Návštěvník Tada Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Takže čerstvé INFO z hradcké dálnice - Dnes 2x černý Passat R36 Naštěstí vždycky vzali toho předemnou Ale vypadá to, že to myslí vážně. Řádí tam od rána do noci.
Joshua007 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Já jsem včera jel z Brna do Prahy a cestou jsem narazil na 1x Modrý Passat R36 1x Mondeo a 3 x civilní Škoda octavia (ta blikala jak divá) A vždy stáli u krajnice a inkasovali bodíky
Karki Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Passat plný prasat.(čím mladší,tím horší)
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) B.F.G. napsal: Policie čr má k dispozici Hondu VFR 800 (v-tec), je to moc přítulná a fešná kočenka. Je to sice spíš tourning než supersport, nicméně zrychlení i maximálku má výš než 911. Na motorce to chce opravdu umět řídit. Jinak radar v aute má všechny prvky zkalibrovány a certifikovány, takže se z měření jedoucím autem nedá vykroutit. (od tajného zdroje z dálničního) hele, zkus mi prosim jeste zjistit, na jakou vzdalenost muze merit ten predni a zadni radar.. ja ted jezdim v noci jak matej, ja vidim v dalce za sebou xenony, brzda, pockam az me dojede, neni li passat, opet plnej knedlik, ale je to na p*** reseni... jinak antiradary nepouzivam, mam cvaklej zvukovej signal v aute na 180km/h, abych se vesel do tribodoveho postihu, ale taky mi to pipa dost casto Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem sibirnaya
Muffik Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Karki napsal: Passat plný prasat.(čím mladší,tím horší) hmm, zřejmě si myslíš, že umíš vtipně rýmovat
911 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 sibirnaya napsal: hele, zkus mi prosim jeste zjistit, na jakou vzdalenost muze merit ten predni a zadni radar.. ja ted jezdim v noci jak matej, ja vidim v dalce za sebou xenony, brzda, pockam az me dojede, neni li passat, opet plnej knedlik, ale je to na p*** reseni... jinak antiradary nepouzivam, mam cvaklej zvukovej signal v aute na 180km/h, abych se vesel do tribodoveho postihu, ale taky mi to pipa dost casto tak si porid aniradar a budes mit klid. je to za pakatel
Karki Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Čekal jsem více reakcí,myslím,že poldu tu je dost.Když to vidím koho tam dneska berou,tak nevím ,jestli se mam smát nebo brečet.Dnes mi to připadá,nic neumim práci neseženu,tak PČR nebo VS?Nechci nikoho urážet a taky tvrdít,že jsou všichni stejní.Mám spoustu kamarádu přislušníku(bývalych kolegu),ale když je dnes poslouchám,jak to chodí,nebo co nového,tak si prostě nemužu pomoct.
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) Karki napsal: Čekal jsem více reakcí,myslím,že poldu tu je dost.Když to vidím koho tam dneska berou,tak nevím ,jestli se mam smát nebo brečet.Dnes mi to připadá,nic neumim práci neseženu,tak PČR nebo VS?Nechci nikoho urážet a taky tvrdít,že jsou všichni stejní.Mám spoustu kamarádu přislušníku(bývalych kolegu),ale když je dnes poslouchám,jak to chodí,nebo co nového,tak si prostě nemužu pomoct. na co reagovat? na pritroubly basnicky z matersky skolky? Zkus radsi neco vecnyho... 911 napsal: tak si porid aniradar a budes mit klid. je to za pakatel resil sem to s par taxikarema, co vozej ruzny znacky, cobra, beltronic, valentine, a nevim, no. kamery atd to nebere, nevim, jestli to ma smysl... Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem sibirnaya
Toci Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Čím dál horší, já mám devět trestnejch za rychlost a motorkářskou sezonu před sebou.
SRSONOR Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 sibirnaya napsal: hele, zkus mi prosim jeste zjistit, na jakou vzdalenost muze merit ten predni a zadni radar.. ja ted jezdim v noci jak matej, ja vidim v dalce za sebou xenony, brzda, pockam az me dojede, neni li passat, opet plnej knedlik, ale je to na p*** reseni... jinak antiradary nepouzivam, mam cvaklej zvukovej signal v aute na 180km/h, abych se vesel do tribodoveho postihu, ale taky mi to pipa dost casto Antiradary na passaty nefungují, protože jejich zařízení nic nevysílá. Passat se za tebe "pověsí" a eviduje to rychlost přímo toho passatu + to dopočítává případné odchylky přes kameru, kterou tě snímá. Takže jediná obrana.....pokud se za tebe pověsí pasat (stačí cca. 5 sec.) tak je to podezřelý.... Co se týče vzdálenosti - je to jen pouze na "dosahu kamery, aby tě dostala do "zaměřovacího kříže". Můj odhad...cca. 30 metrů..
