Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 911: V tom se shodnem Omlouvám se, že plevelím vlákno.
CzechJoker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Původně jsem letos plánoval trochu něco jiného, ale dnes jsem si vyzkoušel na ruce jiné Orisky - BC4 Small Second, Pointer Day a říkám jediné: YEAH!
ANT Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 911: V tom se shodnem Omlouvám se, že plevelím vlákno. kludne plevel....
ANT Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 ...viem ze to asi bude tazko dodrzat ale 'vobec ziadne' nemam na muske. Akurat chcem dokoncit tieto 'PAM homage' s ETA kalibrom a dat na cifernik nove lumme (Nocti-Lumina) podla mna to zvladnes , minule som pozeral tvoje foto a s tym co mas by som vystacil veeelice dlho, gratulujem krasna zbierka...
rurounikenshin Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ja uz mam v chronoshop.cz predobjednane tyto: Traser Classic Automatic Blue
Ruda Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Určitě něco ve stylu Citizen Promaster Lumibrite na volný čas. A snad i TAG Heuer Carrera. Tak menší změna, Seiko Black Monster mám už v Praze na celnici a jsem zvědavý, jak dlouho tam ještě budou
Mabra Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ja uz mam v chronoshop.cz predobjednane tyto: Traser Classic Automatic Blue Ja myslel ze jsou nedostupne? Nevis jestli budou jeste k dispozici a pripadne kdy?
kubson Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ja myslel ze jsou nedostupne? Nevis jestli budou jeste k dispozici a pripadne kdy? šak to tam mám napsané "Dostupnost dalších kusů duben 2009" tj. budou, ale opět jen omezené množství
Vlastimil Talanda Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Tak já plánuju tyhle. Už jsem je mohl mít, jen jsem byl zbytečně pomalej a sleva 50% fuč . Jinak díky Romane za tip Upraveno 9. února 2009 uživatelem Vlastimil Talanda
PhoeniX Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Já už nic !!! Doufám Che, máme teprve únor.
rurounikenshin Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Ja myslel ze jsou nedostupne? Nevis jestli budou jeste k dispozici a pripadne kdy? Jak psal KUBSON ... mam je predobjednane, budou na prelomu Brezen/Duben .... A rad bych aby na me aspon jedny vysly . Protoze se nikde sehnat nedaji :-(
Mabra Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Jak psal KUBSON ... mam je predobjednane, budou na prelomu Brezen/Duben .... A rad bych aby na me aspon jedny vysly . Protoze se nikde sehnat nedaji :-( Diky za info. Nevsiml jsem si toho upozorneni.
rurounikenshin Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 už jenom napjatě čekám... Co to je za model ? ... vypadaji nadherne
spiderer Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Co to je za model ? ... vypadaji nadherne Avenger Seawolf
baza Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Co to je za model ? ... vypadaji nadherne BREITLING AVENGER SEAWOLF STEEL
cortes1990 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 intenzivne premýšľam o steinhartoch B-uhr ale az niekedy v polovici roka len neviem ci tych 47mm nebude na mojich 19 cm veľa a ešte či nebudú veľmi kričat už len kôli tomu ze mam ,,len´´ osemnásť YR Pripadne aj nejake ine B-uhr ale urcite s diamantovou korunkou mimostrednou sekundovkou bez datumu do 400 eur .... poradíte? diki
luboš72 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 intenzivne premýšľam o steinhartoch B-uhr ale az niekedy v polovici roka len neviem ci tych 47mm nebude na mojich 19 cm veľa a ešte či nebudú veľmi kričat už len kôli tomu ze mam ,,len´´ osemnásť YR Pripadne aj nejake ine B-uhr ale urcite s diamantovou korunkou mimostrednou sekundovkou bez datumu do 400 eur .... poradíte? diki Aj ja uvažujem o Steinhart Nav B chrono II, len sa bojím , že 44 mm bude veľa. P.S.Keď ich budeš mať, tak sa ozvi, urobíme "východniarske stretko" Konečne niekto s KE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se