Peta-Biker Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Longiny doporučuji, i po 6 letech jedny z mých nejoblíbenějších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 V BA Hanhart nie je, ta Gemerska nie je predajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 33 minutami, vareka napsal: vypadají skvěle, ale co ta velikost? není 39mm málo, já mám zápěstí 18cm a moony 42mm jsou tak akorát. Nevíš, kde se dají vyzkoušet? Neblížší zastoupení jsem našel v Bratislavě. 417 ES 1954 ve 39 mm jsem nikde nové neviděl, ani na Chrono24. 417 ES ve 42 mm taky nejsou úplně blbý ( mám 18,5-19 cm zápěstí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 29 minutami, Peta-Biker napsal: Longiny doporučuji, i po 6 letech jedny z mých nejoblíbenějších... nádhera, ten bílý datum mě ale dost ruší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 38 minutami, Peta-Biker napsal: Longiny doporučuji, i po 6 letech jedny z mých nejoblíbenějších... zde mi nejspíš stejně pšenka nepokvete, už se neprodávají: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 https://www.chrono24.cz/longines/heritage-1935--id22948751.htm Tady jsou jedny nenošené z roku 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 9 minutami, Greenhornik napsal: https://www.chrono24.cz/longines/heritage-1935--id22948751.htm Tady jsou jedny nenošené z roku 2016 s chrono24 nemám žádnou zkušenost, z toho mám obavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Já mam zápěstí take 18 cm, a tyhle 39 mm mi na něm sedí pocitově líp než 42 mm. Ale samozřejmě je to také o tvarz zápěstí. Pokud budeš v Praze, tak si ty moje 39 mm můžeš vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Kdo v CZ ma Hanhart v nabídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 17. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 42 minutami, HondzaX napsal: Já mam zápěstí take 18 cm, a tyhle 39 mm mi na něm sedí pocitově líp než 42 mm. Ale samozřejmě je to také o tvarz zápěstí. Pokud budeš v Praze, tak si ty moje 39 mm můžeš vyzkoušet. děkuji moc za nabídku, rád využiju. jsem v Praze, ale momentálně ve stavu marodících. ozvu se přes sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRJ Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Stowa, mužů doporučit. Klasické Flieger hlavně type A jsou skvěle čitelné. Cena/výkon velice dobrý. Pokud bys chtěl manuál, mají pěkně dekorované Sellita SW 215. Mám automaty (ETA) s datumovkou, ta je provedená tak, že se tam skoro ztratí. I větší kusy se skrz černý cifr a konstrukci pouzdra dobře nosí, pro referenci verus sport 43 na zápěstí 17 cm. Přeju dobré pořízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Z těch uvedených Oris Big Crown Propilot nebo Stowa. Možná se podívat na U-Boat (levnějí podobné Panerai) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 14 minutami, ondra_v napsal: Z těch uvedených Oris Big Crown Propilot nebo Stowa. Možná se podívat na U-Boat (levnějí podobné Panerai) Oris! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 3. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Oris Big Crown Propilot jsou čerstvě naskladněny v Koscomu. Tento týden se na ně půjdu podívat. Né že mi je někdo vykoupíte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se