lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Zdravim, vcera jsem zakoupil u timeparadise hodinky. Cekam u paypalu na verifikaci karty. Ta pry trva nekolik dni. Byl by mi ochoten nekdo pomoci (poslu mu penize a on by provedl platbu ze sveho paypalu).???
dknespl Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Zdravim, vcera jsem zakoupil u timeparadise hodinky. Cekam u paypalu na verifikaci karty. Ta pry trva nekolik dni. Byl by mi ochoten nekdo pomoci (poslu mu penize a on by provedl platbu ze sveho paypalu).??? Jiz jsem to psal v jinem vlakne. Verifikace probiha tak, ze paypal provede transakci kde v popisu zbozi uvede verifikacni kod. Ten pak lze precist napr. z vypisu z karty a uvedeny kod se na strance paypalu k dane karte vyplni. Tento kod je vsak mozne ziskat i mnohem drive, a) pokud mas online vypis z karty (napr. v CS) nebo lze rovnou zavolat do prislusneho callcentra pro karty tve banky, a tam ti ho mohou z udaju te transakce precist do telefonu (po standardnim overeni). A jak jsem tez psal, na paypal je mozne penize tez prevest primo bankovnim prevodem, zpravidla do druheho dne, pak neni verifikace karty potreba vubec.
lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ok a prosim te jak tam ty penize muzu poslat??? Mam internet banking u KB.. zadam nejake cislo uctu nebo jak???
lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Zkousel jsem hledat na netu: http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?id=268 a tady na tomto odkazu se pise ze poslat penize na paypal z bankovniho uctu nelze tak nevim...
abbot Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ok a prosim te jak tam ty penize muzu poslat??? Mam internet banking u KB.. zadam nejake cislo uctu nebo jak??? Až budeš mít verifikovanou kartu, tak už veškerá platba bude spočívat jen v tom, že ti někdo pošle invoice na paypal a ty to tam odklepneš a ono si to samo vemzme peníze z tvojeho účtu. Na ebayi můžeš platit rovnou přes ebay stránku kde se přihlásíš na paypal přímo na stránkách ebaye a zase jenom potvrdíš a ono to udělá všechno za tebe ...
dknespl Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ale lze poslat prevodem. Prihlas se a v liste druhe zezhora, druha polozka zleva - TOP UP ACCOUNT, a objevi se ti bankovni spojeni na Unicredit.
lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je mi to jasne, problem je v tom ze timeparadise pozaduje platbu do sedmi dnu, a ja si nejsem jisty ze ten vypis s expanded use number mi stihne prijit. Psal jsem prodavajicimu mail, ze by se platba zpozdila ale vubec nereaguje.. Tak jsem trochu na pochybach. Je to muj prvni nakup za vetsi obnos ze zahranici a nechtel bych dopadnout jako jeden clen zdr tady na foru, ktery taky koupil u timeparadise a hodinky mu neprisly.. Jinak ma vesmes kladne hodnoceni..
dknespl Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je mi to jasne, problem je v tom ze timeparadise pozaduje platbu do sedmi dnu, a ja si nejsem jisty ze ten vypis s expanded use number mi stihne prijit. Psal jsem prodavajicimu mail, ze by se platba zpozdila ale vubec nereaguje.. Tak jsem trochu na pochybach. Je to muj prvni nakup za vetsi obnos ze zahranici a nechtel bych dopadnout jako jeden clen zdr tady na foru, ktery taky koupil u timeparadise a hodinky mu neprisly.. Jinak ma vesmes kladne hodnoceni.. Tak tam normalne zavolej do te banky, to se bojite chlapi zvednout telefon a rici si o to te operatorce?
abbot Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Je mi to jasne, problem je v tom ze timeparadise pozaduje platbu do sedmi dnu, a ja si nejsem jisty ze ten vypis s expanded use number mi stihne prijit. Psal jsem prodavajicimu mail, ze by se platba zpozdila ale vubec nereaguje.. Tak jsem trochu na pochybach. Je to muj prvni nakup za vetsi obnos ze zahranici a nechtel bych dopadnout jako jeden clen zdr tady na foru, ktery taky koupil u timeparadise a hodinky mu neprisly.. Jinak ma vesmes kladne hodnoceni.. Kdy jsi posílal tu 50korunu paypalu ?
lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Dneska rano jsem pridal kartu..
