWC, dnes jsem je konecne prinesl po vymene rucicek. byly tam 2 mesice... rok 1951, Landeron 248, rucicky modrene, cifernik je bohuzel skrably.:-( kdybyste meli nekdo jeden NOS, okamzite ho koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 moc pěkný kousek, jen se chci zeptat ty ručky jsou originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 ty rucicky jsou originál swiss padesátá léta na landeron 248, bohuzel ne BWC:-( viz moje historka jak jsem si nechal modrit rucicky http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3613 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2007 To snow : tak jsem se dostal k tomu, abych písnul pár postřehů o X WIND. Právě jsem je zvážil, mají - 247g. před zkrácením tahu. Mohu plně odsouhlasit, co bylo již psáno, robustnost předčila moje očekávání. Troufám si je v nouzi použít i jako boxera Tah je matná nerez ocel, pouze bok je leštěný, plášt hodinek je také nerezově matný a opět korunky, tlačítka a spodní dýnko je v lesku. Z jakého materiálu je průhled v dýnku bohužel nevím. Každý, kdo je spatří prohlásí, že jsou to nepřehlédnutelné hodinky. Trošku mě mrzí ta lapálie s předcházením, ale v úterý je odvážím do Prahy na záruční opravu. Koupi Ti doporučuji =) To YPO : nosím na pravé, obvod 18cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2007 Ty YPO v úterý jsem nemohl ani usnout už jsem to ale zkousnul, většinou když něco koupím, tak se to pos.... Věřím ale v šikovnost českých hodinářů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2007 Ve čtvrtek jsem koupil tuhle nádheru http://www.ehodinarstvi.cz/WATCHWINDER-WD9_g2216.html Za ty peníze je to paráda. Má to tři programy a spoustu místa i na velmi velké hodinky. Kromě křivě zašroubovaného šroubku u pantu i velmi hezké zpracování. Za ty peníze je to podle mě skvělá koupě. Jen manželka nadávala, protože je to fakt velký kus nábytku. Cena mi přišla neuvěřitelně nízká. V Brně mi nabízeli watch windery na dvoje hodinky za cca. 15.000 Kč a více. Majitel hodinářstí, pan Růžička, je velmi sympatický a je s ním radost obchodovat. Pokud toužíte po watch winderu, zastavte se u něj, určitě se domluvíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2007 A ještě jsem zapomněl na jedny švýcary, mají průměr 24mm. Na podzim jsem je vykopal v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2007 A ještě jsem zapomněl na jedny švýcary, mají průměr 24mm. Na podzim jsem je vykopal v lese To je příspěvek tak na Detektorweb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 21. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2007 A ještě jsem zapomněl na jedny švýcary, mají průměr 24mm. Na podzim jsem je vykopal v lese Takže taky zlatokop! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2007 To snow : tak jsem se dostal k tomu, abych písnul pár postřehů o X WIND. To M-72 : dík moc za popis a pěkné fotky , ještě jednou : držím Ti palce ať oprava dopadne dobře , až je budeš mít ze servisu, zkus ještě napsat jakou budou mít odchylku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2007 Asi jsem zase zapomněl hlásit: Mezitím jsem sesmolil článeček: http://www.chronomag.cz/clanek/2007-01-22/...jenom-noze.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2007 Asi jsem zase zapomněl hlásit: http://img150.imageshack.us/img150/9558/sw...simg07089bp.jpg Mezitím jsem sesmolil článeček:http://www.chronomag.cz/clanek/2007-01-22/victorinox-jsou-nejenom-noze.html Kamile kde a za kolik jsi je koupil? U nás jsem našel cenu asi 13300,-, tak předpokládám, že se dají sehnat za lepší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2007 Po techto uz jsem taky pokukoval... moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2007 Tak jsem se dočkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se