Gilius Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 šikovnej hodinář ten tah trochu zbrousí(mně to takhle udělal u Hirsche,který jsem prdnul na Festiny) a bude to v poho.
Ruda Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 šikovnej hodinář ten tah trochu zbrousí(mně to takhle udělal u Hirsche,který jsem prdnul na Festiny) a bude to v poho. ...nebo to klidně při troše šikovnosti zvládneš i sám
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 bud to tam narves nebo to zastrihnes nuzkama na manikuru, zadnej velkej problem
Diamondking Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 bud to tam narves nebo to zastrihnes nuzkama na manikuru, zadnej velkej problem ..kůži joo, ale ocel?
Rony Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 bud to tam narves nebo to zastrihnes nuzkama na manikuru, zadnej velkej problem Supr, díky za tipy, to mě nenapadlo, když bude potřeba přibrousím to modelářskou mini-bruskou jemným kotoučíkem, stějně si budu objednávat jen kůži. R.
JimmyTX Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 Zdravím tady na fóru všechny odborníky, co si přečtou můj vzkaz. V sobotu jsem si koupil Tissoty PRC 200. Nařídil jsem je včera večer a dneska (ani ne celý den po) se zpožďují asi o 3-4 vteřiny. To asi není normální stav, nebo se pletu? To je docela dost, mě se rozjíždí o vteřinu za čtvrt roku...
Návštěvník Snow Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 To je docela dost, mě se rozjíždí o vteřinu za čtvrt roku... A že ne.
Pixelator Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 (upraveno) to je velmi vela... co mam skusenosti s G10.211 kalibrom tak ten sa omeska tak pol sekundy za mesiac. ja som svoje tissoty s rovnakym kalibrom nenastavoval odkedy som ich kupil a idu dopredu tak max 4-5 sekund si si isty ze si sa nenechal napalit a nekupil si fake? Edit: az teraz som si vsimol ake je stare vlakno Upraveno 17. října 2010 uživatelem Pixelator
chocho Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Zdravim, vybiram svoje prvni hodinky, libi se mi tyhle http://www.watchshop.com/mens-tissot-prc200-automatic-chronograph-watch-t0144271108100-p99935430.html ma nekdo zkusenost s touhle strankou (jake je riziko ze dostanu repliku)? V tomhle vlaknu vetsina pise o quartzkach, ja bych rad automaty.... Diky
miccalek Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Zdravim, vybiram svoje prvni hodinky, libi se mi tyhle http://www.watchshop.com/mens-tissot-prc200-automatic-chronograph-watch-t0144271108100-p99935430.html ma nekdo zkusenost s touhle strankou (jake je riziko ze dostanu repliku)? V tomhle vlaknu vetsina pise o quartzkach, ja bych rad automaty.... Diky Tak z tohoto obchodu můžes bez starostí nakupovat, navíc nebudeš muset platit celní poplatky. Takže směle do toho.
chocho Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) deleted Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem chocho
enrik Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Vcera som ich akurat predal (nie tu) ...mal som ich mesiac ... maximalna spokojnost
vaclavpe Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Nevím, jestli to jde u quartzu tak říct, ale nech je "sednout" a uvidíš dál. Tak tohle se skutecne rict neda. Krystalovy vybrus nema kam sednout. Po reprobednach u domaciho kina taky necekate, ze za tyden budou hrat jinak, lepe. Doporucuji vymenit baterii a pokud to nepomuze, vzit za pasek/tah a prodejci omlatit o kedlubnu.
SEMRY Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Dovolil jsem si pár foteček co jsem náhodou vygůgloval zde na chronomagu. Jsou to prostě nádherné hodinky.
Tomak Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Měl jsem je tři roky. Přesnost měly super - vteřinu za půl roku (jsem kontroloval pouze při změně času na letní či zimní) - byly mé nepřesnější co jsem kdy měl. Jen mi trochu vadilo, že je má hodně lidí.
vladimir72 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 QUOTE(Frantik @ 22.12.2008 - 15:07) 220703[/snapback]No to vydrzi, ale vrat se k Seamasterum nebo Carreram neni duvod jit az dolu k Tissotu. Teraz neviem ci som spravne pochopil to jit dolu k tissotu. Ak si to myslel ze od luxusnej znacky k strednej triede tak potom to chapem. ale ak si to myslel od kvalite k smejdom tak mas bud velmi zle skusenosti s tymito hodinkami alebo si v zivote ziadne nemal. QUOTE(Peterstein @ 26.1.2009 - 14:56) 236348[/snapback]Díky, pánové, za velice rychlé odpovědi. Odchylku budu sledovat dál, a když to bude šplhat do větších rozměrů, asi to budu muset s prodejcem řešit. Nicméně, kdyby někdo měl k tématu ještě nějaký postřeh nebo radu, například, zdali je to reklamovatelná chyba, moc rád si příspěvky přečtu. Ber to s nadlhadom moje robia za mesiac 25 sekund Tissoty nosím už hodně, hodně dlouho a rozhodně si nemyslím že bych byl s hodinkami někde "dole", jsou to velmi kvalitní, spolehlivé časoměřiče, jak automaty tak i posléze krystalky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se