Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Jakubisko napsal:
I hate facebook :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Onion: je to takovy seznamovaci server pro decka...

to si pleteš s libimseti, facebook je o něčem jiném... ale tak těžko to vysvětlovat někomu, kdo nepatří do facebook generace a internet pro něj skončil jeho faxmodemem a BBS v roce 1993

Upraveno uživatelem mengelis
Návštěvník Tada
Odesláno

Taky o té ptákovině pořád slýchám od spolužáků. Podobné věci mi jdou silně proti srsti, ač jsem mladá generace, tak jsem ze staré školy a mé seznamovací metody jsou zaseklé někde u doby kamenné :D

Odesláno
  mengelis napsal:
to si pleteš s libimseti, facebook je o něčem jiném... ale tak těžko to vysvětlovat někomu, kdo nepatří do facebook generace a internet pro něj skončil jeho faxmodemem a BBS v roce 1993

To zkousis, co moderatori vydrzej ustat?

Kdyz uz tu mame takovou peknou atmosferu, proc z nekoho neudelat blbce, ze?

• po měsíci...
Odesláno

Facebook neni vubec o seznamovani, ale o setkavani. Nechapu, proc maji v CR lidi tendenci se vyjadrovat negativne k vecem, se kterymi nemaji osobni zkusenost.

Odesláno

Ja Facebook mel a nebavilo/otravovalo me cist si informace o lidech, ktere vedet nechci/nemusim. ;-) Jinak se tam ovsem naslo i par zabavnych veci, byl jsem horlivym fandou v podstate cehokoliv ...

Odesláno

A nekdo ti to nuti? :sad01_anim: Nektere prispevky fakt nechapu.

Samozrejme, ze je lepsi se setkavat osobne, ale pokud mas napr. hodne pratel v zahranici, nebo jsi sam mimo CR, tak se to celkem hodi. Dokonce, i kdyz se prestehujes z jednoho mista na dalsi apod. Fakt je to tak nepochopitelne?

Odesláno

Facebook je fajn. Kromě jiného např. to, že letos jsme si už s lidma v Thajsku nedávali maily, stačí když máme jednoho společného známého ktarý je na FB a kontakt je na světě. Samozřejmě i tam je spousta grafomanů, ale ty si člověk může bloknout a má pokoj. Pokud někomu vadí, že čte, co dělají jeho kamarádi, asi to opravdu není pro něj.

Odesláno
  nAscA napsal:
Facebook neni vubec o seznamovani, ale o setkavani. Nechapu, proc maji v CR lidi tendenci se vyjadrovat negativne k vecem, se kterymi nemaji osobni zkusenost.

setkavani? jak to myslis? jako, ze kdyz vidim nekoho online, tak s nim pokecam? takove setkavani?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...