Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A teď se modlíš, aby ti kluci arabští neremizovali, co?

Proč? x2 - x je remíza, takže druhá sázka je na neprohru hostů, tj. i s remízou.

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Proč? x2 - x je remíza, takže druhá sázka je na neprohru hostů, tj. i s remízou.

Aha, jsem osel, přehlédl jsem to

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Tak to bude asi problém. Jedině si založit účet u FIO. Bude tě to stát stovku (českých) a je to účet československý (stačí dát místo 2010 koncovku 8330). Můžeš si ho tedy založit i na Slovensku.

Jej no to FIO vyzera zlozito... To ked budem v Prahe, to radsej skocim do mbank, alebo pri najhorsom sa s niekym z vas dohodnem za nejaku proviziu, ze to poslem jemu a on potom mne... :P Hlavne je fajn, ze na sazke sa to cislo uctu da kedykolvek zmenit... :thumbsup_anim:

Odesláno

Pánové, nic ve zlém, ale když to neudělal někdo jiný z kolegů, musím se k tomu vyjádřit. Zde se na 4 stránkách někteří členové rozepisují a téměř rozplývají nad tím, jak rychle a bezpracně vydělat 1700 korun. Někteří členové už stihli přihlásit celou rodinu :sad01_anim: , a ejhle, světe div se, nikomu to tady nepřipadá blbý!!! Nechci tady zbytečně moralizovat, nebo poučovat, ale snad si můžu dovolit jednu poznámku.

Na světě není nic zadarmo. Sazka toto promotion udělala z důvodu získání nových zákazníků pro právě spuštěné kurzové sázení po internetu. Byť podle vyjádření jejich zástupce počítali s jistými náklady, domnívám se, že nepočítali s takovými zákazníky, jako jste vy, výše přispívající. Ten bonus má sloužit pro sázkaře, tj.pro jejich stávající, či budoucí více méně pravidelně sázející klientelu. Jasné je to, že tito tento bonus dříve, či později společnosti vrátí. Z vašich výše napsaných příspěvků mám dojem, že si vsadíte celý bonus na všechny možnosti jedné sázkové příležitosti, sbalíte "výhru" a od té doby vás tam neuvidí.

Ano, jedno staré české přísloví říká, že blbý, kdo dává, blbější, kdo nebere. Podívejme se však na to, kdo v tomto případě dává. Ano, jedná se o skoro státní podnik Sazka a.s., který většina lidí, včetně mě, nemá, a to oprávněně, ráda. Sazka krom jiného prošustrovala více jak 14 mld korun na Sazka, dnes O2 arénu, která není zaplacena ještě dnes, a tím připravila sportovní svazy za posledních cca 5 let o mnoho miliard. Teď ještě ke všemu přišla s touto stupidní akcí, která jim nic nepřinese, protože takových lidí, jako jste vy je v Čechách hodně. V konečném výsledku tato akce skončí propadem v řádech několika desítek, či stovek miliónů korun. O ty dostanou sportovní svazy méně a třeba zase za rok, ze dva si bude Martina Sáblíková, když bude mrznout, zametat s trenérem rybník někde na Svratce, aby mohlo proběhnout mistrovství ČR a ona se mohla připravovat na boje o medaile na MS, či OH, abyste vy všichni u svých beden mohli držet palce a pak být hrdí, jak to ta naše holka dobře zajela...

Co mi na tom vadí, je právě to, že to udělala Sazka. Kdyby to udělaly její konkurenti, neřeknu ani slovo, jedná se totiž o soukromé společnosti a ty ať si se svými penězi dělají, co se jim zamane.

To je jeden a zcela zásadní důvod, proč se mi toto vaše chování moc nelíbí. Další důvod se mi těžko popisuje, je to takový nepopsatelný pocit studu, že se něco takovýho nedělá, že to normální, sebevědomý, samostatný člověk nemá zapotřebí ( bez ohledu na sociální, či finanční situaci ).

A teď se do mě pusťte. Howgh

Odesláno (upraveno)

Malaket: Tleskám, opravdu výbornej komentář, naprosto jsi to trefil, po dnešním těžkém dni jsi mě zvedl náladu :)

S Martinou jsi to trefil perfektně, trénuje na rybníku, který si zametá, soupeřky se jí smějou... Divím se, že je možné na takové úrovni vyhrávat...

Nedávno jsem koukal asi na hodinový pořad ( nevím, zda čt 2 nebo čt4, ale chvílemi jsem měl slzy v očích, jak mluvil její trenér a je mi jich líto) :(

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)
Z vašich výše napsaných příspěvků mám dojem, že si vsadíte celý bonus na všechny možnosti jedné sázkové příležitosti, sbalíte "výhru" a od té doby vás tam neuvidí.

