Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 minutami, Mil.haus napsal:

Díky, ruce jedou rychleji než hlava, tak to jsem si mohl taky najít a zbytečně nezakládat nové vlákno :angel:. Omlouvám se a prosím moderátory o smazání. 

• po měsících...
Odesláno

Ahoj. Mám je, od léta a poprvé jsem si je dál na ruku na vánoce. Mají zelený ciferník. Není to zrovna můj styl. Mám raději kulatý pouzdro. Přemýšlím o prodeji. 

IMG_20240103_154424.jpg

• po měsících...
Odesláno
před 40 minutami, Harwey napsal:

Mám je zamluvene, v pondělí si pro ne jedu . Tohle jsou opravdový televize 😀

Odesláno (upraveno)

Povedený barevný úlet na jaro, rozhodně hodnotnější než předražené "highly collectible" plasťáky Swatch. Budu držet pěsti ať se ten 3d monoskop neokouká tak rychle jako "konzervativní" modely, které se nám tu z chlubícího vlákna poměrně rychle (a na dlouho) posouvaly do inzerce :rolleyes:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Štěstí že “Série 1 epizoda 1” tvarově dost připomíná tříručkové GO Seventies (stejný formát, tenčí/nižší luneta i tělo), takže pořizovat nemusím. Každopádně barvičkama na cifru jde o podobně “provokativní” a (v hospodě u piva) těžko přehlédnutelný model jako lichoběžníkové Hamilton Ventura - takže jsem celkem zvědavý co bude pokračováním “monoskopu” v epizodě 2 :speak_cool:

Odesláno

Po prvním  dní velká spokojenost.

Jediný, co mi hlava nebere, je proč není na dvanáctce lumi bod, ale jen ďolik 

20240408_174020-01.jpeg

20240408_101332-01.jpeg

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Otázka pre vlastníkov týchto hodiniek na ťahu...majú nejaký 1/2 dielik? Z produktových foto sa mi nezdá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...