Přejít na obsah

Novinky Timex


AndyAaron

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
před 2 minutami, Harwey napsal:

Wow tak to jsme se potkali s příspěvky snad o pár sekund😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Nikdo se k mému poslednímu postu neozval, tak sem musel vzít osud do vlastních rukou😂

První dojem trochu vlažnej (všechno mě obecně trvá dýl), ale po pár hodinách na ruce mám to příjemný šimrání v podbřišku, že sem neudělal úplnou blbost. Zafungovalo hned několik parametrů zároveň a hravě tak zastínily případný nedokonalosti. 

IMG_9713.jpeg

  • Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju;) Ano, pohledově jsou opravdu hezky zpracované, nenašel jsem na nich v podstatě žádnou nedokonalost nebo chybu. Číselník krásně zrnitý, i když velmi jemný zrno, takže si toho nevšimneš hned. Obecně číselník byl jedním z hlavních důvodů proč sem do nich šel. Vystouplé indexy a vše ostré bez jakýchkoli nedostatků. Pouzdro kompletně v jedné povrchovce - asi blasted nebo jak se tomu říká. Průhled dýnka mě taky neuráží (moje vůbec první hodinky s průhledem, stejně jako moje vůbec první Timexy a moje první Miyota). Pak tu jsou další příjemný věci jako safír nahoře i dole, WR200m a cena. Toto mi bohatě stačí abych odpustil subjektivně neohrabaný nátah a chod stroje, řemen co stojí za prd, pidi datumovku (stárnu?) nebo lumi co nevydží hodiny a hodiny intenzivně svítit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já po těchto titanových Timexech pokukuji už delší dobu. Už jsem ze zvědavosti pár Timexů pořídil, a vždycky to byly docela zábavné hodinky. Sice jsem se jich pak vždycky zbavil nebo přepustil dětem, ale obecně je mi ta značka s tím, co nyní pouští do světa docela sympatická.

Například teď mají tyhle nové retro chrona:

 

6668_TX_TC23_alt_lifestyle_featured_TW2W64500.jpg?v=1724812406&width=990

Timex Legacy Tonneau Chronograph 42mm Synthetic Rubber Strap Watch - TW2W64500 | Timex US

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

@Tenglis Nad těmito Legacy Tonneau (alias Speedmaster Mark II homage😁) jsem také přemýšlel. Je jich navíc snad 10 různých barevných variant (panda, reverse panda, zlaté, zlaté s černým ciferníkem, stříbrné s bílým atd.), takže je z čeho vybírat. 

Nakonec mě ale vždycky odradila velikost 42mm průměr, která je pro mě u tohohle typu pouzdra prostě moc. Navíc, když jsem si je tak na fotkách porovnával s těmi Speedmaster Mark II, tak tyto Timexy mají (aspoň podle mě) strašlivě disproporčně velký ten prostor pouzdra nahoře a dole a prostě se přes to nedokážu přenést🫣😁 Říkal jsem si, že by to mohlo být jen zkreslení na produkčních fotkách, ale pak jsem viděl "živé" foto u někoho na IG a vypadalo to divně i "naživo". Navíc si nejsem jistý, jestli se u nich dá reálně vyměnit řemínek, protože to zakončení stěžejek tam má nějaký "faux" šroubek🤔

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda, další pěknej kousek ve stáji. Jen tak dál🤘 Vlastně se mi libí i víc než ta první titanová limitka Timex x James Brand GMT. Ostatně to byl logickej krok, po úspěšném vyprodání 1000ks. Základní parametry zůstaly, pouze proběhla změna designu a úprava ceny dolů. Částečně díky odebrání titanovýho náramku, ale jinak je zbytek nejspíš stejný, včetně True GMT střev (Myiota 9075).

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Titanium série Timexu pokračuje🧐 Tentokrát už ne v řadě Expedition North, ale Deep Water (model Reef). Zajímavé je, že tenhle model mají na Zalandu a pár zahraničních eshopech, ale na oficiálních stránkách Timexu je zatím nemají😁

Každopádně to provedení se mi líbí👍🏼

Screenshot_20240913-200325.png

  • Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Timex pekne slape. Akorat skoda, ze ty titanove gmt jsou jak ocucany bonbon.

Jinak bych byl opatrny s tim true gmt, protoze co tak nejak vim o vyvoji gmt hodinek, tezko rict, co je true gmt. Libi se oznaceni caller a traveller gmt.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...