Kuku Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Tak se mi doufám konečně podařilo nahrát foto Festin Dual Time. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Tak sem se dočkal, a včera sem si byl v Details na vaclavaku vyzvednou Tissot Diver Seastar 660 chronograph...jsou opravdu nádherné, jakmile udělám nejaké fotky, dám je sem! jsou nadherně zpracované, jsou docela těžké, ale to opravdu nevadí, alespon má člověk pocit že má něco na ruce...mám z nich ohromnou radost! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Tak jsem si koupil tohleto Jelikož mají řemínek tak dětskou velikost, tak fotka na ruce prozatím nebude. ten řemínek jsem si musel objednat a bude asi příští týden. Velikost není udaná 43, ale 40. Ve tmě svítí jak baterka a moc se mi líbí. Potřeboval jsem hodinky na denní nošení, tzn. levné, modré s páskem a abych se v nich nebál vlézt pod sprchu. koupené na 21jewels, všechno naprosto bez problémů, doručené cca 8 dní, 79 USD Ten druhý obrázek je mobilem, první z vebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Za ty penízky - nekupto" Jak říkaš na denní nošení, aniž by jsi se bál, že je někde rozbiješ. Líbí se mi vysoká čitelnost těchto Citizenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Přesně, hodinky v mojí práci mohou lehce přijít k úhoně. Prozatím se tak nestalo, ale poprvně je jenom jednou. No a za ty peníze by mně to sice mrzelo, ale na mašli by to nebylo. A jsou fakt pěkné, takový kus železa na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Tak jsem si koupil tohleto Jelikož mají řemínek tak dětskou velikost, tak fotka na ruce prozatím nebude. ten řemínek jsem si musel objednat a bude asi příští týden. Velikost není udaná 43, ale 40. Ve tmě svítí jak baterka a moc se mi líbí. Potřeboval jsem hodinky na denní nošení, tzn. levné, modré s páskem a abych se v nich nebál vlézt pod sprchu. koupené na 21jewels, všechno naprosto bez problémů, doručené cca 8 dní, 79 USD Ten druhý obrázek je mobilem, první z vebu To ja bych to spis resil Vostoky Amphibia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Nově do sbírky - hodinky i odznaky. Hodinky jsou značky Bostok a malé nejsou. To jen ty odznaky jsou tak krásně velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 10 vteřin jsem hledal ty hodinky, úplně splynuly s těmi odznaky. To jsou pamětní?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 [ Super !! ještě 2000 takto prodaných hodinek a mám Grand Seiko zadarmo!!! :-P Neraduj se, pokud jsou tak kvalitní jak propaguješ a ony na to i vypadají, tak se nediv, že další si koupím až tyto odejdou do věčných lovišť. A toho se třeba ani nedožiju. Takže se toho moc neprodá :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Zdravím, včera dorazily a Safi si může připsat druhý propagační bod pro tento model. Možná mu i Japonci pošlou šek :-) Viz. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1567&p=61 Diskuze: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4006&p=1http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3265 Gratuluju, fajn hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Velice hezké , začínám být nahlodán, jak probíhala akce ? Jestli to bylo na mne, tak mi to docela trvalo. Můj první kup kartou přes internet ze zahraničí. Manželka má nádhernej dárek k mým narozkám.(to jí trochu závidím a zároveň se moc těším (zatím si je zabavila, zabalila...)(no kde seženete takhle skvělej dárek:-)) Nejprve jsem zkusil napsat na zastoupení SEIKO u nás: nedovážejí, neseženou. Higichi reagoval prakticky ihned, velmi profesionální přístup. V adrese bacha na háčky a čárky, raději jsem se opravoval. Mě to zdržela banka (neměl jsem povolené obchody s kartou na netu, ikdyž jsem je o to žádal při vystavení karty) Pan Kato na fakturu napsal "Gift" a cenu jen 10 000Jenů. Clo jsem bohužel platil, ale odhad našich celníků byl 1773 Kč (cena hodinek) a clo vyměřeno na 337Kč Doteď mám nezaúčtováno 7 606.18Kč. nějak si to nekoresponduje s cenou 42800YEN/inclusive S&H a převodním kurzem. Ta cena je asi nižší o japonskou daň. Neřeším to, ale taky tomu nerozumím! Doprava: odesláno v pátek, u mne na poště v úterý Jinak ty hodinky vypadají ve skutečnosti ještě o něco lépe než na fotkách, zpracování je velmi kvalitní, tah je sise dost jednoduchý, ale masivní články, žádný plech. Míněno na Tebe a děkuji za podrobný popis celé transakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 10 vteřin jsem hledal ty hodinky, úplně splynuly s těmi odznaky. To jsou pamětní?? Já ti ani nevím, ale ponorky mám rád a sehnal jsem pána, co má zdroj v Rusku (ne na ponorky, ale na odznaky Ten černý kříž se údajně dávál pozůstalým po obětech na ponorce Kursk. Zda je to pravda či nikoliv a kolik bylo celkem těch odznaků vyrobeno, to netuším... Hodinky jsou od Popshopa. Není na nich sice ponorka, ale loď tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 ...... tak jsem si dnes za pekelné peníze pořídil "domek" na hodinky ...... jako bonus zdarma katalog Omega ..... abych prý měl ten "domek" čím naplnit Jééé..moje hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 2Afrikab Jeden z členů fóra, který hodinky opravuje a na jehož názor dám, protože už mnohokrát poradil, mi říkal, že ruské nebrat. Chtěl jsem si koupit ruské chronografy a bylo mi doporučeno, ať si přišetřím. Proto Japonské. Mám 12 let Seiko 5 a jely by snad, kdybych je přejel parním válcem, pro mladší, je to ten stroj, kterým Voskovec s Werichem žehlili kalhoty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 2Afrikab Jeden z členů fóra, který hodinky opravuje a na jehož názor dám, protože už mnohokrát poradil, mi říkal, že ruské nebrat. Chtěl jsem si koupit ruské chronografy a bylo mi doporučeno, ať si přišetřím. Proto Japonské. Mám 12 let Seiko 5 a jely by snad, kdybych je přejel parním válcem, pro mladší, je to ten stroj, kterým Voskovec s Werichem žehlili kalhoty ! Všechny Poljoty, které jsem pomáhal kupovat nakonec skončily na reklamaci, tuším s jedinou vyjímkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 ano ty tvoje jsou jedine.. dnes mi prisly na reklamaci dalsi takze ja s poljotama tak trochu uplne koncim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 ...... tak jsem si dnes za pekelné peníze pořídil "domek" na hodinky ...... jako bonus zdarma katalog Omega ..... abych prý měl ten "domek" čím naplnit Jééé..moje hodinky :-) už jsem je přezul na letní krása, kde jsi koupil ten řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 ano ty tvoje jsou jedine.. dnes mi prisly na reklamaci dalsi takze ja s poljotama tak trochu uplne koncim... jenom pro info...... reklamace na hodinky koupené u Juliana nebo jinde ? u něj i jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 už jsem je přezul na letní krása, kde jsi koupil ten řemínek? na chronu ....... Modena II 120/80 teď koukám ,že už není skladem Aha a já mám Modena I :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 ano ty tvoje jsou jedine.. dnes mi prisly na reklamaci dalsi takze ja s poljotama tak trochu uplne koncim... Koukám, že dochází na má slova. Onehdá jsem psal, že se nevyplatí ušetřit tisícovku za internetový nákup ruských hodinek v zahraničí, mám-li možnost si je koupit doma a s dokonalým servisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se