Přejít na obsah

Vandry, čundry, tramping, TO, woodcraft,...

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, kdojinej napsal:

To je inscenace pro fotku nebo sis ten vuřt vazne pekl nad tímhle?

Opravdu jsem si ho opekl nad vařičem. Měl jsem špekáčky, protože byl v plánu oheň. Jenže jsme tábořili na místě kde jsme na sebe nechtěli upozorňovat ohněm. Takže v nouzi jsem to vyřešil takto. Plynové grily fungují stejně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 7. 2023 v 10:46, gorlo napsal:

Opravdu jsem si ho opekl nad vařičem. Měl jsem špekáčky, protože byl v plánu oheň. Jenže jsme tábořili na místě kde jsme na sebe nechtěli upozorňovat ohněm. Takže v nouzi jsem to vyřešil takto. Plynové grily fungují stejně. 

Když nemůžu nebo nechci dělat oheň, tak mám po ruce dřívkáč... nikdy by mne nenapadlo dělat si buřta na plyňákem... jen jsem si kdysi sušil ponožky na prochcaným vandru, nicméně to bylo na pokličce z US pánve a nikoli nad plamenem...

IMG_20230421_204749.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem vytáhnul dceru poprve pod stan, dvacet let už je kempování mimo mě a po jedné noci jsem úplně hotový. Pokud chci ještě někdy pokračovat, musím koupit minimálně kvalitní karimatky. 🤣

Nebo před spaním 0.5L jakékoliv lihoviny.

edit. jdu počítat co bude levnější 

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři

V 11. 7. 2023 v 21:39, safi napsal:

To chce nafukovaci matraci z Decathlonu. Ideálně tu Deluxe, kde jsou dvě matrace nad sebou. 😛

Tak mě to už dohnalo také a když už mě přestali stačit dvě karimatky na sobě tak jsem na doporučení pořídil tuhle Decatlonku .

IMG_20230625_103024.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 40 minutami, Lynx12 napsal:

Další fajnový vandr s @Honza.manta sice prochcaný, nicméně jsme nezmokli...

Čo sú toto za boty? Vyzerá to ako ľahké nadkotníkové plátenky, to asi nebude nepremokavé, však? Ani na táborovky to nevyzerá, na niektorých fotkách ich má (neviem, či @Honza.manta alebo ty) ako pochodové...

image.thumb.png.8d086078cccb0aed15dd33f9dbf21f0f.png

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, wawrik napsal:

Čo sú toto za boty? Vyzerá to ako ľahké nadkotníkové plátenky, to asi nebude nepremokavé, však? Ani na táborovky to nevyzerá, na niektorých fotkách ich má (neviem, či @Honza.manta alebo ty) ako pochodové...

image.thumb.png.8d086078cccb0aed15dd33f9dbf21f0f.png

Starý invazky, jen novější výroba Novesta, původně je dělal Vulkan Partizanske (a Novestu koupil) (původní měly černou podrážku a stály 81,-Kčs). A ano, je to plátno, a ano, nejsou nepromokavé, nicméně rychle schnou...

před 2 hodinami, Prochy68 napsal:

Tohle je klasický lživý inzerát na Aukru, naše armáda tohle nikdy neměla, to jsou původní  invazky... dokonce je na podrážce čitelná původní cena 81,-Kčs

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Lynx12 napsal:

Starý invazky, jen novější výroba Novesta, původně je dělal Vulkan Partizanske (a Novestu koupil) (původní měly černou podrážku a stály 81,-Kčs). A ano, je to plátno, a ano, nejsou nepromokavé, nicméně rychle schnou...

Tohle je klasický lživý inzerát na Aukru, naše armáda tohle nikdy neměla, to jsou původní  invazky... dokonce je na podrážce čitelná původní cena 81,-Kčs

Ja jsem to nemyslel jako ze byly v poustni bouri, ale spis ze je to tenhle typ bot 🙂 A diky za vycerpavajici odpoved.

A to se normalne prodavaji?

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři

@Prochy68 Bohužel už ne, Mil-Tec boty na ten způsob sice dělá, ovšem s jakousi umělohmotnou podrážkou, prý je málo ohebná a "klape"..

Dají se sehnat jiné

http://www.armysurplus.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=47_24&products_id=2336

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Lynx12 napsal:

@Prochy68 Bohužel už ne, Mil-Tec boty na ten způsob sice dělá, ovšem s jakousi umělohmotnou podrážkou, prý je málo ohebná a "klape"..

Dají se sehnat jiné

http://www.armysurplus.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=47_24&products_id=2336

Diky, ja to nevyuziju 🙂 Spis mi zaujalo ze Novesta dela nejaky boty a docela za ranec (aspon mi to prijde)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...