Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Samozřejmě, že umí měřit na odjezdu i příjezdu, ale "dozadu" teda opravdu měřit neumí...

To nevadí, co neumí to se jistě brzy naučí ..........:D jsou to kluci chytří a technici zcela jistě něco vynaleznou

• Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Stejně pořád nevím, jestli může měřit protijedoucí vozidlo pokud on sám jede a je v pohybu.

Odesláno

Stejně pořád nevím, jestli může měřit protijedoucí vozidlo pokud on sám jede a je v pohybu.

Tak to taky nevím, ale čistě logicky si myslím, že nikoliv. Zkus si to spočítat, jak rychle by to muselo na dálnici nebo okresce proběhnout, plus pohyb obou aut, re-focus objektivu kamery... podle mě tohle není možné
Odesláno

Dle fundovaného kolegy z jiného fóra se může pasivní mód v nových Passatech používat dvěma způsoby.

Buď srovnáváním rychlosti na způsob staré R36 nebo také měřením v úseku.

Jo tak jestli je tam jeste nejaky jiny zarizeni jako polcam ve starejch passatech tak to jo, ale samotnej radar na mereni rychlosti z principu bejt moc pasivni nemuze, bud je zaplej a detekovatelnej, nebo vyplej a nemeri. Merit bez vysilani s radarem nejde.

Mimochodem, zajimalo by mne, co vedlo pri objednavce k navratu ke 'klasickemu' mereni radarem, jestli se to co maj stary passaty neosvedcilo, nebo jestli spis dodavatel rameru nekam poslal bonbonieru a nescafe gold.

Odesláno

Pirx: ne, další zařízení tam není, ale Ramer 10C se umí chovat podobně jako polcam, 10T to neumí.

A podle mých neověřených informací prý osádky R36 s polcamem opravdu moc spokojené nebyly, ale ani to nevylučuje, že si někdo dovolil donést něco z vlastní zahrádky.

Odesláno

Ramer 10 má různá provedení C je mobilní (Car), T je trojnožka (Tripod), oba mají stejné funkcionality. V podstatě Passaty mohou měřit jak z místa, tak za jízdy. Za jízdy ve dvou režimech - aktivní a pasivní. Při pasivním režimu nelze zachytit signál Rameru detektorem. Podobných policejních aut jezdí v současnosti více, není to tedy žádná novinka. Např. na 5 května v Praze občas řádí stříbrná Fabie v pasivním režimu. Mraky informací najdete na tomto foru. Jen pro úplnost, detektory se zabývám 11 let.

Odesláno (upraveno)

Jak může mít 10C a 10T mít stejnou funkcionalitu? T má ten pasiv asi těžko, nebo to vozí na kapotě?

Jinak to fórum, na které odkazuješ, to je to kradené, že?

Upraveno uživatelem m.n.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Vytisknou a vozit v autě - Pomáhat a chránit před Passaty :whistle:

Hm, chtěl jsem také něco přihodit, ale nevím jak vložit PDF přílohu? Třeba to dopadlo"

Odesláno

Ani boha, asi to je velký, ale je to zajímavé, když mi dáš e-mail do SZ, přopšlu ti to a můžeš to zkusit, nebo si to nechat pro sebe :-)

Odesláno (upraveno)

Funguje :) Ale škoda slovenštiny.

Edit: No přesně, podle mě existuje někde výjimka výjimky(nebo jinačí hák) a je to stejně k prdu.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

Je to zajímavé, ale domnívám se, že někde v zákonech (nechce se mě to hledat) je jakési pravidlo o vyjímkách a to by zde asi bylo úspěšně použito. Jediná možnost vyřešení bude až případné soudní řízení, kdy se to dostane až k US a z toho vyplyne nějaký judikát, který bude závazný.

Pravda je ta, že důkaz získaný v rozporu se zákonem nemůže být použit v žádném řízení, ať správním, tak i v trestním.

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno

pokud by to byla pravda, tak bych mel prispevek do vlakna, co me nasralo :) tady se pise, jak bez vijimky nesmi policie jet vice jak 130 pokud nema rekneme majak...a pak by existoval nejaky jiny zakon, kde by zase vyjimky zneplatnil. to je fakt bordel. ale nic, jdu si dat Glenlivet a cist whisky vlakno

Odesláno

pokud by to byla pravda, tak bych mel prispevek do vlakna, co me nasralo :) tady se pise, jak bez vijimky nesmi policie jet vice jak 130 pokud nema rekneme majak...a pak by existoval nejaky jiny zakon, kde by zase vyjimky zneplatnil. to je fakt bordel. ale nic, jdu si dat Glenlivet a cist whisky vlakno

Já se to pokusím někde vyhledat, ať tě uklidním :) . Možná, že kecám :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...