Přejít na obsah

Steinhart Chronomag l.e. No.III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co nechat udelat 3 kalkulace 30x47 30x44 15x44+15x47, no pokud bude cena prizniva tak zacnu busit do pritulnice at to povoli a bude mi asi jedno jestli 44 nebo 47 no tak budu mit holt vetsi koule, to nejak preziji.

ps. doufam ze bude mezi zistenou cenou a nutnosti objednat nejakej cas protoze presvedcovani bude fakt narocny

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Já bych poprosil Kubsona ať pošle žádost o dvě Kalkulace (44 a 47), každou po 10 kusech (držel bych se střízlivého počtu)

Jo, to dává smysl.

Odesláno
Jedeme 2 limitky?!?!? Kubson je s tim smireny? Budou se poptavat 2 kalkulace?

mě to je jedno, ale budu čekat na konečný konsensus - nebudu každý týden guntera otravovat s něčím jiným, co se stejně nebude realizovat - takže prosím domluvme se na nějaké finální podobě včetně závazných objednávek a já to poptám

Odesláno
Tady ještě není schválená velikost pouzdra a v Číně se už dělá kopie.

To mě tedy dost zarmoutilo, tím originalita naší limitka (byla-li kdy jaká) dost utrpěla :(

Nutí mě to zvažovat další účast :(

Odesláno

Tak OK

Závazné objednání s velikostí 47 mm se napište... Specifikace je číselník C a Povrchová úprava broušení, leštěná luneta

Korunka cibulová jako u odelu 44 mm

Číselník barva RAL 5004 Schwarzblau

Ručičky okraje nerezové leštěné

klenuté safírové sklo, venkovní a vnitřní antireflex

Strojek ETA 2801 manuální nátah s centrální vteřinovkou

Dýnko plné

Číslování na boku i na dýnku

stejně jako když jde o sraz...

1) Onion

Odesláno
Tak OK

Závazné objednání s velikostí 47 mm se napište... Specifikace je číselník C a Povrchová úprava broušení, leštěná luneta

Korunka cibulová jako u odelu 44 mm

Číselník barva RAL 5004 Schwarzblau

Ručičky okraje nerezové leštěné

klenuté safírové sklo, venkovní a vnitřní antireflex

Strojek ETA 2801 manuální nátah s centrální vteřinovkou

Dýnko plné

Číslování na boku i na dýnku

stejně jako když jde o sraz...

1) Onion

Kdyz si objednas moc velkej prumer, tak je urcite zase rozbijes jako ty obrovsky Aristo!!! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: A budes nam na srazu zase brecet na rameni :thumbsup_anim:

Odesláno
Kdyz si objednas moc velkej prumer, tak je urcite zase rozbijes jako ty obrovsky Aristo!!! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: A budes nam na srazu zase brecet na rameni :thumbsup_anim:

Za to nemohl moc velký průměr , ale situace ve které jsem se nacházel... Zřejmě by to odskákaly i ty s 38 mm :) Prostě když nevnímáš co se děje protože tvoje mysl je zaujatá....

Odesláno
Za to nemohl moc velký průměr , ale situace ve které jsem se nacházel... Zřejmě by to odskákaly i ty s 38 mm :) Prostě když nevnímáš co se děje protože tvoje mysl je zaujatá....

No jen aby. Hele rozumim tomu teda dobre, ze ty si beres na starost tu velikost 47? A kdo tu 44 mm? Hugo? Nechces to udelat spolecne a najednou?

Odesláno
No jen aby. Hele rozumim tomu teda dobre, ze ty si beres na starost tu velikost 47? A kdo tu 44 mm? Hugo? Nechces to udelat spolecne a najednou?

Hele, uvidíme. Podle zájmu. Nejdřív během dní spočítáme zájemce o 47 (pokud budou) a pak 44. Pak bych to obojí jako definitivní poslal Kubsonovi... Klidně bych byl i pro tu zálohu jak tady navrhoval mam dojem Kubson...

