Jaryn Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Varianta c, cibulovou korunku a nepřetažený, tlustej trojúhelník je hezčí, plné dýnko nevadí a 47? Budu posilovat zápěstí abych tam neměl ešus
tyfo Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Tak jaka chlapci ? nejake nove informace ? o predpokladane cene nebo nejake hlasovanicko nejaky navrh nespite mi tady nebo je snad jiz vse vyrseno ? Uz 3 dny nic jsem jak na trni a to zatim nejsem potencialni kupec co teprve ti co se tesi ze je uz maji na ruce !!!
Onisan Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Trpělivost! Čekáme na odhad ceny
INA Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Z uvedenych, za mne tedy varianta C a nejlepe s rovnostrannou sipkou.
kubson Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Onion napsal: Trpělivost! Čekáme na odhad ceny příští týden
kubson Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 omlouvám se za pozdní update, ale nějak nestíhám.. takže situace je taková, že strojky 2801 Steinhart může zajistit, pro vytvoření cenové nabídky je důležité dohodnout se na nějakém počtu kusů - když poptám 20, je to reálné? tady jsou nějaké postřehy a otázky co mi poslal: Gunter doporučuje použít luminiscenční materiál c3? prý to nejvíc svítí - kde bude barva nanesena? co sekundovka? jaký obal - ty krabice do kterých dávají limitky, může dodat v černém, dá se k tomu přidat další řemen a vystěžejkovač pouzdro pískované, nebo broušené? byl požadavek na barvu ciferníku RAL 5004 Schwarzblau - bude potřeba upřesnit pantone ručky ocelové - leštěné? dýnko - co tam bude? kde přesně budou umístěna čísla na pouzdru..
kejklik Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 kubson napsal: Gunter doporučuje použít luminiscenční materiál c3? prý to nejvíc svítí - kde bude barva nanesena? co sekundovka? K ostatním bodům se nevyjadřuji, ale šestivrstvou C3 mám na LÜM-TEC M2 a nic jiného jsem nezažil, že by svítilo víc.
Hugo14 Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Jen zrychleně co vím: Viděl bych to na 20 až 30 kusů. 2801dokáže. Co Unitas s centrálem? Na svícení bych použil to, co používá normálně. Svítí to dost. Jen jsme zatím neprobírali, jestli chceme bílou nebo zelenožlutou základní barvu (nesvítící) luminiscence. Nanesení zatím neprobíráno detailně, ale viděl bych to jako na originálu - Hodinové indexy, trojúhelník s tečkami, minutové čísla, indexy na vnitřní stupnici, hodinová a minutová ručka. Jestli i vteřinovka, toť otázka. Pouzdro zatím předběžně broušené, asi s leštěnou lunetou. RAL - Pantone. Bohužel nedokážu převést. nějak jsem myslel, že jako němčour dělá v RALu. Ručky - ocelové leštěné s luminiscenční výplní. Zítra to probereme na srazu a uvidí se, jak dál.
spiderer Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 kubson - za me nejak takhle - Nater bych videl na ciferniku + rucky vcetne sekundove - Krabice mi je tak nejak jedno, pokud bude, tak cerna je dobra - Pouzdro brousene - Rucky ocelove lestene - Dynko - takove to s temi 4 chlivecky na informace o stroji a ja nevim co tam bylo.. pripadne klidne logo chronomagu ale to neprojde (libilo se mi to dynko Watch Lounge na Steinhartech) - Umisteni cisel - vetsina byla proti cislum na boku, me je to jedno, klidne bych je z boku presunul na dynko.. Jinak pocet 20-ti lidi by realny byt mohl, hlasu s popisem kdo za co hlasoval tu bylo tusim okolo 12-15 a podle me by to nemusel bych nutne konec, ale muzem se zacit zapisovat aby byl prehled: - spiderer -
NIGHTinGALE Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Luminiscence c3. Unitas s centrálkou. Pouzdro broušené. Číslo na boku. Dýnko jako psal Spiderer ( chlívečkové ) - spiderer - NIGHTinGALE
Frantik Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 - spiderer - NIGHTinGALE - Hugo14 - Frantik Myslim ze pouzdro bych preferoval matne. Luminiscencni musi byt samozrejme i vterinovka, strojek Unitas s centralkou - ta Eta je proste malinkaty a tak trochu lacinný strojecek, na dynku popis strojku, chronomag l.e., cislo urcite na boku pouzdra. Obal je mi fuk, remen bych chtel jeden original leteckej (protahovaci) a jeden normal, hlavne ne ty jejich hrozny remeny s vyraznym prositim!
