psycho.path Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 (upraveno) V posledních týdnech se tu na fóru dost mluví o Seamasterech a tak se musím taky pochlubit svým novým přírůstkem Po dlouhém vybírání univerzálních hodinek na "skoropořád" nošení jsem se nakonec u pultu v Details rozhodoval mezi černými Aquaracery od Heueru modrými Seamastery. Pro Aquaracery hrála cena, pro Seamastery asi vše ostatní, propracovanější tah, propracovanější tvar a detaily pouzdra, propracovanější ciferník s plastickými indexy a logem Omega. Nakonec tedy musel jít pud finanční sebezáchovy stranou a zvítězily Omegy. Snad mi tuto moji volbu nepohaníte Zde tedy jsou moji noví miláškové: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2008 uživatelem psycho.path
Skipi Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Nádherná klasika, rozhodl ses správně! Nic proti Hujerům, ale za ten příplatek to stojí. Ta fotka ve tmě je překrásná.
Jakubisko Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Bydliste Nove Mesto nad Metuji a kupuje si Omegy?! Tsss...
psycho.path Odesláno 13. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Bydliste Nove Mesto nad Metuji a kupuje si Omegy?! Tsss... Já dokonce dělám v areálu bývalého N.P. Elton kde sídlí Prim a mám k obleku Primky Svatováclavské, ale oblek nenosím moc často a nic podobného Seamasterům Prim nenabízí a tak jsem musel jinam:o) Navíc i kdyby Prim Seamastery okopčil stály by asi nejméně 2x tolik co Omegy a to bych si dovolit nemohl
Jakubisko Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Já dokonce dělám v areálu bývalého N.P. Elton kde sídlí Prim a mám k obleku Primky Svatováclavské, ale oblek nenosím moc často a nic podobného Seamasterům Prim nenabízí a tak jsem musel jinam:o) Navíc i kdyby Prim Seamastery okopčil stály by asi nejméně 2x tolik co Omegy a to bych si dovolit nemohl Nehlede na to, ze Prim zatim nemam v nabidce zadny kovovy tah. Ne, ber to jako postouchnuti. Seamastery jsou krasne, osvedcene a budes nad ocekavani spokojeny.
Peta-Biker Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 psycho.path: Maximálně jsi mě příspěvkem č.4 pobavil , Omegy jsou klasika, gratulace a skvělý výběr, univerzální hodinky...
cali Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 (upraveno) Klasika nejklasikovatejsi gratulujem Ja osobne si obecne na hodinky s heliakom nepotrpim ale to je len taky moj sukromny kopmplex Inak samozrejme bondovkami sa neda nikdy nic pokazit, ak by ta aj casom omrzeli, tak ich vzdy poholdlne predas a rozdiel oproti cene novych nebude tak bolestivy ako v pripade TAGu ci inych este menej zvucnych mien. Myslim ze su to najlacnejsie hodinky o ktorych uz ma zmysel uvazovat ako o investicii. Na ebay sa aj hodne jete kusy splhaju do zavratnych vysin, takze ak po nich netresnes kladivom na vzdy si udrzia aku taku cenu. Dobre je na nich predovsetkym to, ze jak su na jednej strane proflakle tak su na opak chronomagikmi docela uznavane. Prosteani vo vyberanejsej (chronomagicky) spolocnosti hanbu neurobia, ale rozozna ich aj baba co strazi kluce od verejneho WCka. 007 je proste 007 Upraveno 13. prosince 2008 uživatelem cali
Peta-Biker Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 cali: Naprostej souhlas, líp to vystihnout nešlo... Jsem rád, že jsem už jejich hrdý majitel
KFL Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Abych nezakládal nové vlákno, tak to frknu sem . Od včíra jsem majitelem klasických Bondovek, které se mi nikdy moc nelíbily, ale čím déle je mám na pazouře, tím více mě baví a objevuju jejich kouzlo . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Donuts Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Modre Seamastery jsou strasne osklive, skoda ze uz nedelaji ty cerne.
Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Modre Seamastery jsou strasne osklive, skoda ze uz nedelaji ty cerne. Me se naopak ta modra moc libi. Sedi to k tem krasnym vlnkam.
Peta-Biker Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 KFL: Gratulace, jsou to fakt parádní hodinky, prostě ideální na každodenní nošení. Říkám to nahlas a upřímně - závidím Ti je :-P
pavel23 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Gratuluji, mně se zase ty modrý líbí víc než černý. Měl jsem je taky na ruce a jsou perfektní, mě seděly jako poklička na hrnci a byl jsem nadšený. Přitom jsem si byl vyzkoušet Tag carera a ty mi zase vůbec nesedly, třeba po delším nošení. Jo bondovky jsou bondovky.
lastam Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) V posledních týdnech se tu na fóru dost mluví o Seamasterech a tak se musím taky pochlubit svým novým přírůstkem Po dlouhém vybírání univerzálních hodinek na "skoropořád" nošení jsem se nakonec u pultu v Details rozhodoval mezi černými Aquaracery od Heueru modrými Seamastery. Pro Aquaracery hrála cena, pro Seamastery asi vše ostatní, propracovanější tah, propracovanější tvar a detaily pouzdra, propracovanější ciferník s plastickými indexy a logem Omega. Nakonec tedy musel jít pud finanční sebezáchovy stranou a zvítězily Omegy. Snad mi tuto moji volbu nepohaníte nadherne, moc se mi libi, dneska se vyrabeji modre s cernym pozadim ciferniku coz se mi tolik nelibi, chtel bych ciste modre jako mas ty!!! Upraveno 29. října 2009 uživatelem lastam
stvmax Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Gratuluji jsou super a modrá k nim sedí jako prdel na hrnec.
M3maniac Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Taky o nich trošku přemýšlím....za kolik jsi je koupil tady v čr jestli to není tajné? Jinak gratulace ať dělají jen radost. Ale myslím , že si počkám na modrý monaco
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Chlapci, klid To vlákno je 2 roky staré (a znovuobnovené před rokem).Jinak nic ve zlým Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem Chorche
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Chlapci, klid To vlákno je 2 roky staré (a znovuobnovené před rokem). Jinak nic ve zlým exhumace je někdy potřeba...:-)))
Chorche Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 .... i tak jsou podle mne nesmrtelne a do Noveho i noveho roku jim preji spokojeny a presny chod.... :-) No, s tím se nedá nesouhlasit Já bych jim především přál, nejpozději do roku, spokojený a přesný chod na mém zápěstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se