mondeo2 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Samozřejmě, že umí měřit na odjezdu i příjezdu, ale "dozadu" teda opravdu měřit neumí... To nevadí, co neumí to se jistě brzy naučí .......... jsou to kluci chytří a technici zcela jistě něco vynaleznou
Návštěvník Kamil Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Stejně pořád nevím, jestli může měřit protijedoucí vozidlo pokud on sám jede a je v pohybu.
Hasňa Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Ma cejchovany tacho a umi asi tu rychlost odecitat.
Jay Doll Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Stejně pořád nevím, jestli může měřit protijedoucí vozidlo pokud on sám jede a je v pohybu. Tak to taky nevím, ale čistě logicky si myslím, že nikoliv. Zkus si to spočítat, jak rychle by to muselo na dálnici nebo okresce proběhnout, plus pohyb obou aut, re-focus objektivu kamery... podle mě tohle není možné
m.n. Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Ramer 10 umí měřit za jízdy. Pochybuju, že to budou často používat jako stacionár. Proto tam ten 10C je...
Pirx Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Dle fundovaného kolegy z jiného fóra se může pasivní mód v nových Passatech používat dvěma způsoby. Buď srovnáváním rychlosti na způsob staré R36 nebo také měřením v úseku. Jo tak jestli je tam jeste nejaky jiny zarizeni jako polcam ve starejch passatech tak to jo, ale samotnej radar na mereni rychlosti z principu bejt moc pasivni nemuze, bud je zaplej a detekovatelnej, nebo vyplej a nemeri. Merit bez vysilani s radarem nejde. Mimochodem, zajimalo by mne, co vedlo pri objednavce k navratu ke 'klasickemu' mereni radarem, jestli se to co maj stary passaty neosvedcilo, nebo jestli spis dodavatel rameru nekam poslal bonbonieru a nescafe gold.
m.n. Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Pirx: ne, další zařízení tam není, ale Ramer 10C se umí chovat podobně jako polcam, 10T to neumí. A podle mých neověřených informací prý osádky R36 s polcamem opravdu moc spokojené nebyly, ale ani to nevylučuje, že si někdo dovolil donést něco z vlastní zahrádky.
Josef01 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ramer 10 má různá provedení C je mobilní (Car), T je trojnožka (Tripod), oba mají stejné funkcionality. V podstatě Passaty mohou měřit jak z místa, tak za jízdy. Za jízdy ve dvou režimech - aktivní a pasivní. Při pasivním režimu nelze zachytit signál Rameru detektorem. Podobných policejních aut jezdí v současnosti více, není to tedy žádná novinka. Např. na 5 května v Praze občas řádí stříbrná Fabie v pasivním režimu. Mraky informací najdete na tomto foru. Jen pro úplnost, detektory se zabývám 11 let.
m.n. Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) Jak může mít 10C a 10T mít stejnou funkcionalitu? T má ten pasiv asi těžko, nebo to vozí na kapotě? Jinak to fórum, na které odkazuješ, to je to kradené, že? Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem m.n.
African Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Vytisknou a vozit v autě - Pomáhat a chránit před Passaty Hm, chtěl jsem také něco přihodit, ale nevím jak vložit PDF přílohu? Třeba to dopadlo"
Jay Doll Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 PDF vložíš úplně stejně jako jakoukoliv jinou, třeba obrázek. Nahraješ a postneš
African Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Ani boha, asi to je velký, ale je to zajímavé, když mi dáš e-mail do SZ, přopšlu ti to a můžeš to zkusit, nebo si to nechat pro sebe :-)
mondeo2 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 zkouškaPomáhat-a-chránit---jak-na-Passaty.txt
African Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Poslal jsem to Jay Dollovi kompletní s ilustracemi a velmi přehledně udělané, tak uvidíme, jestli jemu se zadaří to sem dát
911 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 je to haox nebo pravda? existuje k tomu nejaky pravni protinazor nebo jak bych to nazval?
ggrand Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Funguje Ale škoda slovenštiny.Edit: No přesně, podle mě existuje někde výjimka výjimky(nebo jinačí hák) a je to stejně k prdu. Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem ggrand
Jay Doll Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Dávám sem odkaz na dokument, který mi poslal Afričan. Najdete to ZDE
jirka404 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Je to zajímavé, ale domnívám se, že někde v zákonech (nechce se mě to hledat) je jakési pravidlo o vyjímkách a to by zde asi bylo úspěšně použito. Jediná možnost vyřešení bude až případné soudní řízení, kdy se to dostane až k US a z toho vyplyne nějaký judikát, který bude závazný.Pravda je ta, že důkaz získaný v rozporu se zákonem nemůže být použit v žádném řízení, ať správním, tak i v trestním. Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem jirka404
911 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 pokud by to byla pravda, tak bych mel prispevek do vlakna, co me nasralo tady se pise, jak bez vijimky nesmi policie jet vice jak 130 pokud nema rekneme majak...a pak by existoval nejaky jiny zakon, kde by zase vyjimky zneplatnil. to je fakt bordel. ale nic, jdu si dat Glenlivet a cist whisky vlakno
jirka404 Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 pokud by to byla pravda, tak bych mel prispevek do vlakna, co me nasralo tady se pise, jak bez vijimky nesmi policie jet vice jak 130 pokud nema rekneme majak...a pak by existoval nejaky jiny zakon, kde by zase vyjimky zneplatnil. to je fakt bordel. ale nic, jdu si dat Glenlivet a cist whisky vlakno Já se to pokusím někde vyhledat, ať tě uklidním . Možná, že kecám .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se