Odesláno
Hele, uvidíme. Podle zájmu. Nejdřív během dní spočítáme zájemce o 47 (pokud budou) a pak 44. Pak bych to obojí jako definitivní poslal Kubsonovi... Klidně bych byl i pro tu zálohu jak tady navrhoval mam dojem Kubson...

OK. Zaloha je taky ok, aby se jednoznacne urcil pocet. Tak ale sebou pohni :thumbsup_anim:

Odesláno

Sorry ale nějak jsem nezaregistroval jestli tedy na dýnku bude jenom to číslo nebo válečná obdoba která byla zevnitř . . . . . . . .

Zájem mám o 44 mm ale nemohu se závazně přihlásit, dokud neznám konečnou cenu.

To se nemůže výrobce nejdřív "vycenit" na předpokládaný počet 22x44mm, 13x47mm a až pak bychom psali závazné objednávky ?

Odesláno

Ještě váhám, až bude známá dead line pro objednávku, tak to napište, nebo aspoň naznačte. A nechci slyšet "my nesmíme ani naznačovat"...

Odesláno
Sorry ale nějak jsem nezaregistroval jestli tedy na dýnku bude jenom to číslo nebo válečná obdoba která byla zevnitř . . . . . . . .

To se nemůže výrobce nejdřív "vycenit" na předpokládaný počet 22x44mm, 13x47mm a až pak bychom psali závazné objednávky ?

nevěř tomu, že všichni co hlasovali tj. 23 a 13 lidí , tak že všichni do toho půjdou.. :) Cenu přibližnou snad znáš :) V první chvíli ti asi nikdo neřekne PŘESNOU cenu...

Ještě váhám, až bude známá dead line pro objednávku, tak to napište, nebo aspoň naznačte. A nechci slyšet "my nesmíme ani naznačovat"...

dead line bude ve chvíli kdy se tady posbírá dostatečný počet zájemců :) ale asi se uvidí tak do 14? dnů? ... jak dlouho nám může trvat, než se všichni, alespoň s nějakou mírou pravděpodobnosti rozhodneme?

Odesláno

Nacenit se to samozřejmě může, ale z logiky věci, jak bude u toho asi tak kubson vypadat, když půlka lidí do toho ve finále nepůjde? Hmmm?

Jeho obavy naprosto chápu. Myslím si, že hlasovalo i pár diskutérů, kteří o limitce uvažují pouze okrajově.

Odesláno

Snad poslední specifikace verze 44mm:

- Pouzdro 44mm

- Cibulovita korunka

- Cifernik Lange varianta "C"

- Cifernik barvy Schwarzblau

- Potisk "do zluta"

- Rucky ocelove lestene (doplneno)

- Stroj ETA 2801

- Dynko s chliveckama na ty kecy

- Seriove cislo na boku pouzdra

- Krabice asi jakakoliv

- Hnedej remen, specifikaci udelat asi nejsem schopnej - tlustej, s kovovym ockem na provliknuti a tou malou ala-panerai sponou

Cena okolo 10 tisíc, přesněji, jak píše Onion, se to teď nedá asi říct. Ale takové určení ceny by ti mohlo stačit?

Odesláno
Snad poslední specifikace verze 44mm:

- Pouzdro 44mm

- Cibulovita korunka

- Cifernik Lange varianta "C"

- Cifernik barvy Schwarzblau

- Potisk "do zluta"

- Rucky ocelove lestene (doplneno)

- Stroj ETA 2801

- Dynko s chliveckama na ty kecy

- Seriove cislo na boku pouzdra

- Krabice asi jakakoliv

- Hnedej remen, specifikaci udelat asi nejsem schopnej - tlustej, s kovovym ockem na provliknuti a tou malou ala-panerai sponou

Cena okolo 10 tisíc, přesněji, jak píše Onion, se to teď nedá asi říct. Ale takové určení ceny by ti mohlo stačit?

Mně je třeba jedno co tam bude napsáno... To bych nechal na tom komu na tom záleží.... číslo kalibru, výrobce, že jde o B-Uhren... etc. etc.

Odesláno
Od příspěvku č.210 se zájemci o 47 mohou zapisovat :)

Já bych taky prosil tu slešinku s číslem 47..... :wheelchair:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...