aladin Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Ahoj všem, co říkáte na tyhle? Má tu někdo podobné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 aladin: Parádní, vyměnit sklíčko a jsou jako nové... Odkud jsou, smím-li s zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 hodinky jsou to pekne zkus se mrknout sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14458 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Dostal jsem je od prarodičů, skutečně, po dědovi, nikdo ani nevěděl, že takový má, takže ani nikdo neví, kde k nim přišel. Nejdřív jsem dělal průzkum na netu (onthedash.com). Pak se zajímal o servis. Funkčně jsou ovšem bezvadné. Od Hanáka mi psali, výcuc: "Firma Tag Heuer Swiss zaštiťuje i opravy hodinek Heuer Carrera, kde by Vaše hodinky po odeslání přes náš servis opravili. U hodinek by byla provedena celková oprava- celk.čištění strojku + kompletní přetěsnění hodinek, t.j dodání nové korunky, nových tlačítek, nového skla, nového těs.víka. Cena se pohybuje mezi 14.000-16.000,-Kč" Tak uvažuji, má to vůbec smysl? Co je hodnotnější, původní stav nebo taková repase? Co vy na to? Hlavně se mi ale nezdá řemínek, je podivně neonošený, zespodu má vyraženo LIZARD CALF 20. Tak nevím, v katalogu maj tah. Nosím je jen příležitostně. BTW, teď hlavně nosím ty tolik debatované Askanie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) hodinky jsou to pekne zkus se mrknout sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14458 Skutečně! A to jsem to tu procházel docela dlouho.. Jen nevím, kde to ti naši předci brali. Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem aladin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Určitě bych se pustil do renovace, jsou dost poškrábaný. A s novým řemenem budou exlusivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Dostal jsem je od prarodičů, skutečně, po dědovi, nikdo ani nevěděl, že takový má, takže ani nikdo neví, kde k nim přišel. Nejdřív jsem dělal průzkum na netu (onthedash.com). Pak se zajímal o servis. Funkčně jsou ovšem bezvadné. Od Hanáka mi psali, výcuc: "Firma Tag Heuer Swiss zaštiťuje i opravy hodinek Heuer Carrera, kde by Vaše hodinky po odeslání přes náš servis opravili. U hodinek by byla provedena celková oprava- celk.čištění strojku + kompletní přetěsnění hodinek, t.j dodání nové korunky, nových tlačítek, nového skla, nového těs.víka. Cena se pohybuje mezi 14.000-16.000,-Kč" Tak uvažuji, má to vůbec smysl? Co je hodnotnější, původní stav nebo taková repase? Co vy na to? Hlavně se mi ale nezdá řemínek, je podivně neonošený, zespodu má vyraženo LIZARD CALF 20. Tak nevím, v katalogu maj tah. Nosím je jen příležitostně. BTW, teď hlavně nosím ty tolik debatované Askanie.. já bych je tam poslal... Budeš mít nové (a přitom vintage) hodinky.. a nestyděl bych se je nosit... a všichni budou čumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Neváhal bych ani minutu a za 16 tisíc je tam poslal! :-) Řemen bych zatím neřešil, ten by mně neorigoš nevadil. Třeba na chronoshopu jsou kvalitní řemeny za dobré ceny. Gratuluji k pěkným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Fakt nádhera, určitě bych je na tu renovaci poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 renovace se rozhodne neboj uz ted jsou to krasny hodinky a predstav si ze budou potom jeste krasnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Jeste bych si to s tim Hanakem rozmyslel. viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8165&hl=hanak Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Nechal bych vymenit sklo, na prelesteni uz to asi neni, a nic vic bych s nima nedelal, myslim, ze krome skla jim na prvni pohled nic nechybi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Díky všem za názory, teď tedy budu řešit, kde a jak je nechat renovovat. O Hanácích se tu nepíše moc dobrého, ale z jejich emailu (je výše) jsem pochopil, že by snad na ně ani nemakali a poslali je do Švýcar. To by byla ta lepší varianta. Nebo je tu někdo, kdo je tam posílal přímo? Jaká to nese úskalí? Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 imho nejvic zkusenosti ma KalifX...? a Ricous(ten posílal do Švajcou vintage TH Silverstone)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Mala poznamka. Silverstony jsem tam posilal za Ricouse ja. jiz to byly treti hodinky co tam sly touhle cestou. mimochodem kdo z vas vsech to zkousel tam neco poslat? jsou velice vstricni, nemusis nechat delat celou renovaci pokud Ti jde jen o sklicko. samozrejme Ti pak nedaji zaruku na funkcnost stroje a vodotesnost. nechaval jsem komplente servisovat Autavie cena cca 14 tis - ale to uz jsem tu nekolikrat psal. druhe hodinky byly "obyc" 73323 - stejny strojek jako mas ty. tam jsem mel cenu 5,5 tisice - nechaval jsem menit cifernik, rucicky, sklicko, tlacitka, korunku. ted tam jsou Silverstony na vymenu tlacitek, korunky, sklicka, ciferniku, lunety atp... nevyhoda je ze pokud potrebujes jen sklicko tak je to drazsi, ale samotne Ti ho neprodaji. pred Vanocema jsem daval do kupy Carrera QUARTZ - stejna velikost a tvar jako tvoje, jen nizsi pouzdro atp.. sklicko jsem sehnal s armovacim krouzkem - tak jak ma byt, ale problem byl v tom ze original ma ten armovaci krouzek silnejsi , takze to je trosku jine. takze pokud je chces s puvodnim sklickem tak urcite do svycarska, ale osobne si myslim ze prelestit by slo. nic jineho tomu podle me nechybi. jinak cisteni a oprava atp... stoji cca 400 CHF vzhledem k tomu ze jsi je nekupoval tak bych do nich na druhou stranu klidne zainvestoval. snad Ti to pomohlo vic nez vsechny reci o tom jak jsou krasne (i kdyz samozrejme krasne jsou) pokud chces email kontakt do TAG Heuer tak mi napis. Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 jinak poslani do svycarska ma jeste tu vyhodu ze muzes ziskat za dobrou cenu original sponku na reminek, ta jinak stoji na ebay 3x tolik co za ni chteji v TH. puvodni kozene reminky uz nemaji delsi dobu takze pokud budes chtit i reminek tak Ti poslou nejaky ze soucasne produkce ktery se k tomu bude hodit a opet kvalitni reminek za dobrou cenu. Jinak krabicku opatruj v jinem pripade ji rad koupim. kalibr mas valjoux 7733 , kdyby jsi to chtel vedet a jeste jsi to nenasel.. zdravi Stepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin Odesláno 30. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Vřelé díky všem. Jsem tu nováček a jsem příjemně překvapen, je vidět, že je to tu místo skutečných fandů, co nešetří nezištnou radou. Ten email na TAG Heuer by mě zajímal, na webu mají jen telefon a fax. V dnešní době s podivem, možná ale schválně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 To : ALADIN Ahoj, je to přesně tam jak to píše STEPINO, nech si přeleštit sklíčko a sekej s nimi patky, nevím co vede ostatní členy k myšlence vyhodit oknem 14 000 kč. Tyto hodinky prostě nejsou na každodenní nošení a již vůbec ne na cáchání ve vodě a např. na kolo to také nebude to pravé ořechové. Zjistís to až tak jako jsem to zjistil zjistil já, ze jsem si praštil s AUTAVIEMI do futra a odnesla to luneta, byl jsem potom moc moc smutný !!!! Jsou prostě na parádu a basta !!! p.s tyto AUTOMATY jsou na modrém polomatném žralokovi s překlápěci sponou a kalibrem 11,12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se