lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Ja se v tomto prilis nevyznám,ale po třech dnech co je nosím se předeběhly o 1 vteřinu tak uvidím.Nevím jestli je to moc nebo ne,jsou to mé první automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Je to málo, hodně málo, takže super super" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aton Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No replika to neni,kupoval jsem je v Plzni u Altmana a cena je 62 500,- Nepamatuješ si, za kolik byly Super Avengery? Jen tak pro zajímavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 No fake bych nerekl ze to je podle te faktury z obchodu,ale nadruhou stranu kdyz jim to udela radost jako me kdyz jsem si je koupil tak at se pobavi ne? Fake nemuze stat to same co original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Tak to nevím,ale pokud znáš katalogovou cenu tak rozhodně odečti minimalně 12 procent a euro pocitej za 27kč.Jsou tam fakt hodne v pohode a jinam si hodinky koupit už nepojedu nez tam.Jsou strasně příjemní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Fake samozrejmě muze stat to same co original,on fake muze stat jeste vic nez original,dokonce se stava že i original stoji vic nez original,ale to je na dlouhou debatu a ja jsem chtel pouze ukazat nový přírustek a ne se tady dohadovat a nesmrtelnosti brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Ale koukam ze jste tady dost vesela parta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 2 roon: tak King Seika už jsou v poště na cestě k Mechanovi:-) takže při troše štěstí budou další čtvrtek zase doma :-))tak držím palce, ale sejít se můžem i pokud do té doby doma nebudou Už mám od Mechana první informace ohledně stavu hodinek: Jak to vypadá tak se na hodinkách vyřádilo pěkných pár prasátek: Stěžejky (to co drží pásek) nejsou již původní. Kdosi stěžejky nahradil železným drátkem a jak jsem pochopil tak drátek zavařil do nožiček. Drátek by navíc za pár dní určitě vypadl. Podle Mechana se toto dá naštěstí opravit :-) Dalším problémem bylo špatné uzavření sklíčka hodinek. Zpožďování hodinek bylo zapříčiněno "ošoupanou" součástkou která přenáší točivý moment ze strojku na ručičky. I toto se dá naštěstí opravit. Jak to vypadá tak hodinky jsou v horším stavu než bylo na první pohled zřejmé. Naštěstí se nejedná o žádné kritické závady. Uvidíme v jakém stavu bude strojek. Za pár hodin dám vědět. http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=56915&filename=ks1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 2 roon: tak King Seika už jsou v poště na cestě k Mechanovi:-) takže při troše štěstí budou další čtvrtek zase doma :-)) tak držím palce, ale sejít se můžem i pokud do té doby doma nebudou Už mám od Mechana první informace ohledně stavu hodinek: Jak to vypadá tak se na hodinkách vyřádilo pěkných pár prasátek: Stěžejky (to co drží pásek) nejsou již původní. Kdosi stěžejky nahradil železným drátkem a jak jsem pochopil tak drátek zavařil do nožiček. Drátek by navíc za pár dní určitě vypadl. Podle Mechana se toto dá naštěstí opravit :-) Dalším problémem bylo špatné uzavření sklíčka hodinek. Zpožďování hodinek bylo zapříčiněno "ošoupanou" součástkou která přenáší točivý moment ze strojku na ručičky. I toto se dá naštěstí opravit. Jak to vypadá tak hodinky jsou v horším stavu než bylo na první pohled zřejmé. Naštěstí se nejedná o žádné kritické závady. Uvidíme v jakém stavu bude strojek. Za pár hodin dám vědět. držím palce ať ti to dopadne dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 tak držím palce, ale sejít se můžem i pokud do té doby doma nebudou Už mám od Mechana první informace ohledně stavu hodinek: Jak to vypadá tak se na hodinkách vyřádilo pěkných pár prasátek: Stěžejky (to co drží pásek) nejsou již původní. Kdosi stěžejky nahradil železným drátkem a jak jsem pochopil tak drátek zavařil do nožiček. Drátek by navíc za pár dní určitě vypadl. Podle Mechana se toto dá naštěstí opravit :-) Dalším problémem bylo špatné uzavření