A to byl přesně můj případ... Zastyděl jsem se ale po přečtení Malaketova příspěvku, a proto slibuji, že celou svoji příští výplatu v Sazce komplet prosázím - snad tím trochu napravím nejen své svědomí, ale nahradím tak Sazce i ušlý zisk alespoň za dalších pár takových spekulantů, jako jsem byl před chvílí i já a aspoň trošku tím Martině pomůžu... On ten čistý zisk Sazky za rok 2007 ve výši 1,415 miliard Kč je opravdu hrozně malý a musíme se tedy aspoň trochu snažit, aby se v letošním roce trošku zvýšil.

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno (upraveno)

Makalete, musím reagovat.

Právo na názor Ti neupírám a dost možná na tom, co popisuješ, může něco být. Jestli v konečném důsledku ano, či ne, to nezjistíme ani jeden, protože nevidíme do účetních čísel Sazky. Nicméně sám za sebe asi tolik v následující zkratce.

Celý život poctivě pracuju a odvádím daně.

Nesimuluju abych podojil stát na nemocenské, nezatěžuju zdravotnictví každým prdem jako spousta ostatních.

Nejsem vychčióza s ručičkama dozadu, co nešáhne na práci, neví, kde je jaký í/ý, ale moc dobře ví, jak vyplnit kdejakej cár papíru aby vytáhl prachy se státní sociální sféry.

Neházím za jízdy odpadky z auta.

Netýrám ženu ani zvířata.

Třídím odpad.

Spořím si na důchod. Až na naše důchody nebude, nebudu až tak zatěžovat sociální sféru, jako zevlové, co všechny prachy dneska prochlastají, prokouří, v 50 je trefí šlak a pak budou léta pobírat invalidní důchod a na jejich léčbu nemocí z chlastu a kouření padnou obrovský prachy.

Nekradu.

Zdravím lidi na ulici.

Neprudím lidi pro své vlastní potěšení a nedělám jim naschvály.

Peru a uklízím ekologicky.

Žiju podle zlatého pravidla.

......

Nestydím se za to, jak žiju a nehodlám se stydět ani za to, že jsem prvně v životě tímto způsobem zaspekuloval.

Jestli dostane nějaký sportovní odvětví o nějakou kačku míň mne rozhodně netlačí.

Důvody:

Od malička jsem hrál házenou .... 15 let. Znám kolem sebe i další sportovní odvětví. Tenis, fotbal, volejbal, ... a všude se od 15 lidi naučej chlastat, někdy i kouřit a občas se tam toleruje šikana. Větší, menší, fyzická, psychická. Všechny tyhle odvětví dostávají nemalé státní dotace.

Několik let studuju karate. Ne sportovní se závody, ale to tradiční s původní filozofií přístupu k životu. Občas s přestávkou, ale zůstávám u toho.

V našem Karate klubu Panter se mladí lidé učí pozitivnímu přístupu k lidem, životu, zdraví, správným hodnotám a vyšším morálním principům. Chovají se k sobě slušně, s úctou, neučí se tam vzájemně od 15 kouřit ani chlastat, naopak. Žádné finanční prostředky na podporu nedostáváme. Když chceme lepší podmínky pro trénink a zažádáme o pronájem dlouhá léta neužívané tělocvičny, městští úředníci nám nahážou klacky pod nohy a pronájem nám prakticky neumožní, protože nám nabídnou tak nestydaté podmínky, že bych z toho blil. Pár týdnů nato tam začne skupinka prominentů z řad členů státem dotovaných sportovních klubů hrát pravidelně basket za směšný pakatel a nikdo se nad tím nepozastaví.

Je mi úplně u prd*le, kde bude trénovat ten nebo onen sportovec a kolik dotací dostane to či ono sportovní odvětví.

Nestydím se za to a nestydím se za to, že jsem si zaspekuloval.

Jestli to byl od Sazky marketingový tah, šli do toho vědomě a s rizikem. Jestli to byla jejich velká bota, kterou nepřiznali a maskují jako marketing, je mi to taky fuk.

A jak jsem už napsal, do účetních čísel Sazky ani jeden nevidíme, takže jestli to v závěru bude propad nebo zisk, s trochou soudnosti nemůžeme hádat.

Nic osobního.

Upraveno uživatelem budo
Návštěvník Kamil
Odesláno
Ano, jedná se o skoro státní podnik Sazka a.s.....

