Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Tak jsem před časem neodolal a zcela proti svému přesvědčení koupil Casio. V titanu, střídavě matný a leštěný, jednoduchý design, datum, den v týdnu, měsíční fáze (z hlediska mé práce docela důležitý údaj), WR 50m, sklo bohužel jenom minerál, ale co byste chtěli za něco málo přes 2000 Kč v kameném krámě. Jen teda mohly být o trochu větší, průměr je 37 mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem včera urval od kolegy v práci tyhle palubní, tikají jako blázen.

Asi na ně pořídím plexisklo a nebo je dám do dřevěný krabičky, případně jinak zabuduji,

musím se ještě nějak inspirovat...

Takhle by asi končili na polici s vrstvou prachu.

Velkou radost z nich má samozřejmě i ten airman vedle nich :-)

hodiny%20002.jpg

...a ještě jednou stylově s nočním viděním

hodiny%20001.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení :) Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech???

Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází.

Odkaz ke komentáři

Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení :) Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech???

Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází.

Jojo, jen jestli ty náhodou nejsi vlkodlak :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak je to tedy: vlkodlak, co si koupil quartzky! :o

Odkaz ke komentáři

:D :D :D

To je důležitý údaj, bude-li se účastnit kolega R.Š. setkání přátel Prim. Tudíž to musí být v novu a raději úplně ve dne! Jinak pro R.Š. - ač quartz, jsou to zajímavé hodinky! ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...