NIGHTinGALE Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Frantik napsal: Myslim ze pouzdro bych preferoval matne. Luminiscencni musi byt samozrejme i vterinovka, strojek Unitas s centralkou - ta Eta je proste malinkaty a tak trochu lacinný strojecek, na dynku popis strojku, chronomag l.e., cislo urcite na boku pouzdra. Obal je mi fuk, remen bych chtel jeden original leteckej (protahovaci) a jeden normal, hlavne ne ty jejich hrozny remeny s vyraznym prositim! Nebo ať to dodají levněji, ale bez řemenu. Stejně bych si pak koupil jinej u Kubsona. Ty jejich řemeny se mi moc nelíbí.
bandicoot Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Některý řemeny bez kontrastního prošití v barvě okolo čokolády, třeba buffalo, vypadají dobře.
Frantik Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 bandicoot napsal: Některý řemeny bez kontrastního prošití v barvě okolo čokolády, třeba buffalo, vypadají dobře. Ano ano, maji tam myslim jeden docely pekny, ale obecne myslim (a potvrzuji to i nekteri majitele zde na foru), ze ty remeny jsou nic moc. Klidne bych si to take dokazal predstavit bez remenu - pouze s prilozenou sponou. Vetsinou taky planuju usiti remenu na miru u Simona. Mohla by na to byt nejaka miniaturni krabice, vypadalo by to zajimave
Hugo14 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Řemen bych pak zkusil řešit hromadnou zakázkou u Simona. Poho mi je vcelku jedno. Ale pokud by to byl ten unitas, tak vzhledem k očekávanému plnému dýnku bude stačit ten bez mikroregulace. Nicméně zdá se mi, že trochu sklouzáváme.
Frantik Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Hugo14 napsal: Řemen bych pak zkusil řešit hromadnou zakázkou u Simona. Poho mi je vcelku jedno. Ale pokud by to byl ten unitas, tak vzhledem k očekávanému plnému dýnku bude stačit ten bez mikroregulace. Nicméně zdá se mi, že trochu sklouzáváme. Ano, sklouzavame k diskuzi!
B.F.G. Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Frantik napsal: Ano, sklouzavame k diskuzi! Alespoň sem někdo něco píše. Poptávka se bude odvíjet od ceny, za mě Eta, a možnost modrých ruček. Jinak nemám zájem. Imho leštěné ručičky měly být s leštěnou lunetou ne? Na dýnku jen Chornomag, a model, číslo z boku. Luminiscence i na vtečinovce, pokdu možno nějaký vintage look. Nic ultramoderního.
bandicoot Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Dnes na srazu budu mít na steinhartech 44mm jeden hnědý buffalo extended nasazený, obrázek si můžete udělat sami. Pro mě osobně jsou celé hodinky až překvapivě jinde/ vypadá to celé lépe - předtím jsem měl obyč černý s bílým prošitím.
spiderer Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 B.F.G. - lestene rucky jsou v planu s lestenou lunetou uz skoro od pocatku kubson - ja osobne se priklanim ke strojku ETA z duvodu ceny, ktera zaridi vyssi zajem o hodinky (alespon myslim), pripadne to poslat na naceneni, komplet stejny na jakem se tu domluvime a ETA x UNITAS
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.