NE, nejedná se o skoro státní podnik, akcionáři jsou nestátní organizace. Největším je ČSTV, což je, cituji:

"Český svaz tělesné výchovy (ČSTV) je dobrovolným sdružením sportovních, tělovýchovných a turistických svazů s celostátní působností, tělovýchovných jednot a sportovních klubů i jejich sdružení, jsou-li ustavena jako občanská sdružení podle Zákona o sdružování občanů č.83/1990 Sb."

Co mi na tom vadí, je právě to, že to udělala Sazka. Kdyby to udělaly její konkurenti, neřeknu ani slovo, jedná se totiž o soukromé společnosti a ty ať si se svými penězi dělají, co se jim zamane.

Sazka je taky ryze soukromá společnost, stát nemá ani jednu akcii. (Dokonce prý když před lety někdo z NKÚ chtěl dělat kontrolu, Hušák s ním vymetl dveře).

Odesláno
Pánové, nic ve zlém, ale když to neudělal někdo jiný z kolegů, musím se k tomu vyjádřit. Zde se na 4 stránkách někteří členové rozepisují a téměř rozplývají nad tím, jak rychle a bezpracně vydělat 1700 korun. Někteří členové už stihli přihlásit celou rodinu :sad01_anim: , a ejhle, světe div se, nikomu to tady nepřipadá blbý!!! Nechci tady zbytečně moralizovat, nebo poučovat, ale snad si můžu dovolit jednu poznámku.

Na světě není nic zadarmo. Sazka toto promotion udělala z důvodu získání nových zákazníků pro právě spuštěné kurzové sázení po internetu. Byť podle vyjádření jejich zástupce počítali s jistými náklady, domnívám se, že nepočítali s takovými zákazníky, jako jste vy, výše přispívající. Ten bonus má sloužit pro sázkaře, tj.pro jejich stávající, či budoucí více méně pravidelně sázející klientelu. Jasné je to, že tito tento bonus dříve, či později společnosti vrátí. Z vašich výše napsaných příspěvků mám dojem, že si vsadíte celý bonus na všechny možnosti jedné sázkové příležitosti, sbalíte "výhru" a od té doby vás tam neuvidí.

Ano, jedno staré české přísloví říká, že blbý, kdo dává, blbější, kdo nebere. Podívejme se však na to, kdo v tomto případě dává. Ano, jedná se o skoro státní podnik Sazka a.s., který většina lidí, včetně mě, nemá, a to oprávněně, ráda. Sazka krom jiného prošustrovala více jak 14 mld korun na Sazka, dnes O2 arénu, která není zaplacena ještě dnes, a tím připravila sportovní svazy za posledních cca 5 let o mnoho miliard. Teď ještě ke všemu přišla s touto stupidní akcí, která jim nic nepřinese, protože takových lidí, jako jste vy je v Čechách hodně. V konečném výsledku tato akce skončí propadem v řádech několika desítek, či stovek miliónů korun. O ty dostanou sportovní svazy méně a třeba zase za rok, ze dva si bude Martina Sáblíková, když bude mrznout, zametat s trenérem rybník někde na Svratce, aby mohlo proběhnout mistrovství ČR a ona se mohla připravovat na boje o medaile na MS, či OH, abyste vy všichni u svých beden mohli držet palce a pak být hrdí, jak to ta naše holka dobře zajela...

To je jeden a zcela zásadní důvod, proč se mi toto vaše chování moc nelíbí. Další důvod se mi těžko popisuje, je to takový nepopsatelný pocit studu, že se něco takovýho nedělá, že to normální, sebevědomý, samostatný člověk nemá zapotřebí ( bez ohledu na sociální, či finanční situaci ).

A teď se do mě pusťte. Howgh

sorry, ale co pises je hloupost. sazka vedela co dela a vedela, ze prijdou tihle "jednodeni sazkari". deje se to u vsech spolecnosti, ktery davaji bonusy. je to bezna praxe. a i z techto ciste zjistnych sazkaru si az bude nejaky mistrovstvi nebo olympiada, tak si pak par korun (desitky, stovky) vsadi. a o to jde.

proc by to melo lidem pripadat blby? nekomu tech 1800 x pocet clenu v rodine muze pomoct. neni to zadny podvod, nic nelegalniho ani nemoralniho.

ta akce neni vubec stupidni, je dobra a levna. o zadny penize neprijdou.

a co se tyka sazky, je to akciovka a podivej se na slozeni akcionaru. pres 60% ma CSTV. uz za dob staveni areny se objevilo nespocet lzi a mystifikaci. neni vse jak se pise

Odesláno
NE, nejedná se o skoro státní podnik, akcionáři jsou nestátní organizace. Největším je ČSTV, což je, cituji:

"Český svaz tělesné výchovy (ČSTV) je dobrovolným sdružením sportovních, tělovýchovných a turistických svazů s celostátní působností, tělovýchovných jednot a sportovních klubů i jejich sdružení, jsou-li ustavena jako občanská sdružení podle Zákona o sdružování občanů č.83/1990 Sb."