sklíčka hodinek. Zpožďování hodinek bylo zapříčiněno "ošoupanou" součástkou která přenáší točivý moment ze strojku na ručičky. I toto se dá naštěstí opravit. Jak to vypadá tak hodinky jsou v horším stavu než bylo na první pohled zřejmé. Naštěstí se nejedná o žádné kritické závady. Uvidíme v jakém stavu bude strojek. Za pár hodin dám vědět. držím palce ať ti to dopadne dobře Takže další zprávy od Mechana: Stroj hodinek je poškozen korozí , zřejmě vlivem špatných těsnění. Taky jsou trochu odřené datové věnce ale myslím že je to ještě únosné. Setrvačka a regulace se zdá být ve stavu schopném přesného chodu. Hodinky jsou hodně zmagnetovány a poškozená je třecí spojka ruček jak jsme už o tom mluvili. Pouzdro bude potřebovat nepatrně zabrousit dosedací plochy (někdo tam ryl šroubovákem a nedostal se dovnitř). Všechna těsnění pouzdra jsou v háji. Jsem s Mechanem domluven že pokračujeme dál a pokusíme se hodinky dát do pořádku. Sice to bude něco stát ale King Seiko jsou nedostatkové zboží:-) Prvním krokem bude zjištění zda-li je krokový mechanismus v pořádku nebo repasovatelný. Pokud ano tak by renovaci hodinek nemělo nic bránit. Pokud ne, tak se už těším na hodně negativní feedback prodejci na Ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Fake samozrejmě muze stat to same co original,on fake muze stat jeste vic nez original,dokonce se stava že i original stoji vic nez original,ale to je na dlouhou debatu a ja jsem chtel pouze ukazat nový přírustek a ne se tady dohadovat a nesmrtelnosti brouka. To je přesné a výstižné , moc jsem se pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 držím palce, ať ty nádherné hodinky zase "oživnou" v plné kráse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Tož si vám všem dovoluji slavnostně oznámit, že jsem rozšířil řady příznivců mechanických hodinek a to od dnešního dne. Za což děkuji tímto i Kubsonovi, který mě hodinky objednal na http://www.watchtime24.sisco.pl a zaslal na moji adresu. Tomuto fóru jsem propadl asi od listopadu loňského roku a došlel jsem k názoru, že když nebudu vlastnit alespoň jedny mechanické hodinky, tak můj život bude nějak tak prázdný.. Vzhledem k tomu, že jsou to moje první mechanické hodinky, rozhodl jsem se po předešlém pročitání tohoto fóra o: Poljot alarm Alexander Kosakow s ocelovým tahem a první dojem - super. Perfektní zpracování, obě korunky na závit, indexy i rafičky velmi dobře čitelné za snížené viditelnosti a to je balzám na můj slábnoucí stařecký zrak. Matně ocelový tah perfektně licuje což jsem mile překvapen. Jelikož doposud jsem míval Quartzové hodinky (které jak známo jsou velice přesné), jsem zvědav na přesnost těchto hodinek. Jen by mě zajímalo při natahování, jestli se natahuje až na doraz (mám strach abych je nepřetáhl). Až budu mít foťák pořídím nějaké foto, zatím přikládám tyto fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 Moc pěkné a prodejce je super, můžu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2007 držím palce, ať ty nádherné hodinky zase "oživnou" v plné kráse! Děkuji :-) Naštěstí to na 90% vypadá, že hodinky budou zase 100% přesně šlapat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Jsem ¨safi zvědavý pak na foto nových, dokonalých hodinek Nějak se začínám po nich čím dál víc ohlížet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Jsem ¨safi zvědavý pak na foto nových, dokonalých hodinek Nějak se začínám po nich čím dál víc ohlížet... Jestli váháš s koupí nějakého modelu KS, tak se můžeme ke konci týdne sejít (až budou hotové) a můžeš se podívat jak vypadají v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Dík za nabídku. Fakt bych je docela rád viděl naživo. Ale uvidíme, jak na tom budeme oba s volným časem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 Tak já mám tyhle, zatím jsem moc spokojenej a hlavně je cítím na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 27. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2007 to jacob: moc krásnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se