Rodkopf Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 48 minutami, atim napsal: Třeba takhle, mám těch dvojic hodně… Ideální roseni a pekne combo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Já bych si vystačil takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Murph a SKX - čumím, za jaký budget jde postavit kombo, kterému se nedá moc vytknout! Tohle potvrzuje tu mou teorii o profláknutosti - hodinky, co mají přezdívky nebo se k nim chronomagoři znovu a znovu vraceji, jsou pro perfekt kombo dobrý základ. Dávám si vlàkno do sledovaných -jsem vážně zvědav, zda tu někdo překoná tu snovou dvojici Royal Oak & Patrimony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 V 27. 7. 2023 v 20:51, atim napsal: Třeba takhle, mám těch dvojic hodně… Seiko mne míjí, ale ta stará Monaca jsou dokonalá. Mohu se zeptat, z jakého jsou roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) Pokud bych měl vybrat z toho mála, co mám, tak daily Hamiltony i proto, že to byly mé první mechanické hodinky a originální Bel Canto pro ty svátečnější chvilky. PS: @Willie McBride Tou dvojicí jsi velmi zklamal. Jeden z nich jsi měl vyhodit a nahradit jiným ultimátním kouskem z tvé hodinkovnice... Pozorní členové se jistě, stejně jako já, těšili na dvojici AP Nebo VC + Quartz Festina Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 13 minutami, DarylVanHorne napsal: Pokud bych měl vybrat z toho mála, co mám, tak daily Hamiltony i proto, že to byly mé první mechanické hodinky a originální Bel Canto pro ty svátečnější chvilky. PS: @Willie McBride Tou dvojicí jsi velmi zklamal. Jeden z nich jsi měl vyhodit a nahradit jiným ultimátním kouskem z tvé hodinkovnice... Pozorní členové se jistě, stejně jako já, těšili na dvojici AP Nebo VC + Quartz Festina Festiny sú tak ultimatívne hodinky, že do žiadneho comba nepatria. Tie by som spomenul len v téme - aký by bol váš výber, keby ste si mali vybrať jediné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 2 hodinami, Ivan Lelák napsal: Seiko mne míjí, ale ta stará Monaca jsou dokonalá. Mohu se zeptat, z jakého jsou roku? Jedná se o jeden z nejvzácnějších chronografů heuer, vyráběly se tuším pouze v roce 1974, je jich velmi málo, zajímavostí je kalibr 7740, což je v podstatě cal. 12 s ručním nátahem. I na googlu je k nalezení jenom pár fotek, prostě rarita. Jinak ta seika jsou dokonalá a ten kalibr je krása, k tomu chce ale najít svoji cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 8. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Diky všem za příspěvky, snad začne tohle téma žít a bude tu i víc fotek dvojic. Na tohle jsem dnes narazil na WatchProSite. Úžasná dvojice! Patek Philippe Nautilus 5711 + Patek Philippe Calatrava 5196 https://www.watchprosite.com/patek-philippe/perfect-patek-combination-5711-5196/11.1148271.8924631/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Přesně 51 let mezi těmito Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Moja najčastejšie nosená dvojka - na denné nosenie Certina DS PH200M, na zvláštne príležitosti Longines Master Collection chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Jakmile jsem na toto vlákno před pár dny narazil, tak mi začalo vrtat hlavou, co bych dal do ideálního a zároveň originálního komba z mé hodinkovnice. Mé vlastní zadání znělo, že by hodinky měly pokrýt všechny příležitosti a zároveň potěšit a ideálně i zaujmout hodinkove nadšence. Nakonec mi vypadla tato dvojice, tak posuďte sami, zda alespoň z části splňuje zadání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 12. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 pánové, tohle je přesně ono. Líbí se mi, jak o tom přemýšlíte. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 (upraveno) Já tohle. Upraveno 12. srpna 2023 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Za mne hodně dobrý, Vraby. Žádná Omega, žadnej Rlx, konkrétní modely moc pěkný a přitom mimo mainstream. Tohle by mohlo uspokojit i zdejší náročné členy V 23. 7. 2023 v 22:20, kdojinej napsal: Zatím je to dost nuda... rolex a rolex, omega a rolex, omega a omega, rolex a rolex, rolex a zenith... trošku invence přátelé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Uz je to lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tak za mě: JLC (elegantní, ryzí mechanika) GS (sportovnější, spring drive) společně pokryjí všechny příležitosti snad krom horších zacházení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Musím si vystačiť takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 @TomasK- Moc pekna dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Suhlas, krasne kombo @TomasK, s citom vyladene. Vedel by som si ho predstavit a byt spokojny parchant.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se