Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 hodinami, oleGiba napsal:

Mně připadá, že opticky vypadají nižší, ale nejlepší bys měl si je dát v obchodě na ruku, pak uvidíš sám...

Koukal jsem na videa a na moji ruku jsou velké, ale tobě padnou fakt parádně. :-)) 

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 10. 2. 2023 v 17:13, oleGiba napsal:

Tak hlásím, že už došly. Objednávka v úterý večer, ve středu kolem poledne odeslány z Dánska a dnes ve dvanáct UPS mezi dveřmi. Za rychlost dodání musím smeknout a vůbec celý proces objednávky a tak můžu doporučit www.watchia.com.

Děkuji zdejším borcům, že sem dali odkaz na tu výjimečnou akci, kde jsem vzal poslední kousek - ta cena byla fenomenální. Teď jen aby šlapaly jak mají a já je nikde neroztrhal o futra 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Parádní hodinky, parádní cena. Jak jsi s nima spokojenej ? Právě po nich pošilhávám, líbí se mi moc. Koukám na současné ceny, v Helveti 41.450 (se slevou dosáhnu na 37.305) a dobrou cenu jsem našel na Žilka hodinky 25.690 (teď má slevu, takže 21.836). Jen si říkám, co je to za prodejce ....

Odesláno
před 6 hodinami, Bruňďa napsal:

Parádní hodinky, parádní cena. Jak jsi s nima spokojenej ? Právě po nich pošilhávám, líbí se mi moc. Koukám na současné ceny, v Helveti 41.450 (se slevou dosáhnu na 37.305) a dobrou cenu jsem našel na Žilka hodinky 25.690 (teď má slevu, takže 21.836). Jen si říkám, co je to za prodejce ....

Žilka hodinky je šedý prodejce, proto to má takhle levný, pokud tedy zakoupíš hodinky v tomto obchodě, nemůžeš počítat se servisem v oficiálních servisech + nemáš zaručený originál hodinek.

Odesláno

Zatím spokojenost, fungují jak mají, ani mi nepřipadají na ruce tak těžký, i když mají asi 220g.

Žilka asi v pohodě (to že by prodávali padělky, jak naznačil Ersagon, je blbost), každý nemusí být AD a prodávat to za katalogové ceny...zkus ještě poptat lepší cenu v Irisimo - mně to stáhli na 25K, ale pak jsem to koupil z watchia kvůli ceně.

Odesláno

Neříkám, že se jedná nutně o padělky, ale je to šedý dovoz, který není určen k prodeji v ČR a nevztahuje se na ně záruka od výrobce, proto jsou i ty ceny kolikrát levnější. Zrovna výše zmiňovaný obchod je i zmiňován na spoustě stránkách, kde před nákupem varují, například na ofiko stránkách Citizen.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ako tu uz viac krat padlo. Seiko ponuka najlepsi pomer cena/vykon. 

Do 30k skus pozriet (fotky nizsie)

Seiko SPB143

Seiko SPB153 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno
V 10. 2. 2023 v 17:13, oleGiba napsal:

Tak hlásím, že už došly. Objednávka v úterý večer, ve středu kolem poledne odeslány z Dánska a dnes ve dvanáct UPS mezi dveřmi. Za rychlost dodání musím smeknout a vůbec celý proces objednávky a tak můžu doporučit www.watchia.com.

Děkuji zdejším borcům, že sem dali odkaz na tu výjimečnou akci, kde jsem vzal poslední kousek - ta cena byla fenomenální. Teď jen aby šlapaly jak mají a já je nikde neroztrhal o futra 🙂

Ukaž prosím detaily spony.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...