New Milis Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Jak jste na tom s vnímáním této značky? Přijde mě, že je to podobné jako s Tissot - moc se tu o nich nemluví, nikdo po nich netouží, nikdo, kdo je má (má je vůbec někdo?), tak o nich nijak nebásní, zkrátka tady na fóru cítím k této značce takovou všeobecnou lhostejnost.. Je to nezvládnutým marketingem, nějakou "profláknutostí" této značky, nesympatiemi, nebo čím? Přitom jejich in-house kalibry musej bejt docela pecka, na druhou stranu o nich vím houby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Máme v rodině na světlým pštrosovi jedny steel oblekovky Pontos day/date se světlým ciferníkem (tuším etu 2836-2). Vypadaj parádně, ciferník jak víno, nelze jim nic vytknout, Značka neni moc stará, tak asi neni moc zvučná. Navíc je ten název "móris lakroá" takovej divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Značka, která jde jasně nahoru - stačí se podívat na Mémoire 1 a každýmu je jasný, že i když každej rok takovýhle hodinky nevymyslí, tak mají aspoň na čem stavět. Stará kolekce je ETA a ETA, nový kousky už mají vlastní kalibr. Do budoucna se na ně dá sázet. (A ty divery s ETA kalibrem taky nejsou škaredý...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Zvlastni, mel jsem Pontosy a nejak jsem z nich necitil.... no proste nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Ja mam hned dvoje ML :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Mel jsem Maurice Lacroix Pontos s obycejnym Unitasem, zpracovani bylo vynikajici a trochu lituju, ze jsem je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Jdou hodně nahoru (i cenově ), nový modely v Basileji vypadaly naživo moc dobře, ale nějak netoužím po hodinkách s tímhle pro mě divně znějícím jménem. Aspoň že už nedávají na řemínky to kovový m, to bylo obludný. Na eBay se už víc než rok vyprodávají starý quarz modely (který myslím ML úplně přestaly dělat) za super ceny. Pár známým jsem kupoval model Sphere, za ceny kolem 100 EUR moc pěkný quarzky. U nás stávaly 20 k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 ............................ ale nějak netoužím po hodinkách s tímhle pro mě divně znějícím jménem. Aspoň že už nedávají na řemínky to kovový m, to bylo obludný.................... Hele Viktore, fakt by sis nekoupil hodinky jen kvůli tomu, že by neměly ten správný název, který by lahodil Tvému zraku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Hele Viktore, fakt by sis nekoupil hodinky jen kvůli tomu, že by neměly ten správný název, který by lahodil Tvému zraku ? Bohužel je to tak, snad s jednou výjimkou: chtěl bych Montblanc Nicolas Rieussec Chrono, i když mě jméno Monblanc a ta kytka na korunce taky moc neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 manželka má ty sphere o kterých píše Viktor, za cenu kolem 100eur za kterou se daly koupit neskutečné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Bohužel je to tak, snad s jednou výjimkou: chtěl bych Montblanc Nicolas Rieussec Chrono, i když mě jméno Monblanc a ta kytka na korunce taky moc neberou. Na ty by se taky v životě nezmohli, kdyby jim korporace nekoupila Minervu Ta kytka je protěž. Nebo vrcholek Mont Blancu. Podle toho, která část korporace ti chce něco prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Mel jsem taky Pontosy ML jako Baker a myslim, ze za tech cca 10k na kolik me vysly nemely chybu! Kdyby nebyly tolik "oblekovy" tak bych si je asi nechal, znacka jde myslim nahoru velmi vyrazne a za penize, ktery za svoje hodinky mimo CR chteji tam je vyborny pomer cena/vykon.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Na eBay se už víc než rok vyprodávají starý quarz modely (který myslím ML úplně přestaly dělat) za super ceny. mám tady katalog včetně ceníku ML z roku 2008 quartz kalibry x cena hodinek: ronda 4120.b - 20t ronda 5040b - 20t eta955.112 - 14200 eta901.005 - 1 869 300 isa8171/204 - 19300 tt7536 - 15400 tt8310 - 20t eta06.111 - 13400 eta04.111 - 34400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Ja myslim ze jdou nahoru, jejich rada Masterpiece je super. Bohuzel jde nahoru i cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Osm let jem nosil ML ve quartzu bez sebemensich problemu a to jsem je nesetril ani v mori-bohuzel muj model je uz za zenitem,ale k obleku je obcas nosim-manzelka je nosi jeste dele k naproste spokojenosti-- hodinky jsem koupil jako par a za cela leta oboje ,krome vymeny baterie drzi bezvadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Měl jsem tyhle ML masterpiece s velkým datumem, byly perfektní a měl jsem je moc rád. Byly to moje první pořádné hodinky, ještě před objevením chronomagu. Po čase jsem pořídil lepší a přestal jsem je nosit, měly průměr jenom 40 mm. Trochu se mi stýská. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12402 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Než jsem prozřel a ochutnal Fortisky, moc rád jsem nosil ty dole. Teď mi připadají (i v podstatě všechny ostatní ML) moc navoněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Než jsem prozřel a ochutnal Fortisky, moc rád jsem nosil ty dole. Teď mi připadají (i v podstatě všechny ostatní ML) moc navoněný. Jojo, navoněný, to je správný slovo. To mě asi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Na druhou stranu je to děsně praktický. Čověk pak ohromně ušetří na kolínský. Mě se ML docela líbí, jen by mi bylo blbý vyhodit tolik peněz za řadu MP, když dělají tolik levných hodinek, tak nějak je to v mých očích shazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Nad Pontosy-Petit seconde pokaždé v Koskomu chvíli stojím. Jen by se mi víc líbily černé ručky a cena trochu víc níže (vzhledem k fin.možnostem). Nicméně, ML mi přijde jako dobrá normální značka. Vztah tedy ambivalentní, v případě daru se jich rozhodně nezřeknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se