Azzie Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Já jsem pořídil před několika měsíci GAZ-14 Limousine s automatem v Galerii Harfa v Praze Hodinářství EDONA A po Novém roce Anchar Dakar v Liberci zde Zlatnictví Noemi Obojí s velmi příjemným profesionálním přístupem zkušených zlatníků. Ceny internetové, v Praze platba kartou možná a v Liberci bankomat kousek. Z mojí strany všeobecná spokojenost
Akam Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 wow ty anchary vypadají v této kombinaci luxusně
Azzie Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Mě ta kombinace s bílým silikonem úplně dostala a v reálu je to ještě lepší. V balení je k tomu ještě černý silikon a černý kožený řemen s bílým prošitím
Akam Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 měl jsem nutkání teď jedny koupit, ale při mojí výšce 171cm a zápěstí 16,5cm si říkám, že budu vypadat jak s kukačkama na ruce
jovani Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Anchar Dakar su skutocne velmi pekne hodinky, ale ako bude vypadat biely silikonovy remen po nejakom case nosenia ...
oun Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Čau, tak jsem čerstvím majitelem GAZ-14 Limousin NH25A/5654140. Galerie zde
464 Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Ahoj.Měl jsem Gaz14 limousine, ty s dvěma korunkama. Strojek to mělo ten jejich. Designově byly hodně pěkné. Konstrukce ušla. Přesnost nic moc a docela mizerná rezerva chodu. A když si je člověk ručně natáhne, tak jdou zase divně.
mikulíšek Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Ahoj.Měl jsem Gaz14 limousine, ty s dvěma korunkama. Strojek to mělo ten jejich. Designově byly hodně pěkné. Konstrukce ušla. Přesnost nic moc a docela mizerná rezerva chodu. A když si je člověk ručně natáhne, tak jdou zase divně. Naprosto souhlasím. Mám hnědou variantu s Vostok strojkem. Přesnost opravdu nic moc, než jsem je nechal aspoň trochu seřídit tak byla přes -30s za den, teď dělají zhruba -14s. Rezerva takřka na hranici použitelnosti.Jako docela zásadní vidím i problém se servisováním, protože většina prodejních míst jsou klenotnictví, která stejně opravy posílají jinam a bez účtenky z jejich obchodu se o servisu nebo byť kontaktu na servis nechtějí bavit. Jinak ale jsou to velmi pěkné a extrémně praktické hodinky (dual time korunka je skvělé počítadlo (piv)).Koupi nových bych silně zvážil. Jako "ojeté" do 3 tisíc (tzn. prověřené předchozím majitelem) jsou vcelku fajn. Je možné, že Seiko strojky jsou lepší, litevské hodinky s ruským názvem a japonským strojkem mi přijde už moc.
funf5 Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Ahoj.Měl jsem Gaz14 limousine, ty s dvěma korunkama. Strojek to mělo ten jejich. Designově byly hodně pěkné. Konstrukce ušla. Přesnost nic moc a docela mizerná rezerva chodu. A když si je člověk ručně natáhne, tak jdou zase divně. Naprosto souhlasím. Mám hnědou variantu s Vostok strojkem. Přesnost opravdu nic moc, než jsem je nechal aspoň trochu seřídit tak byla přes -30s za den, teď dělají zhruba -14s. Rezerva takřka na hranici použitelnosti.Jako docela zásadní vidím i problém se servisováním, protože většina prodejních míst jsou klenotnictví, která stejně opravy posílají jinam a bez účtenky z jejich obchodu se o servisu nebo byť kontaktu na servis nechtějí bavit. Jinak ale jsou to velmi pěkné a extrémně praktické hodinky (dual time korunka je skvělé počítadlo (piv)).Koupi nových bych silně zvážil. Jako "ojeté" do 3 tisíc (tzn. prověřené předchozím majitelem) jsou vcelku fajn. Je možné, že Seiko strojky jsou lepší, litevské hodinky s ruským názvem a japonským strojkem mi přijde už moc. Já se k nim vrátil a momentálně modrou variantu nosím. Shodou okolností se jedná stále o tentýž kus, který je tu na Wandererovych fotkach.S přesností cca +20s jsem v dané cenové kategorii v pohodě. ALE nepohodlné je, že se moc nedají díky krátké době rezervy směšných 31 hodin nosit obden. Používám tedy trik, že je při odložení manuálně dotáhnu, protože můj kus s tím problém nemá a potom to občas vyjde. Strojek má navíc "zrychlené" překlápění data, kdy se musí jít pro další den tři hodiny dozadu Design hodinek je kapitola sama pro sebe. V tomto dvoukorunkovém proovedení je na první pohled velmi přitažlivý. Kamarád nečlen, nosící Speedmastry a různé fashion kousky, by si je klidně přidal do své stáje. Podle mě mají krátkou vteřinovku.Mám je znovu hlavně kvůli tomu, že absolvovaly na mé ruce jednu dalekou cestu
gatty Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Prosím o radu, jak nastavit winder u těchto hodinek se strojkem Vostok 2426? Nikde ani čárka... Díky.
Radkis Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 su fakt podarene, hlavne tie modre...navnadili ste ma
east_dream Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Modre su uzasne. Ale s chrono je to uz ina kavicka
peetrys Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Pánové, jaké jsou po letech zkušenosti? Uvažuji o nich.Díky
cali Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Mne rukami par VE preslo, aj ked GAZ14 zrovna konkretne nie. Strojky vostok nie su prave vyhlasene svojou presnostou a najst v puzdre hrglat uvolneny srobik nie je ziadna vynimka. Puzdra VE dost trpia na skla, ktore na to ze su mineralne su dost tenke a nie je velky problem ich prasknut. Celkovo by som povedal, ze take peniaze sa daju sice utratit za hodinky aj horsie ale urcite aj lepsie. U seika/citizenu/orientu bude za tie peniaze kvalita minimalne o triedu vyssie. Nehovoriac o tom, ze mam s VE od zaciatku taky vnutorny probem, ze hodinky sa sice prizivuju na ruskom odkaze, ale nie su z Ruska. Japonske a ine stroje co zacinaju pouzivat v poslednej dobe tomu nasadzuju korunu. I ked pravda kvalitou na tom budu asi japonci lepsie nez vostok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se