Sazka je taky ryze soukromá společnost, stát nemá ani jednu akcii. (Dokonce prý když před lety někdo z NKÚ chtěl dělat kontrolu, Hušák s ním vymetl dveře).

presne tak. spousta lidi si neuvedomuje, ze je to soukroma spolecnost.

Odesláno

Keby sme tu podvadzali a kradli tak tvoj prispevok chapem, ale takto niekoho poucovat a snazit sa aby sa citil hlupo, pride zas hlupe mne... Skus napisat sazke co to vymysleli za akciu, ale myslim, ze ti odpisu (co neodpisu, lebo im ani nenapises... :P), ze taku, aby nakoniec neskoncili v strate... Ved predsa hlavny je zisk...

Odesláno
Teď ještě ke všemu přišla s touto stupidní akcí, která jim nic nepřinese, protože takových lidí, jako jste vy je v Čechách hodně. V konečném výsledku tato akce skončí propadem v řádech několika desítek, či stovek miliónů korun.

Jsem si jistý, že to Sazku nepoloží a dokonce že na tom ani neporodělá. Ono se najde dost lidí, kterým se to zalíbí a ony milionky Sazce zase nasypou. Kdysi si vzpomínám, že Sazka špatně spočítala nějakou hru podobnou jako je šťastných 10 a při určité kombinaci se dalo dobře napakovat. Chvilku jim trvalo, než na to přišli, ale pár lidí vydělalo pěkný balík. Rozhodně mi jich tehdy nebylo líto a dnes tuto akci beru od Sazky jako promyšlený tah. Oni nejsou hloupí. Kdybych nebyl líný, přihlásím i děti :) (tedy kdyby to šlo)...

Odesláno
Keby sme tu podvadzali a kradli tak tvoj prispevok chapem, ale takto niekoho poucovat a snazit sa aby sa citil hlupo, pride zas hlupe mne... Skus napisat sazke co to vymysleli za akciu, ale myslim, ze ti odpisu (co neodpisu, lebo im ani nenapises... :P ), ze taku, aby nakoniec neskoncili v strate... Ved predsa hlavny je zisk...

Přesně tak. Evidentně Malaket nezná blíže pana Aleše Hušáka ;)

Odesláno

Ok, vyjádřím se k některým výtkám. Je mi velmi dobře známa vlastnická struktura Sazky. Použil jsem slovo skoro státní a měl sem asi spíše říct de facto veřejnoprávní, neboť akcionáři jsou vesměs sportovní svazy a zisk společnosti je používán na chod těchto, ne jako zisk soukromých společností.

Pro Budo : Kdyby Sazka hospodařila lépe, mohly zbýt peníze i na vás.

Pro mik@ a sauce : Psát jim nic nemusím, přicházím s nimi relativně často do styku, vč. A.Hušáka a můj názor na něj je pravděpodobně stejný jako váš. V oblasti loterií, sázkových a podobných her podle zák 202/90 pracuji skoro 20 let, z toho poměrně dlouho v zahraničí, takže mi věřte, že o tom něco vím. A společnosti, které jsem ( spolu- ) vlastnil a ( spolu- ) řídil jen za posledních 10 let věnovaly na charitu a veřejně prospěšný účely asi 50 milionů...

Ale když se nad tím zamyslím, tak bych měl problém i pokud by se jednalo o firmu ryze soukromou. Já na takovéto věci zkrátka nemám náturu. Jsem asi staromódní, ale mě je blbý se najíst třeba i na rautu, který sám jako sponzor platím :tired: Nebo třeba kousek od místa kde bydlím pořádá ČSSD několikrát do roka míting s J.Paroubkem, kde se dává jídlo a pití, balónky pro děti, trička a propisky a to vše zdarma. Sice mi to dá hodně práce přesvědčit mé malé děti, že od těch lidí si z principu nic nevezmem, ale tak to zkrátka je.

Toto vlákno bych očekával na webu Blesku, Aha ( jestli nějaké weby mají ), tady jsem měl o členech, přiznám se, lepší mínění. Jasné je, že lidé jsme různí, překvapilo mne však, že jsem se ozval s nesouhlasnou reakcí jako první až na 4 stránce vlákna. Doufám, že mě zde někdo podpoří :D

S úctou ke všem Malaket

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...