Viktor Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Hlásím nový přírůstek (abych zase nedostal vynadáno od Viktora). No sorry Kamile, ale aby (skoro)moderátor Chronomagu zatajoval nový Orlíky, to přece nejde Tyhle Citizeny se mi taky líbí, možná světle hnědý řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 No jo, máš pravdu. Světlě hnědý říkáš? To bych mohl vyzkoušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak jsem před časem neodolal a zcela proti svému přesvědčení koupil Casio. V titanu, střídavě matný a leštěný, jednoduchý design, datum, den v týdnu, měsíční fáze (z hlediska mé práce docela důležitý údaj), WR 50m, sklo bohužel jenom minerál, ale co byste chtěli za něco málo přes 2000 Kč v kameném krámě. Jen teda mohly být o trochu větší, průměr je 37 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Ty fakt budeš nosit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Kdyby to bylo v mechanice, tak by se o tom dalo uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Já jsem včera urval od kolegy v práci tyhle palubní, tikají jako blázen. Asi na ně pořídím plexisklo a nebo je dám do dřevěný krabičky, případně jinak zabuduji, musím se ještě nějak inspirovat... Takhle by asi končili na polici s vrstvou prachu. Velkou radost z nich má samozřejmě i ten airman vedle nich :-) ...a ještě jednou stylově s nočním viděním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech??? Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 jsou opravdu moc pěkný, někde jsem na palubní hodiny viděl docela pěkný stojánek, ale bohužel jsi asi nevzponu kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 roon : No kdyby se povedlo, dej mi odkaz. Nechci nic extrémně honosného, ale rád se inspiruji čímkoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 dobře pokusím si vzpomenout, ale nic neslibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech??? Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází. Jojo, jen jestli ty náhodou nejsi vlkodlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech??? Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází. Jojo, jen jestli ty náhodou nejsi vlkodlak Tak je to tedy: vlkodlak, co si koupil quartzky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Tak ty bych asi nekoupil ani proti mému přesvědčení Sloužíš na ponorce nebo dřeš v dolech??? Dělám na hvězdárně a službu mám kolem měsíčního úplňku zatímco kolega, se kterým se střídám, má službu kolem novu. Z čehož pramení můj zájem o hodinky s měsíční fází. Jojo, jen jestli ty náhodou nejsi vlkodlak :D To je důležitý údaj, bude-li se účastnit kolega R.Š. setkání přátel Prim. Tudíž to musí být v novu a raději úplně ve dne! Jinak pro R.Š. - ač quartz, jsou to zajímavé hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Na ty palubní hodinky mám tento stojánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 znovu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Já se už tak těšil na podzimní posezení v hospůdce, kde půllitry kličkují mezi hodinkami poházenými po stolech .... A teď mám po ftákách ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2006 Vlkodlaku: Jak se cítíš coby vlkodlak? Já vám ukážu toho vlkodlaka. Hned při prvním osobním setkání... Zdravím skorosouseda,mám v Hrusicích chatu a to je k Vám na hvězdárnu coby kamenem dohodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se