abbot Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Dneska rano jsem pridal kartu.. No tak počítej 3-4 dny než ti přijde ten kód ... a platba samotná je pak naprosto okamžitá.
lospedros Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Tak to bych mel stihnout. Diky
dknespl Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 No tak počítej 3-4 dny než ti přijde ten kód ... a platba samotná je pak naprosto okamžitá. Proc by mel cekat 3 - 4 dny a jak mu ten kod prijde? Ten kod je uveden v ucelu platby dane transakce a je dohledatelny hned, jak je transakce provedena a to je v radu sekund az minut. Jinak prijde az na vyuctovani karty a ten chodi podle toho jak ho banka posila, resp. se objevi v online vypisu, pokud ho dana banka poskytuje.
abbot Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Proc by mel cekat 3 - 4 dny a jak mu ten kod prijde? Ten kod je uveden v ucelu platby dane transakce a je dohledatelny hned, jak je transakce provedena a to je v radu sekund az minut. Jinak prijde az na vyuctovani karty a ten chodi podle toho jak ho banka posila, resp. se objevi v online vypisu, pokud ho dana banka poskytuje. Já měl za to, že paypal odešle něco nazpátek a v tom je ten kód ve zprávě pro příjemce a to trvá než dorazí, ale už je dlouho co jsem verifikoval svojí kartu tak se možná pletu EDIT : máš asi pravdu našel jsem tu transakci a je to v jejím infu, ale vzalo to 3 dny než proběhla ... Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem abbot
dknespl Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Já měl za to, že paypal odešle něco nazpátek a v tom je ten kód ve zprávě pro příjemce a to trvá než dorazí, ale už je dlouho co jsem verifikoval svojí kartu tak se možná pletu Ne ten kod je uveden v ucelu platby, a te je prave ten vtip te verifikace, ze kdyz se dostanes k vypisu, tak je velka pravdepodobnost, zes tu kartu neukradl - pokud teda nevybiras tomu okradenemu postovni schranuku, nebo jsi soucasne neukradl i pristupove kody na internet nebo telefonni banking.
abbot Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ne ten kod je uveden v ucelu platby, a te je prave ten vtip te verifikace, ze kdyz se dostanes k vypisu, tak je velka pravdepodobnost, zes tu kartu neukradl - pokud teda nevybiras tomu okradenemu postovni schranuku, nebo jsi soucasne neukradl i pristupove kody na internet nebo telefonni banking. JJ ale vzalo to alespoň u mě 3 dny ale je možný, že to bylo v rámci víkendu to už se mi dohledávat nechce
Olda335 Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Tak tam normalne zavolej do te banky, to se bojite chlapi zvednout telefon a rici si o to te operatorce? Už jsem reagoval v jiném vlaknu, ale pro jistotu znovu. Volal jsem operátorce a onen kód nebyla schopná zjistit. Pro info-bylo to karetní centrum ČSOB. Platbu viděla, ale kód ne, ten prý uvidím až na výpisu. Jak jsem nakoupil tak prodávám.
kubson Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ok a prosim te jak tam ty penize muzu poslat??? Mam internet banking u KB.. zadam nejake cislo uctu nebo jak??? pokud máš kb tak se podívej na blokace z palteb kartami - u dané platby uvidíš ten kód
Patrik Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Zdravim, vcera jsem zakoupil u timeparadise hodinky. Cekam u paypalu na verifikaci karty. Ta pry trva nekolik dni. Byl by mi ochoten nekdo pomoci (poslu mu penize a on by provedl platbu ze sveho paypalu).??? Jak drahé to byly hodinky? U paypalu je výhodou sice nulový paušální poplatek, ale zase nevýhodné kurzy. Já pro známého kupuji na eBay vláčky a platím přes devizové společnosti (nejčastěji REOL). Dneska jsem převáděl 174,68 EUR a dostal jsem kurz 26,38 plus paušální poplatek 100 Kč, celkem 4708,06 Kč. Pokud je to od 100 EUR výš, tak je to výhodnější než PayPal, od 200 EUR určitě. Pokud chceš, pošli mi SZ a můžeme se domluvit, mohl bys to převést přes můj účet, eventuelně si můžeš založit svůj vlastní účet, jestli nakupuješ častěji, nic to nestojí.
kubson Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 U paypalu je výhodou sice nulový paušální poplatek, ale zase nevýhodné kurzy. můžeš si zvolit jestli použiješ platbu ve své měně - tj. převod paypal kurzem, nebo kurzem karetní společnosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se