Honza.manta Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 V 3. 7. 2023 v 23:24, Xenomorfus napsal: Safra kluci, jak ja vam zavidim... Ja malta a zlate pisky a do toho maminka v nemocnici po infarktu..... Držím palce. Já už sedím ve vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 (upraveno) Diky, kluci. Uzijte si to a pozdravujte les ;-). Preji at vam vyjde pocasi... Edit: ...neflakam se... Upraveno 5. července 2023 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 V 7. 5. 2023 v 9:11, gorlo napsal: Včerejších 26km v rámci tréninku na Beskydy, kde těch kilometrů bude 5x více. To je inscenace pro fotku nebo sis ten vuřt vazne pekl nad tímhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 1 hodinou, kdojinej napsal: To je inscenace pro fotku nebo sis ten vuřt vazne pekl nad tímhle? Opravdu jsem si ho opekl nad vařičem. Měl jsem špekáčky, protože byl v plánu oheň. Jenže jsme tábořili na místě kde jsme na sebe nechtěli upozorňovat ohněm. Takže v nouzi jsem to vyřešil takto. Plynové grily fungují stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 V 6. 7. 2023 v 10:46, gorlo napsal: Opravdu jsem si ho opekl nad vařičem. Měl jsem špekáčky, protože byl v plánu oheň. Jenže jsme tábořili na místě kde jsme na sebe nechtěli upozorňovat ohněm. Takže v nouzi jsem to vyřešil takto. Plynové grily fungují stejně. Když nemůžu nebo nechci dělat oheň, tak mám po ruce dřívkáč... nikdy by mne nenapadlo dělat si buřta na plyňákem... jen jsem si kdysi sušil ponožky na prochcaným vandru, nicméně to bylo na pokličce z US pánve a nikoli nad plamenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 A když jsem neměl dřívkáč, tak jsem vytáhl plynovej vařič. Vyřešil jsem to na místě s tím co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 7 hodinami, Honza.manta napsal: To's mi připomněl jeden zážitek z Berounky před pár lety... plovoucí motorový výčep... pozdravili, ale nenabídli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 (upraveno) Jsem vytáhnul dceru poprve pod stan, dvacet let už je kempování mimo mě a po jedné noci jsem úplně hotový. Pokud chci ještě někdy pokračovat, musím koupit minimálně kvalitní karimatky. Nebo před spaním 0.5L jakékoliv lihoviny. edit. jdu počítat co bude levnější Upraveno 11. července 2023 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 (upraveno) To chce nafukovaci matraci z Decathlonu. Ideálně tu Deluxe, kde jsou dvě matrace nad sebou. Upraveno 11. července 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 V 11. 7. 2023 v 21:39, safi napsal: To chce nafukovaci matraci z Decathlonu. Ideálně tu Deluxe, kde jsou dvě matrace nad sebou. Tak mě to už dohnalo také a když už mě přestali stačit dvě karimatky na sobě tak jsem na doporučení pořídil tuhle Decatlonku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Tohle mi trochu pripomelo, kdyz sem byl kdysi na vandru s babama a ony mely strach z divocaku. Tenkrat sem ty zvuky vecer "identifikoval" jako srnu. Az po letech sem se prokec :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Další fajnový vandr s @Honza.manta sice prochcaný, nicméně jsme nezmokli... https://eu.zonerama.com/Link/Open/64c77d08aa78162590ce4f6e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 40 minutami, Lynx12 napsal: Další fajnový vandr s @Honza.manta sice prochcaný, nicméně jsme nezmokli... Čo sú toto za boty? Vyzerá to ako ľahké nadkotníkové plátenky, to asi nebude nepremokavé, však? Ani na táborovky to nevyzerá, na niektorých fotkách ich má (neviem, či @Honza.manta alebo ty) ako pochodové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Nejsem odbornik na vojenske boty, ale tipnul bych toto https://aukro.cz/invazky-invazkecky-csla-resp-ceskoslovenska-armada-poustni-boure-7033966005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 (upraveno) před 3 hodinami, wawrik napsal: Čo sú toto za boty? Vyzerá to ako ľahké nadkotníkové plátenky, to asi nebude nepremokavé, však? Ani na táborovky to nevyzerá, na niektorých fotkách ich má (neviem, či @Honza.manta alebo ty) ako pochodové... Starý invazky, jen novější výroba Novesta, původně je dělal Vulkan Partizanske (a Novestu koupil) (původní měly černou podrážku a stály 81,-Kčs). A ano, je to plátno, a ano, nejsou nepromokavé, nicméně rychle schnou... před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Nejsem odbornik na vojenske boty, ale tipnul bych toto https://aukro.cz/invazky-invazkecky-csla-resp-ceskoslovenska-armada-poustni-boure-7033966005 Tohle je klasický lživý inzerát na Aukru, naše armáda tohle nikdy neměla, to jsou původní invazky... dokonce je na podrážce čitelná původní cena 81,-Kčs Upraveno 31. července 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 (upraveno) před 22 minutami, Lynx12 napsal: Starý invazky, jen novější výroba Novesta, původně je dělal Vulkan Partizanske (a Novestu koupil) (původní měly černou podrážku a stály 81,-Kčs). A ano, je to plátno, a ano, nejsou nepromokavé, nicméně rychle schnou... Tohle je klasický lživý inzerát na Aukru, naše armáda tohle nikdy neměla, to jsou původní invazky... dokonce je na podrážce čitelná původní cena 81,-Kčs Ja jsem to nemyslel jako ze byly v poustni bouri, ale spis ze je to tenhle typ bot A diky za vycerpavajici odpoved. A to se normalne prodavaji? Upraveno 31. července 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 (upraveno) @Prochy68 Bohužel už ne, Mil-Tec boty na ten způsob sice dělá, ovšem s jakousi umělohmotnou podrážkou, prý je málo ohebná a "klape".. Dají se sehnat jiné http://www.armysurplus.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=47_24&products_id=2336 Upraveno 31. července 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 18 minutami, Lynx12 napsal: @Prochy68 Bohužel už ne, Mil-Tec boty na ten způsob sice dělá, ovšem s jakousi umělohmotnou podrážkou, prý je málo ohebná a "klape".. Dají se sehnat jiné http://www.armysurplus.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=47_24&products_id=2336 Diky, ja to nevyuziju Spis mi zaujalo ze Novesta dela nejaky boty a docela za ranec (aspon mi to prijde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se