Conrad Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Joshua007 napsal: Vysílačka je sice fajn, ale někdy tě zastaví i děda s kloboukem ve 120 s koženými rukavicemi a s platem vajíček za zadním sklem. Ono letět v levým pruhu kolem 180 - 250 km za hodinu a nálhle narazit na dědka, co ti to tam bez váhání pošle z prava je prostě konečná. To pak už není třeba ani zastavovacích pásů Kdo letí v levém pruhu 250 nepatří na dálnici ,ale jako vůl na výstavu země živitelka
SRSONOR Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Více... http://www.novinky.cz/clanek/158946-video-...ke-dalnice.html
Návštěvník Kamil Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 sibirnaya napsal: .... mam cvaklej zvukovej signal v aute na 180km/h, abych se vesel do tribodoveho postihu, ale taky mi to pipa dost casto Jsem něco prošvihl, nebylo to o 30 mimo a o 20 ve městě?
lolohh Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Kamil napsal: Jsem něco prošvihl, nebylo to o 30 mimo a o 20 ve městě? Taky si myslim, že je to tak, jak píšeš.
Návštěvník Tada Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Obranou by mohla být elektronicky odpalovaná dýmovnice v zadním nárazníku, ta by je trošku rozhodila...
Leclerc Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Conrad napsal: Kdo letí v levém pruhu 250 nepatří na dálnici ,ale jako vůl na výstavu země živitelka No konečně někdo normální! Já bych tu hranici ještě snížil. By mě zajímalo, co dotyční pospíchálci pak dělají s tím "ušetřeným" časem? ... třeba krafají o blbostech na chronomagu...
911 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Leclerc napsal: No konečně někdo normální! Já bych tu hranici ještě snížil. By mě zajímalo, co dotyční pospíchálci pak dělají s tím "ušetřeným" časem? ... třeba krafají o blbostech na chronomagu... snizil? jako ze 130 treba na 100? a proc? co mas proti tomu, kdyz jede nekdo v levem 130? nestihnes se zaraidt, nekoukas do zrcatek, nedavas blinkry? me je jedno , kdyz to nekdo po dalnici sleha 200. proste mu uhnu a pak se zaradim. neni to o rychlosti, ale o tom, ze lidi neumi ridit.
bandicoot Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Je to tak, jak píše Kamil. To je za 3 body.
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Kamil napsal: Jsem něco prošvihl, nebylo to o 30 mimo a o 20 ve městě? o 20 km/h a vice v obci a o 30km/h a vice mimo obec 2500 - 5000 Kc a 1 az 6 mesicu bez not spacha li 2x a vice za 12 mes po sobe. 0 40 km/h a vice v obci a o 50km/h a vice mimo obec 5000 - 10000 Kc a 6 mes az 1 rok bez not tzn do 179km/h vcetne je to podle me v ramci prvniho uvedeneho postihu, neni liz pravda? Coz mi bohuzel pravda prilis nepomuze, pokud letim dve kila, nebo po meste kilo, ze...
picipaja Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 911 napsal: snizil? jako ze 130 treba na 100? a proc? co mas proti tomu, kdyz jede nekdo v levem 130? nestihnes se zaraidt, nekoukas do zrcatek, nedavas blinkry? me je jedno , kdyz to nekdo po dalnici sleha 200. proste mu uhnu a pak se zaradim. neni to o rychlosti, ale o tom, ze lidi neumi ridit. Já se 130 na dálnici problém nemám,ale body mi hoří na 90.Když mám jet 90,tak tam musím mít 4,protože na 5 tam mám 1000 ot/min..a to mě točí. Můj ideál je tak 110-120 Km/h,to tam mám na 5 tak 2000.Beru to samozřejmě za solidního počasí a provozu,na kvalitní a přehlednej silnici(no a tam většinou nejvíc měří)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se