Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Bohužel nemám úplně dobré zprávy. Mluvil jsem dnes s operátorem Zásilkovny. Zásilka se stále nenašla, probíhá standardní proces hledání ztracené zásilky. Mají potvrzeno, že zásilka byla vyzvednuta ze Z-Boxu a něla být řidičem nebo na depu oštítkována a navstupována. To se ale z nějakého důvodu nestalo. Ptal jsem se specificky, zda by to nemohl být problém libereckého depa. Operátor konstatoval, že to je velmi pravděpodobné, že jsme ve spádové oblasti, kterou liberecké depo obhospodařuje/obhospodařovalo (jsem 40 km od Liberce). Víc mi k tomu bohužel nemůže říct, mám počkat na výsledek reklamačního řízení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak putovní hodinky dnes definitivně doputovaly. Zásilkovna dnes vyplatila odškodněni, ke cti jim slouží, že v celé hodnotě hodinek, nikoliv jen v maximální pojistitelné hodnotě. Peníze jsem poslal @Jirka19

Třeba se jednou podaří balíky z libereckého depa uvolnit a hodinky budou moci své putování dokončit obohacené o nevšední intermezzo.

Odkaz ke komentáři

Tak přátelé, vypadá to že je definitivně doputováno. Děkuji @paya01 za vyřízení reklamace a budu informovat jak jsme to celé zakončili. Ta částka půjde na dobročinnost tentokrát bez aukce, ale to se holt stává, pořád jsou to jenom hodinky a nejde o život 🙂

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak ještě poslední info - peníze z reklamace přepravy byly poslány Neonatoligickému oddělení v pražském Apolináři - ještě jednou děkuji @paya01 za vyřízení. No, nedopadlo to jak jsme si představovali, ale to se holt někdy stává a hlavně že hodinky i tak posloužily dobré věci 🙂  Děkuji všem za účast 🙂 

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
V 16. 11. 2023 v 5:44, Jiří Sedlák napsal:

Aha, tak nic, já reagoval na stránku 1. Tak nevyzkouším nic. Asi sem ještě rozespalej.

Bohužel je už doputováno, závěrečný článek zde: Hodinky Citizen Promaster Diver doputovaly předčasně, ale s dobrým koncem

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...