Přejít na obsah

Maurice Lacroix

New Milis

Doporučené příspěvky

Jak jste na tom s vnímáním této značky? Přijde mě, že je to podobné jako s Tissot - moc se tu o nich nemluví, nikdo po nich netouží, nikdo, kdo je má (má je vůbec někdo?), tak o nich nijak nebásní, zkrátka tady na fóru cítím k této značce takovou všeobecnou lhostejnost.. Je to nezvládnutým marketingem, nějakou "profláknutostí" této značky, nesympatiemi, nebo čím? Přitom jejich in-house kalibry musej bejt docela pecka, na druhou stranu o nich vím houby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme v rodině na světlým pštrosovi jedny steel oblekovky Pontos day/date se světlým ciferníkem (tuším etu 2836-2). Vypadaj parádně, ciferník jak víno, nelze jim nic vytknout, Značka neni moc stará, tak asi neni moc zvučná. Navíc je ten název "móris lakroá" takovej divnej.

Odkaz ke komentáři

Značka, která jde jasně nahoru - stačí se podívat na Mémoire 1 a každýmu je jasný, že i když každej rok takovýhle hodinky nevymyslí, tak mají aspoň na čem stavět. Stará kolekce je ETA a ETA, nový kousky už mají vlastní kalibr.

Do budoucna se na ně dá sázet. (A ty divery s ETA kalibrem taky nejsou škaredý...)

Odkaz ke komentáři

Jdou hodně nahoru (i cenově :(), nový modely v Basileji vypadaly naživo moc dobře, ale nějak netoužím po hodinkách s tímhle pro mě divně znějícím jménem. Aspoň že už nedávají na řemínky to kovový m, to bylo obludný.

Na eBay se už víc než rok vyprodávají starý quarz modely (který myslím ML úplně přestaly dělat) za super ceny. Pár známým jsem kupoval model Sphere, za ceny kolem 100 EUR moc pěkný quarzky. U nás stávaly 20 k.

45.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
............................ ale nějak netoužím po hodinkách s tímhle pro mě divně znějícím jménem. Aspoň že už nedávají na řemínky to kovový m, to bylo obludný....................

Hele Viktore, fakt by sis nekoupil hodinky jen kvůli tomu, že by neměly ten správný název, který by lahodil Tvému zraku ?

Odkaz ke komentáři

Hele Viktore, fakt by sis nekoupil hodinky jen kvůli tomu, že by neměly ten správný název, který by lahodil Tvému zraku ?

Bohužel je to tak, snad s jednou výjimkou: chtěl bych Montblanc Nicolas Rieussec Chrono, i když mě jméno Monblanc a ta kytka na korunce taky moc neberou.

ml_image.630786.jpg

ml_image.630796.jpg

Odkaz ke komentáři

Bohužel je to tak, snad s jednou výjimkou: chtěl bych Montblanc Nicolas Rieussec Chrono, i když mě jméno Monblanc a ta kytka na korunce taky moc neberou.

Na ty by se taky v životě nezmohli, kdyby jim korporace nekoupila Minervu :(

Ta kytka je protěž. Nebo vrcholek Mont Blancu. Podle toho, která část korporace ti chce něco prodat.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem taky Pontosy ML jako Baker a myslim, ze za tech cca 10k na kolik me vysly nemely chybu! Kdyby nebyly tolik "oblekovy" tak bych si je asi nechal, znacka jde myslim nahoru velmi vyrazne a za penize, ktery za svoje hodinky mimo CR chteji tam je vyborny pomer cena/vykon..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Na eBay se už víc než rok vyprodávají starý quarz modely (který myslím ML úplně přestaly dělat) za super ceny.

mám tady katalog včetně ceníku ML z roku 2008

quartz kalibry x cena hodinek:

ronda 4120.b - 20t

ronda 5040b - 20t

eta955.112 - 14200

eta901.005 - 1 869 300

isa8171/204 - 19300

tt7536 - 15400

tt8310 - 20t

eta06.111 - 13400

eta04.111 - 34400

Odkaz ke komentáři

Osm let jem nosil ML ve quartzu bez sebemensich problemu a to jsem je nesetril ani v mori-bohuzel muj model je uz za zenitem,ale k obleku je obcas nosim-manzelka je nosi jeste dele k naproste spokojenosti-- hodinky jsem koupil jako par a za cela leta oboje ,krome vymeny baterie drzi bezvadne :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Měl jsem tyhle ML masterpiece s velkým datumem, byly perfektní a měl jsem je moc rád. Byly to moje první pořádné hodinky, ještě před objevením chronomagu. Po čase jsem pořídil lepší a přestal jsem je nosit, měly průměr jenom 40 mm. Trochu se mi stýská. :crying_anim:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12402

Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu je to děsně praktický. Čověk pak ohromně ušetří na kolínský.

Mě se ML docela líbí, jen by mi bylo blbý vyhodit tolik peněz za řadu MP, když dělají tolik levných hodinek, tak nějak je to v mých očích shazuje.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...