kejklik Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 A dokonce nám Kunda obživla, i když dnes už je chuděra po smrti. A myslím, že svým vědeckým zaměřením by dost lidem na tomto foru pomohla. Byla totiž profesorkou psychologie. Ziva Kunda June 13, 1955 - Feb. 24, 2004 http://cogsci.uwaterloo.ca/ziva.html
bandicoot Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pánové, mírněte se ve výrazech... jsou i jiné názvy...
Onisan Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Kniha o kundě je fakt dobrá bomba a tohle vlákno je jedno z nejužitečnějších poslední doby, protože moderátoři prostě potřebují feedback, jak prase drbání, jak se tu jasně ukázalo. A já dostal další ránu po ránu - debilek neváhal mi poslat sprostou SZ, ať se koukám omluvit onionovi Onione, vybral sis ten alter nik dobrovolně? Asi ti přišel garlic moc průhledej Já si cigi, na komunikaci s tebou, žádnou novou identitu zakládat nemusím, co jsem ti chtěl říct to jsem ti řekl a tím to pro mně zhaslo... a už vůbec nechápu k čemu by mi byla nějaká omluva, moje ego potřebuje pohladit od nějaké pěné blondýnky a do té máš hoooodně, ale hoooodně daleko
Návštěvník tolja Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Kniha o kundě je fakt dobrá bomba a tohle vlákno je jedno z nejužitečnějších poslední doby, protože moderátoři prostě potřebují feedback, jak prase drbání, jak se tu jasně ukázalo. A já dostal další ránu po ránu - debilek neváhal mi poslat sprostou SZ, ať se koukám omluvit onionovi :D Onione, vybral sis ten alter nik dobrovolně? Asi ti přišel garlic moc průhledej :D Safra, to má onion pěknej fanklub. Nómen ómen. Nechtěl jsem se k tomu veřejně vyjadřovat, ale teď už to musí ven. Onionův zásah vůči cigimu mi nepřišel nestranný, a připadá mi, že jen co dostal možnost, tak vomastil vrchního primkaře. Já také nejsem nezaujatý ale já si to mohu dovolit, narozdíl od moderátora. Chtěl bych ještě veřejně poděkovat nestranným modům, kteří se mnou komunikovali pomocí sz, zvláště pak Míliusovi
cigi Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Toljo, je dobře, žes na to zase upozornil, tady od začátku nejde o spor můj a oniona, nezužujte a neulehčujte si to moderátoři, ale o to, že moderátor, který svoje názory a preference promítá do moderování není na svém místě. Já můžu být zaujatý, onion může být zaujatý, ale neměl by zaujatě moderovat. Ta moje lapálie jenom jeden z konkrétních případů, které je opravdu nutné uvést, jak píše gillius. Od rána si hraju s myšlenkou založit nějakou podsekci pro feedback moderátorů, když jich je tolik. Myslíte, že by byla užitečná? Asi by hrozilo, že se zvrtne v žumpu, ale nestála by zpětná vazba to za to? Nebo stačí vždycky založit vlákno s konkrétní věcí. Nevím. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem cigi
Filipes Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 cigi, takovýhle spontánní vlákno je právě interesantní, založená podsekce bude koutek brblalů kterej budou modi ignorovat
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 tohle bude vzdy neverending story. kdyz tu nebylo tolik modu, tak se v diskuzich objevovalo hodne OT, vlakna nekdy ztracela smysl a volalo se po vetsim dodrzovanim pravidel. jakmile tu je vice modu a vice se dodrzuji pravidla, tak se zase krici, ze by mela byt volnost, at si kazdy vyjadri nejaky ten nazor a neni to jen jak na WUS, TZ. osobne si myslim, ze sme tu vetsina normalni a nechal bych nekdy i OT a pokud se bude uz hodne odbihat tak at autor vlakna nebo mod napomene k navraceni k tematu. cele neshody taky prameni z toho ze se osobne nezname. ja sem cigiho poznal a na jeho prispevky se koukam uz s nadhledem. no kdyz se to tu uz tak hezky hada, mozna by stalo zato zalozit vlakno "Izrael-Palestina" tam bychom se vyflamovali az az
VS Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 A byl by to takový problém obnovit tady všechny Cigiho smazané hodnotné příspěvky a zamknout vlákno? Ať si další názor udělá každý sám bez cizího předžvýkávání.
Kalifx Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 A byl by to takový problém obnovit tady všechny Cigiho smazané hodnotné příspěvky a zamknout vlákno? Ať si další názor udělá každý sám bez cizího předžvýkávání. Vzhledem k tomu, že tohle vlákno asi nemělo bejt původně jenom o cigim, bych jeho eventální hodnotné smazané příspěvky umístil možná jinam (bude-li to k něčemu), ale tohle vlákno bych alespoň nějaký čas nechal žít.
hciq Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) ještě vo těch kundách................. todle určitě všichni znáte a bez těchto scének to tu takový prázdný Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem hciq
Conrad Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Jak to ten Milis touhle větičkou Posledních pár hodin přemýšlím, že si dám do avataru píču pěkně přesměroval. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Conrad
Traveller Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Na druhou stranu je zde stále větší volnost..i včetně "spoře oděných slečen" v avatarech Sodoma Gomora Že by to bylo na mě? Jestli jo, tak tento avatar používám na všech CZ forech hlavně proto, že je kontrastní a dobře se mi tak hledají moje příspěvky Jinak co se ostatní diskuse týká - je třeba si uvědomit jednu věc - jak nejde o život jde o hovno.
cigi Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) A byl by to takový problém obnovit tady všechny Cigiho smazané hodnotné příspěvky a zamknout vlákno? Ať si další názor udělá každý sám bez cizího předžvýkávání. taky se divím, že to ještě oniona nenapadlo, prostě i to rozloučení vrátit, kam patří a vyhlásit mír. Místo toho na mě poštval dobrmana. Ale tohle vlákno proboha nezamykat, to je tak rušivý nešvar - VS nečti ho, když se ti nelíbí, ale neprohlašuj ho za ukončené, když totálně není a je platné a platné ještě bude, kalifx má recht, vůbec v něm nejde o jeden konkrétní případ, ten jen ilustruje. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem cigi
Conrad Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Že by to bylo na mě? Jestli jo, tak tento avatar používám na všech CZ forech hlavně proto, že je kontrastní a dobře se mi tak hledají moje příspěvky Jinak co se ostatní diskuse týká - je třeba si uvědomit jednu věc - jak nejde o život jde o hovno. Máš recht 6 nebo spíše 7 se skutečně nedají přehlédnout. Dej si tam babu s 1 a nikdo to číst nebude Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se