martin1 Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Kolik z vas pouziva Facebook ? Koukal jsem, ze Chronomag na Facebooku zatim nema svoji skupinu ....
Onisan Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 já ani nějak zatím nezkoumal k čemu, resp. v čem je to dobré
Jakubisko Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 I hate facebook :wallbash: Onion: je to takovy seznamovaci server pro decka...
Onisan Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 aha... no já se seznamovat moc nepotřebuju... spíš se občas potřebuju odseznámit, takže proto to asi neznám
mengelis Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 (upraveno) Jakubisko napsal: I hate facebook :wallbash: Onion: je to takovy seznamovaci server pro decka... to si pleteš s libimseti, facebook je o něčem jiném... ale tak těžko to vysvětlovat někomu, kdo nepatří do facebook generace a internet pro něj skončil jeho faxmodemem a BBS v roce 1993 Upraveno 8. ledna 2009 uživatelem mengelis
farářskej Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Já mám LinkedIn a je mi to taky k ničemu... na Facebooku je moje manželka a to mi stačí.
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Taky o té ptákovině pořád slýchám od spolužáků. Podobné věci mi jdou silně proti srsti, ač jsem mladá generace, tak jsem ze staré školy a mé seznamovací metody jsou zaseklé někde u doby kamenné
boo-beek Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 mengelis napsal: to si pleteš s libimseti, facebook je o něčem jiném... ale tak těžko to vysvětlovat někomu, kdo nepatří do facebook generace a internet pro něj skončil jeho faxmodemem a BBS v roce 1993 To zkousis, co moderatori vydrzej ustat? Kdyz uz tu mame takovou peknou atmosferu, proc z nekoho neudelat blbce, ze?
nAscA Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Facebook neni vubec o seznamovani, ale o setkavani. Nechapu, proc maji v CR lidi tendenci se vyjadrovat negativne k vecem, se kterymi nemaji osobni zkusenost.
kubson Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 ta skupina chronomag na facebooku - k čemu to je, když se k ní nelze přidat
nAscA Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Ja tam teda vidim Join Group, tak proc by to neslo? Upraveno 1. března 2009 uživatelem nAscA
utrejch Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Ja Facebook mel a nebavilo/otravovalo me cist si informace o lidech, ktere vedet nechci/nemusim. ;-) Jinak se tam ovsem naslo i par zabavnych veci, byl jsem horlivym fandou v podstate cehokoliv ...
kubson Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 nAscA napsal: Ja tam teda vidim Join Group, tak proc by to neslo? když sem to psal, tak to po "přidat do skupiny" hodilo nějakou hlášku, teď už to de..
budo Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 mengelis - parkrat jsem si vsiml, jak rejes do mne, ted zas do Kuby, uplne zbytecne. Mas nejakej problem? Bez si zabehat, at te to prejde.
Traveller Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 nAscA napsal: Facebook neni vubec o seznamovani, ale o setkavani. Já se setkávám in natura - ne virtuálně. Děkuji FB nechci.
nAscA Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 A nekdo ti to nuti? Nektere prispevky fakt nechapu. Samozrejme, ze je lepsi se setkavat osobne, ale pokud mas napr. hodne pratel v zahranici, nebo jsi sam mimo CR, tak se to celkem hodi. Dokonce, i kdyz se prestehujes z jednoho mista na dalsi apod. Fakt je to tak nepochopitelne?
Traveller Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 No mně to přijde jako že kdo tam není není "in". Strašná móda - FB všude kam se podíváš. Ikdyž hodně cestuji prostě přidanou hodnotu jsem v tom nenašel.
decebal Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Facebook je fajn. Kromě jiného např. to, že letos jsme si už s lidma v Thajsku nedávali maily, stačí když máme jednoho společného známého ktarý je na FB a kontakt je na světě. Samozřejmě i tam je spousta grafomanů, ale ty si člověk může bloknout a má pokoj. Pokud někomu vadí, že čte, co dělají jeho kamarádi, asi to opravdu není pro něj.
911 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 nAscA napsal: Facebook neni vubec o seznamovani, ale o setkavani. Nechapu, proc maji v CR lidi tendenci se vyjadrovat negativne k vecem, se kterymi nemaji osobni zkusenost. setkavani? jak to myslis? jako, ze kdyz vidim nekoho online, tak s nim pokecam? takove setkavani?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se