Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Frantik napsal: Pratele po kratkem jednani s Koscomem mam super zpravy. Koscom hodinky sezene a da nam velice priznivou cenu a dokonce prida i jeden kousek za sebe. Takze uspech Super, hod sem potom nejake real fotky tech hodinek, mozna by nebyla od veci i kratka recenze.
New X-Bob Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Frantik napsal: Pratele po kratkem jednani s Koscomem mam super zpravy. Koscom hodinky sezene a da nam velice priznivou cenu a dokonce prida i jeden kousek za sebe. Takze uspech Sakra, to je slovo do pranice! Bravo Koscom!
Frantik Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Baker napsal: Super, hod sem potom nejake real fotky tech hodinek, mozna by nebyla od veci i kratka recenze. Urcite. Vsechno se to rozlouskne prvni tyden v lednu.
ricous Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Sice jsem se pro nepřítomnost nestačil přihlásit, ale peníze jsem právě poslal. R.
Alessio Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Pošlu mezi svátky. Frantikovi, všem co pomůžou a Koscomu díky PS: u mě osobně u Koscomu řádně povyrostl "respect"
spiderer Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Hotovo, jsem rad za reakci Koscomu, velmi me potesila!
Z. Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Já ten Koscom podezírám už delší dobu, že jsou docela slušná firma. Už jsem u nich nakupoval a párkrát něco konzultoval a byl jsem vždy moc spokojený. Tak jsem rád, že se moje podezření potvrzuje
Seamaster Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Váš požadavek na provedení příkazu k úhradě byl úspěšně přijat ke zpracování.
NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Do seznamu jsem se sice zapsat nestačil, ale peníze jsem právě odeslal. Koscom mile překvapil, to gesto s jedněma hodinkama grátis je fajn.
lib Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Příspěvek zaslán. Jinak KOSCOM dobrý!
Návštěvník YPO Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Frantik napsal: Pratele, konec debat!!!!!!!!! penize posilejte na ucet cislo 2512300102/2600 a NEZAPOMENTE variabilni symbol 12122008!!!!!!!!!!! Pokud vse pujde podle planu - napadlo me hodinky predat na JIZERSKE PADESATCE, kde pobezi ctverice nevidomych stafetu 4 x 4 km. Myslim, ze hodinky by pro ne byl super darek v cili. To znamena, ze pokud vybereme dost penez, predame jim 4 hodinky, pokud ne, najdeme jinou prilezitost. super nápad - mohla by být i nějaká fotoreportáž peníze jsem také odeslal
grga_pitic Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 nevsiml jsem si tohodle vlakna - pochopitelne se taky pripojim a poslu jakmile mi pojede inet bankovnictvi....
Skipi Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Odesláno. Koscom má můj obdiv a Frantíkovi díky, že to tak hezky zorganizoval
ricous Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 super nápad - mohla by být i nějaká fotoreportáž Případně nějaký "minisraz" Chronomagu na sněhu (pokud napadne - nebo ho Kačka doveze...). Rád se budu ukryt za bukem dívat, jak jsem se i já stal součástí dobré věci. Hnedle mě to dojme a pobulím si...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Odesláno. Poté co jsem viděl příspěvek Koscomu, tak jsem taky trochu přidal. Bravo, pánové a dámy, včetně Koscomu :-)
Vit Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Odesláno Děkuju Frantíkovi za zorganizování akce a Koscomu za velmi lidský přistup.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se