xbraj19 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Slušná sestava. Vidím, že doktor taky dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Kluci,mám radost,že jste si to užili. Já to bohužel uznestihal. Tož příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) Znovu nastal čas na další opavský sraz. Datum: 8.2.2024 od 18:00 Místo: Lidový dům Opava (salónek na fotce) Všichni jste vítáni! Upraveno 23. ledna uživatelem krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 1. Krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Čtrtek? Ale dobre, zajdu. 1. krutor 2. nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Také se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE 5. Dzimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Na chvíli bych se asi mohl zastavit. Snad mi to tentokrát vyjde. 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE 5. Dzimy 6. Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února všem připomínám místní sraz, už tento čtvrtek od 18h v Liďáku @Tenglis @xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Super, děkuji za upozornění. Pokusím se dorazit. I když vzhledem k mojí neustále kulminující hodinkové krizi mi už zůstaly jenom jedny brajtle. Tak můj přínos asi nebude moc vysoký... a předpokládám, že Galaxy watche nikoho nezajímají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února před 6 hodinami, Tenglis napsal: Super, děkuji za upozornění. Pokusím se dorazit. I když vzhledem k mojí neustále kulminující hodinkové krizi mi už zůstaly jenom jedny brajtle. Tak můj přínos asi nebude moc vysoký... a předpokládám, že Galaxy watche nikoho nezajímají Treba se na srazu ta krize zase prolomi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Před hodinou, krutor napsal: Treba se na srazu ta krize zase prolomi. No, raději bych skoro doufal, že neprolomí Ale každopádně rád poznám v reálu další opavské pacoše, které doposud znám pouze z virtuálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Jestli nám do toho nic nezasáhne, tak bychom přijeli reprezentovat beskydskou buňku 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE 5. Dzimy 6. Beet 7. David_B 8. Lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února A no hezky pěkně Mně se to naopak začíná komplikovat a dost možná budu v Praze až do pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Kluci, opavští, máte tam dobré pivo ? Co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Neboj, Liďák je v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Nemít nemocenskou s vycházkami do 16 tak bych se přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února nejbližší parkoviště Parkoviště na náměstí Svobody https://maps.app.goo.gl/tQdJomcmgfrojTmx7 - v provozu od pondělí do pátku mezi 8. a 18. hodinou - cena za parkování je 10,- Kč/hod. - mimo provozní dobu parkoviště je účtována za stání jednorázová sazba 2,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se