Baker Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Motýlek - sedí nádherně. Diky, vypada to dobre.
bandicoot Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 YPO: káp si na to, už se tu opakuju: archimedy jsou precizněji zpracované a steinharty mají koule, měl jsem obé a jinak to popsat neumim. U nechron u mě vítězí masivností steinharty, kdežto u jemnějších chron je ta archimedí preciznost vččetně zapuštěných subciferníčků žádoucí. navi: ten tah vypadá pěkně bytelně. I to ukotvení k pouzdru celkem přesně sedí. A absence leštěných ploch je +. Ale asi bych ho zúžil ke sponě na 20.
Baker Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Ale asi bych ho zúžil ke sponě na 20. To on neni ?
bandicoot Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Baker: podle fotek na webu mi to nepřijde. Škoda.
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Skoda, ze ty chrona nemaji variantu "celokartac"- Ta lestena luneta je u me diskvalifikuje. Nebyt toho, uz bych je mozna mel doma. Onecne na chrona vybec nejsem, ale tyhle se povedly.
Baker Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Skoda, ze ty chrona nemaji variantu "celokartac"- Ta lestena luneta je u me diskvalifikuje. Nebyt toho, uz bych je mozna mel doma. Onecne na chrona vybec nejsem, ale tyhle se povedly. Ta jim prave dava smrnc, chce to videt "na zivo".
bandicoot Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Leštěná luneta je naživo pěkná. Však taky brzo bude na naší limitce...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Urcite se to mnoha lidem libi, jinak by to nedelali. Me se to teda nelibi a libit nebude. Nomosum, jako oblekovkam, samozrejme lestena ocel slusi a Anteu bych matnou taky nechtel. Ale na leteckych hodinkach je to jako pest na oko. Jako kdyby si to dal nekdo na pasek z jesterci kuze. Nebo dal na Tangente letecky remen s cvokama. Me to tam vadi. Smrnc jim to nedava. Je to absurdni. Letecke hodinky maji byt vecne, racionalni, chladne, konstruktivni. Zcela urcite nemaji hazet prasatka, lesknout se, zarit, vypadat jako sperk, draze, zdobne a mit smrnc. Je to o to vetsi skoda, ze jinak jsou to opravdu povedene letecke chrona v perfektni velikosti. Ta ulitba hejlum, co to nosi k obleku a chteji, aby to zarilo jako kolekovy Omegy je trestuhodna. Ale vzhledem k prodejum je jich hodne. Ale vim, ze kazdy jsme jiny a vim, ze nekomu jahodova polivka a pivo se sirupem chutna. Ja jsem v techle vecech konzerva. Mam rad kdyz veci davaji smysl a ne, kdyz jsou postavene na hlavu.
Conrad Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Letecké hodinky na kovovém tahu je stejně nepatřičné jako prase s forometkou nebo divery na kůži. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Conrad
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Jo, na to jsem jeste zapomel. Souhlasim samozrejme. Uz jsem videl Stowu flieger na milaneise, nebo jak se to pise, brejsletu. No perverze. Mimochodem ten drsnak v avataru je bomba spica. pokud to teda neni Jagous. Meli jsme drsnaky dva. Uz oba prdi do hliny. Ted ma tata tretiho. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Hasňa
lolohh Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Letecké hodinky na kovovém tahu je stejně nepatřičné jako prase s forometkou nebo divery na kůži. Nemáš Spitfiry taky náhodou na kovu?
New X-Bob Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 To přece obecně nejde takhle brát. To by se pak mohlo říct, že všichni, co nosí B-Uhr a nejsou piloti/beobachtři jsou heljové, nebo všichni, co mají diversky a byli maximálně ve vaně etc. Prostě zde jsou to hodinky leteckého stylu, uzpůsobené člověku, který žije jiný život, než s.Meresjev nebo freiherr Manfred a který je asi na beobachtění neužije, bombardovat bude maximálně kolegy v kanclu zmuchlaným papírem a na to jsou jasně vhodné! Já osobně je hodně žeru.
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) New X-Bob: Ne. Nerikam, ze kazdy kdo nosi letecke hodinky musi byt pilot a s Marine Original musi mit jachtu. Jen rikam, ze mam rad cistotu stylu. Nebo drobny upgrade na soucasnou estetiku, ale to se pak musi umet, byt optrny jak cyp a vazit na lekarenskych vahach a i tak je vysledek nejisty. A ne jit na to s pluhem, jako v tomto pripade. Prachy proste nedovoli narocnejsi a drazsi hrani si s materialem ve stylu Indie Water Charlie Big Pilot. Tam jsou taky lestene plochy, ale to je jina liga estetickeho citeni. Tam se to povedlo a presto si myslim, ze kdyby bylo to jejich pouzdro cele matne s chladnym kartacovanym povrchem, tak by byly jeste hezci. Drobne libustky prosim, ale jsou veci, ktere jdou zcela proti stylu, ktery se ty hodinky snazi evokovat. Dve takove veci jsou lestena luneta a kovovy tah. Jsou styly, ktere vyzaduji disciplinu, jinak se to vsechno rozpadne a vznikne mismas, ani to, ani ono, kockopes. Pilotni hodinky jsou presne ten pripad. Jde samozrejme o muj osobni pohled na vec. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Hasňa
Conrad Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Nemáš Spitfiry taky náhodou na kovu? To máš sice pravdu,ale Spitfiry mají sice letecký název,ale jejich design je stylizovaný spíše jako společenské hodinky o tom svědčí i barva ciferníku.Černé IWC piloty bych si na kov rozhodně nedal. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Conrad
Onisan Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Pro mně třeba hodinky B-Uhren Style jsou dány: 1) Relativně velký (větší) diameter, 2) Přehledný číselník, 3) velké a čitelné ručky, 4) Masivní a velká korunka, 5) centrální vteřinovka... Prrostě vše ze speifikace která stála na začátku těchto hodinek... Pak už vše závísí na míře adaptace, přizpůsobení, současnému stavu.... Třeba nejvěrněji se dnes z těch běžných hodinek přibližují těm původním B-Uhren od Steinhartu (mluvím o modelech s centrální vteřinovkou) které splnují vše, shora uvedené... Všchno ostatní, mimosředné vteřinovky, power reserve, datumovky etc. etc. jsou prostě jen adaptací... včetně leštěných pouzder, lunet apod. Nerozumím, subjektivně, rozdílu mezi leštěnou lunetou a třeba mimostředkou... obojí je nepůvodní a obojí sem nepatří... teda nepatří... nepatří na původní specifikaci, ale na moderní verze asi klidně ano... a za sebe musím jen říct: raději leštěnou lunetu než třeba mimostředku Ale jsou hodinky kde ¨snesu obojí...
Conrad Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 (upraveno) Pro mně třeba hodinky B-Uhren Style jsou dány: 1) Relativně velký (větší) diameter, 2) Přehledný číselník, 3) velké a čitelné ručky, 4) Masivní a velká korunka, 5) centrální vteřinovka... Prrostě vše ze speifikace která stála na začátku těchto hodinek... Pak už vše závísí na míře adaptace, přizpůsobení, současnému stavu.... Třeba nejvěrněji se dnes z těch běžných hodinek přibližují těm původním B-Uhren od Steinhartu (mluvím o modelech s centrální vteřinovkou) které splnují vše, shora uvedené... Všchno ostatní, mimosředné vteřinovky, power reserve, datumovky etc. etc. jsou prostě jen adaptací... včetně leštěných pouzder, lunet apod. Nerozumím, subjektivně, rozdílu mezi leštěnou lunetou a třeba mimostředkou... obojí je nepůvodní a obojí sem nepatří... teda nepatří... nepatří na původní specifikaci, ale na moderní verze asi klidně ano... a za sebe musím jen říct: raději leštěnou lunetu než třeba mimostředku Ale jsou hodinky kde ¨snesu obojí... Ahoj příteli dotaz na tebe jako na znalce téhle kategorie,nebyly žádné originály B uhren s mimostředkou ? Upraveno 8. března 2009 uživatelem Conrad
Onisan Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 B-Uhren s mimostředkou nějestvůjut.... protože jedna z podmínek při jejich zadávaní byla centrální vteřinovka... V té době to vlastně byla "komplikace", protože naprostá většina myslitelných strojků byla s mimostředkou a tak se předělávalo Čímž samozřejmě neříkám, že něco nemohlo vzniknout, (váka je válka), ale prostě v původní specifikaci je centrální vteřinovka a já zatím nic od původních firem s mimostředkou neviděl.... tedy myšleno B-Uhren :-)
Conrad Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 B-Uhren s mimostředkou nějestvůjut.... protože jedna z podmínek při jejich zadávaní byla centrální vteřinovka... V té době to vlastně byla "komplikace", protože naprostá většina myslitelných strojků byla s mimostředkou a tak se předělávalo Čímž samozřejmě neříkám, že něco nemohlo vzniknout, (váka je válka), ale prostě v původní specifikaci je centrální vteřinovka a já zatím nic od původních firem s mimostředkou neviděl.... tedy myšleno B-Uhren :-) Díky zmátla mi tahle fotka kterou sem někdo dal s tou leteckou korunkou.
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Mě B-uhr oslovují protože: 1)jsem fanda do letectví, 2)mají nadčasový design, 3)prostě se mi dobře nosí... K obleku jsem si vzal Chrono II 1x a byly jak pěst na oko... Jsou veliké, špatně se schovají pod rukáv košile, pořád padají nízko na zápěstí. Jo a taky korunka se zasekává v rukávu, když se obléká sako...
Chinasky Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Dnes mi prisli, su super. Neviete ci sa da zohnat aj taketo zapinanie ? Dik.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se