lipic Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Zdravím místní znalce. Tak,nedávno jsem tady řešil potápky a teď něco bez lunety, spíš flieger/tool. Co jsem tady na fóru,tak Sinn 556 jsou za mě super.Za mě teda ve verzi iRS,ale né tah-ktomu jsem ještě jaksi nedozrál. Je fakt,že naživo jsem je neviděl a mám trošku strach z těch 38,5 mm.No,a teď ta konkurence. Prostě Laco Flieger Pro.Líbí se mi ta možnost si je navolit-velikost,průhled,strojek,zdobení, pouzdro,atd...Mimochodem to pískovaný pouzdro se mi fakt líbí.Plus,řekl bych, že to pouzdro má i hezčí nožky než 556. Moje specifikace by byla:průměr 40mm,pískovaný pouzdro,průhled na strojovnu(strojek ještě nevím,asi elaboré, ale určitě se zdobením),bílý datum na černém věnci.Prostě abych se vešel do 30k,baj-voko. Tak,a teď,co Vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 (edited) Sinn za mě.. kdyžtak zkus přidat anketu, jestli to ještě pude editovat. Nic proti Lacu, za desítku paráda, za třicet.. meh. A jo, vim o tý pilotní historii:) Jinak nejlepčí tůly v týdle ceně sou Damaska DA.., akorát už se blbě sháněj. Edited November 24, 2022 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 urcite Sinn...este su aj lacnejsie, ak dobre pozeram... Vsetky tie Laco, Rado, Mido, Fero, Jožo, ako chlapci od miesacky...ano historia tu je, ale aj tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 za mna Laco Flieger Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Hlasuju pro tyhle (ruční nátah, já bych ještě ubral datum - tedy bez data). Jo a kdyby Ti náhodou vadil ten "chlapec od miesacky" na cifru , tak nápisy na cifru (logo a made in) se daj vypnout: https://www.laco.de/en/configurator/862141-A-40-S-E-G-H-E-U-D-L-B-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 alebo stowa https://www.stowa.de/en/Flieger/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš 75 Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Stowa a nebo Laca bez nápisu kdyby jsi s tím mněl problém. Já mám Laca a hodně pohodlný,na ruce o nich nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Já to ještě trochu zkomplikuji. Co Archimede Pilot 200? https://www.archimede-watches.com/200/pilot-200/ A u nich si taky můžeš nakonfigurovat dýnko, rotor, pásek/náramek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipic Posted November 24, 2022 Author Report Share Posted November 24, 2022 Tak,ty vypadají fakt super. Tos mi do toho tada hodil vidle. Škoda, že Archimede už nemá zastoupení v chronoshopu. Na tu značku jsem úplně zapomněl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaBe Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Před hodinou, Harwey napsal: urcite Sinn...este su aj lacnejsie, ak dobre pozeram... Vsetky tie Laco, Rado, Mido, Fero, Jožo, ako chlapci od miesacky...ano historia tu je, ale aj tak... Tak toto pobavilo fakt som sa z chuti zasmial. Čo sa týka danej témy tak za mňa Sinn 556 RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo21 Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Za mna Laco. Paci sa mi ze si nakonfigurujes co chces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(z)denny Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Ber 556tky. Jsou skvělé na kůži, na gumě i na NATO. A až dozraješ, tak je dáš na kovový tak a budeš spokojenej.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Mám 556 a nemůžu si je vynachválit. Za rozumný peníz špičková kvalita. Velikosti se neboj. Mám obvod zápěstí cca 18,5 a malé rozhodně nejsou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Doublepost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts