911 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 tohle vse umi icq taky. jen lidi musi vyplnit profil. co se tyka skoly atp, tak presne kvuli tomu to vzniklo. puvodne to bylo jen pro US univeritni adresy. az pak nekomu doslo, jaky je to byznis a stalo se z toho tohle. je to jako myspace. chapu, ze pro mlady a prevazne studenty to ma smysl. pro me osobne ne. pracovni veci resi LinkedIn, zanamy mam v mobilu nebo maji normalni nick na icq/skype a ne kraviny typu xyzjaaaanika. spis me ted kazdy otravuje at mu nedavam mail ale dam mu FB. na to nehraju
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 nejsem in, nemám icq, nemám skype a ani FB, jak můžu vůbec žít?
911 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 milosklikar napsal: nejsem in, nemám icq, nemám skype a ani FB, jak můžu vůbec žít? tak to ses odsouzeny k zaniku jak muzes vubec prezit? ja sem rad, ze jeste chodej lidi ven. doufam, ze se nedockam doby, kdy se bude i virtualne chlastat. kazdy doma sam a budou si o tom vypravet nebo si daj videokonferenci.
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 911 napsal: tak to ses odsouzeny k zaniku jak muzes vubec prezit? ja sem rad, ze jeste chodej lidi ven. doufam, ze se nedockam doby, kdy se bude i virtualne chlastat. kazdy doma sam a budou si o tom vypravet nebo si daj videokonferenci. Výhodu bych jednu viděl. Nikdo ti nepoblije záda, maximálně sám sobě do klávesnice...
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 milosklikar napsal: nejsem in, nemám icq, nemám skype a ani FB, jak můžu vůbec žít? počkej počkej, co žes to povídal o těch mobilech? To fakt dřív nebylo??? :D
hufnor Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 New Milis napsal: Já slyšel, že dřív nebyly ani mobily - říkal mě to milosklikar. Ja to taky slysel a dokonce zazil. Driv lidem taky treba obcas slapl mamut na kuri oko, ale ja jsem celkem rad, ze se mi tento vynikajici zazitek diky pokroku ve forme vyhynuti mamutu vyhnul. Driv lidi cetli u petrolejky, dneska maji ctecku ebooku. Driv lidi hulakali jak na lesy, dneska volaji pres net, oboji zdarma. Driv lidi delali veci jinak. Uprimne si nedovedu predstavit, ze bych mel treba napsat diplomku bez pocitace a internetu, pekne po staru, na psacim stroji, pripadne krasopisne prackou, v nekolika kopiich k tomu... U petrolejky. Nebo louce... A muj obdiv patri tem, kteri to tak delali. Ale kdyz zustanu u prikladu ze zivota studentskeho. Otazkou je, co je obecne lepsi? Nepochybuji o hloubce poznani zkoumaneho jedincem, ktery si precte x knih po vecerech v knihovne (nejlepe za svitu luny, aby nepodpalil celou uni) a pak stravi prijemny rok s kalamarem a brkem. Podobne, diky stedre financni podpore nekolika krejcaru rocne od rodicu, ucini 100 takovych jedincu, z nichz jich tretina zajde na souchotiny. Mame tu tedy cca 66 odborniku v oboru. A prevazna cast zbytku populace je negramotna, koneckoncu, proc by se meli taky vubec o neco zajimat, kdyz musi rano na panske na robotu, presto, ze se o ne nejspis pokousi mor. Zlate stare casy. To ted si kdejaky floutek behem minut najde libovolne informace temer o vsem. Z vyhledavacem nabidnutych relevantnich utrzku vyplodi neco vice ci mene originalniho mezi sledovanim poslednich dilu Simpsonovych a chatem s kamaradem z druhe pulky sveta. Odpoledne si jde zahrat squash, na ktery si vydelal sam melouchem v podobe programovani webovych stranek a vecer jde s kamarady do klubu tancovat, v cemz mu (stejne jako ve hrani squashe) vubec nebrani kompozitova proteza misto nohy, o kterou kdysi prisel. Pri tanci si vesele prozpevuje anglicky text pisnicky, protoze nejen, ze on, jeho kamaradi a vetsina populace umi cist a psat ve vlastni reci (kterou mu nikdo nenuti, ale taky nezakazuje), ale pri trose stesti i v par cizich. Az vyjde ze skoly, mozna z nej, stejne jako z 8000 jeho kolegu, jeho mirne povrchni znalosti neudelaji zadneho El Profesora, ale to se casem vstreba, od ceho jsou elektronicke akademicke site. Co na netu nenajde sam, na to se zepta nekde, nejspis na foru ... Zatracene moderni moresy. Ale to byl takovy ilustrativni lehce OT o starych dobrych casech. Ja se jenom divim, proc se nekteri tak zarputile brani tomu, ze se muzou s kamarady domluvit na to realne posezeni v oblibene realne hospode diky virtualnimu prostredi jako icq nebo FB mnohem rychleji a efektivneji. Nene, dekuju jim pekne, ja z Ostrau do Prag radsi par dni konesprezkou, ono to Pendolino je jim takova certovska moderna, ani toho konskyho hnoje v gesichtu si clovek neuzije! :-)
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Jooo, dřív se dělaly věci jinak... Někdy líp někdy hůř Aspoň že ty staré hodinky tu budou snad pořád
mengelis Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 hufnor napsal: Ja to taky slysel a dokonce zazil. Driv lidem taky treba obcas slapl mamut na kuri oko, ale ja jsem celkem rad, ze se mi tento vynikajici zazitek diky pokroku ve forme vyhynuti mamutu vyhnul. Driv lidi cetli u petrolejky, dneska maji ctecku ebooku. Driv lidi hulakali jak na lesy, dneska volaji pres net, oboji zdarma. Driv lidi delali veci jinak. Uprimne si nedovedu predstavit, ze bych mel treba napsat diplomku bez pocitace a internetu, pekne po staru, na psacim stroji, pripadne krasopisne prackou, v nekolika kopiich k tomu... U petrolejky. Nebo louce... A muj obdiv patri tem, kteri to tak delali. Ale kdyz zustanu u prikladu ze zivota studentskeho. Otazkou je, co je obecne lepsi? Nepochybuji o hloubce poznani zkoumaneho jedincem, ktery si precte x knih po vecerech v knihovne (nejlepe za svitu luny, aby nepodpalil celou uni) a pak stravi prijemny rok s kalamarem a brkem. Podobne, diky stedre financni podpore nekolika krejcaru rocne od rodicu, ucini 100 takovych jedincu, z nichz jich tretina zajde na souchotiny. Mame tu tedy cca 66 odborniku v oboru. A prevazna cast zbytku populace je negramotna, koneckoncu, proc by se meli taky vubec o neco zajimat, kdyz musi rano na panske na robotu, presto, ze se o ne nejspis pokousi mor. Zlate stare casy. To ted si kdejaky floutek behem minut najde libovolne informace temer o vsem. Z vyhledavacem nabidnutych relevantnich utrzku vyplodi neco vice ci mene originalniho mezi sledovanim poslednich dilu Simpsonovych a chatem s kamaradem z druhe pulky sveta. Odpoledne si jde zahrat squash, na ktery si vydelal sam melouchem v podobe programovani webovych stranek a vecer jde s kamarady do klubu tancovat, v cemz mu (stejne jako ve hrani squashe) vubec nebrani kompozitova proteza misto nohy, o kterou kdysi prisel. Pri tanci si vesele prozpevuje anglicky text pisnicky, protoze nejen, ze on, jeho kamaradi a vetsina populace umi cist a psat ve vlastni reci (kterou mu nikdo nenuti, ale taky nezakazuje), ale pri trose stesti i v par cizich. Az vyjde ze skoly, mozna z nej, stejne jako z 8000 jeho kolegu, jeho mirne povrchni znalosti neudelaji zadneho El Profesora, ale to se casem vstreba, od ceho jsou elektronicke akademicke site. Co na netu nenajde sam, na to se zepta nekde, nejspis na foru ... Zatracene moderni moresy. Ale to byl takovy ilustrativni lehce OT o starych dobrych casech. Ja se jenom divim, proc se nekteri tak zarputile brani tomu, ze se muzou s kamarady domluvit na to realne posezeni v oblibene realne hospode diky virtualnimu prostredi jako icq nebo FB mnohem rychleji a efektivneji. Nene, dekuju jim pekne, ja z Ostrau do Prag radsi par dni konesprezkou, ono to Pendolino je jim takova certovska moderna, ani toho konskyho hnoje v gesichtu si clovek neuzije! :-) SEJ ÉÉÉÉÉÉÉJMEN!
farářskej Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 milosklikar napsal: nejsem in, nemám icq, nemám skype a ani FB, jak můžu vůbec žít? Ale jo, v Holicích se to dá zvládnout
seaman Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 911 napsal: tak to ses odsouzeny k zaniku jak muzes vubec prezit? ja sem rad, ze jeste chodej lidi ven. doufam, ze se nedockam doby, kdy se bude i virtualne chlastat. kazdy doma sam a budou si o tom vypravet nebo si daj videokonferenci. Mam priatelov v Londone v Prahe a po celom Slovensku, musim povedat, ze uz sme sa cez Skype ozrali :thumbsup_anim:
lefty Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Když jsme u těch novějších komunikačních nástrojů - používáte twitter? Já jsem nějak nepochopil, k čemu je to dobré (a to všechny tyhle věci testuju s hlavou otevřenou a zvědavou, nikoliv z kozlíku drožky :-)). Dáte mi někdo příklad, jak to používáte? p.s.: Hufnor, pěkněěě!
dagou Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Nesahej na to, je to past... FB je true evil do okamžiku, kdy ho donutím sdělovat jen co chci a mám v něm jen lidi, které tam chci znát. Používám FB asi 4 dni, potřeboval jsem kontakt na člověka, se kterým chodím do hospody. Dneska to mam jako doplněk k hospodě. Mám prostě pořád u sebe svoje kamarády od Psa, a konverzace se nerušeně udržuje s celou hospodou. Takže když přijdu do hospody, neptam se jak se mají, ale můžu se s nima bavit rovnou o věci, kde jsem přestali.
vanderB. Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 lefty napsal: Když jsme u těch novějších komunikačních nástrojů - používáte twitter? Já jsem nějak nepochopil, k čemu je to dobré (a to všechny tyhle věci testuju s hlavou otevřenou a zvědavou, nikoliv z kozlíku drožky :-)). Dáte mi někdo příklad, jak to používáte? p.s.: Hufnor, pěkněěě! vypada to jako status update z Facebooku podle me...ten Twitter
čamajda Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 vanderB. napsal: vypada to jako status update z Facebooku podle me...ten Twitter http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter
lefty Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 ale já vím, co a jak to funguje. Jenom nechápu, co je na tom za přínos. Uniká mi pointa. U FB i LinkedIn je pro mě ten přínos jasnej, u twitteru fakt nevím.
kubson Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 lefty napsal: ale já vím, co a jak to funguje. Jenom nechápu, co je na tom za přínos. Uniká mi pointa. U FB i LinkedIn je pro mě ten přínos jasnej, u twitteru fakt nevím. když už si líný na plnotučné blogování, ale pořád máš tu potřebu
kejklik Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 seaman napsal: Mam priatelov v Londone v Prahe a po celom Slovensku, musim povedat, ze uz sme sa cez Skype ozrali :thumbsup_anim: na sex už taky došlo? myslím, že přes skype nechytíš ani AIDS ani kapelníka.
Návštěvník YPO Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 ... tak já přes facebook moc nekomunikuji, přijde mi to nějaký složitý -ALE včera jsem dostal pozvání na FarmVille a už se dva dny dívám jak mi rostou jahody,jak žere koza a rostou dýně, dost návykové - he he
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Ja nepouzivam zadnej z techhle vejmyslu. Ani jsem to nevyzkousel a proto mi to nechybi.
B.F.G. Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Když už jsme u toho, je zajímavé že fenomén šitu ICQ funguje více méně jen u nás a pár okolních státech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se