Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co máte všichni s tím benzínem? :)

Mazda 7? To už rovnou bavoráka, spotřeba na tom bude stejně dobře. :) Ale jinak je to skvělý auto.

Odesláno
nezkoušels to s benzínem? to by zajímalo mě..

Nezkoušel, ale ten benzín má stejně málo výkonu .. Je to prostě pro rodinné ježdění... přirovnal bych to k Octavia Scout... ale lepší než Octavia...a celkově lacinější :)

Co máte všichni s tím benzínem? :)

Mazda 7? To už rovnou bavoráka, spotřeba na tom bude stejně dobře. :) Ale jinak je to skvělý auto.

BMW mi prostě nesedí.. je to subjektivní, ale mně se s BMW nejezdí dobře :)

Odesláno
Volvo? S těma cenama ND si děláš srandu, viď?
Uznávám, že jsem přestřelil - na 120tku a Favorita jsou levnější B) (www.saabtuning.cz/ - jenom namátkou, nemluvím o slevách pro členy VK, dál to nemíním rozebírat, sem to naprosto nepatří.)

:speak_cool: jo u toho sem se taky pobavil,díly na Volvo levnější jak na škodovku !!cháchá a žerou málo tomu taky věřím hlavně turbovaný pětiválce jezděj za 8 :lol2: Jinak nic proti Volvům fantastický auta ,ale jejich majitelé sou jako rybáři chytil sem táááááááákovýhleho sumce
Netuším, kde jsi přišel na nějaké takovéto tvrzení o spotřebě - pro tvoje info:

V40 - 2.0T 16V = 10,2 l/100km

V70 - 2.5 20V = 11.5 l/100km

Obě auta jezdí prakticky pouze po Praze, tohle je jejich zimní průměrná spotřeba. Z mého pohledu akceptovatelná. (to je tak, když mám těžkou nohu a neumím jezdit pomalu B))

sorry za zaneřádění původního vlákna - kdyžtak ať to moderátor smázne. :)

Odesláno
Škodovka má dnes rozhodně dražší servis než Nissan, MiniCooper a podobně... nemluvě o chování lidí na provozovně....

Pokud chceš sázet na jistotu

post-227-1235493306.jpg

Odesláno

Pokud chceš sázet na jistotu

doplnění

Motor: Typ V2 Diesel / 12-válec / 500hp

Zásoba paliva: 614 litrů

Rychlost: na silnici - 51km/hod.

terénu - 40km/hod.

Dojezd: na silnici - 450km

Odesláno

tak u mne to je jasny jsem Alfista, a muzu rict co se tyce pasivni bezpecnosti tak obe, ktere mam jsou na tom dobre.

A jak uz to na forech byva, prosim priznivce jinych znacek at si odpusti blbe poznamky ktere slyseli od Franty kombajnera, diky

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Já mám rád když to dělá z 0 na 100 tak kolem 7 -8 vteřin :)

Range rover sport supercharged - 6,5 vteřiny :thumbsup_anim:

Odesláno

Range Rover - nelíbí se mi... Jak jsem psal... právě jsem ve fázi testování. Proběhl uživatelský test Mazda CX 7, Nisan Quasquai, v pátek si jdu na víkend půjčit Ford Kuga (s tím, že Nissan i Ford by bylo nutné trošku potunit aby šel výkon nahoru), chystám Subaru Forester 2,5 Turbo... Nechci nic od BMW, Mercedes, Volvo... VW také nijak moc nemusím, Porsche také ne... Momentálně je favorit stále ta Mazda CX 7 ....

Odesláno

Koukám, že bylo vyloučeno asi nejlepší SUV, pokud se bavíme i o jízdě v terénu a to Tuareg. :)

Nissan má dost místa vzadu? V podélním směru u kolenou a na šířku v ramenou? (míněno pro 3 lidi)

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Range Rover - nelíbí se mi... Jak jsem psal... právě jsem ve fázi testování. Proběhl uživatelský test Mazda CX 7, Nisan Quasquai, v pátek si jdu na víkend půjčit Ford Kuga (s tím, že Nissan i Ford by bylo nutné trošku potunit aby šel výkon nahoru), chystám Subaru Forester 2,5 Turbo... Nechci nic od BMW, Mercedes, Volvo... VW také nijak moc nemusím, Porsche také ne... Momentálně je favorit stále ta Mazda CX 7 ....

Testovací jízdu v RRS mohu poskytnout :-P Ale když se ti nelíbí, tak asi nic... :worried_anim:

Odesláno
Alfa je krásná :) a její emotivní zvuk.... krása :) Ale nechci nic co jde tak lehce roztrhnout na dva kusy a nic jako SUV ani Alfa nedělá....

s tim roztrhnutim jestli narazis tak pred 3mi lety jak to jeden typek v Praze rozpulil, tak to jel ve meste asi 180 a ten sloup trefil primo na stred auta, to by se rozpulilo myslim ze vsecko . . . krome toho tanku teda :)

Jinak i male Mi.To co vyslo letos ma 5* v EuroNCAP :) a mas pravdu SUV zatim nevyrabi i kdyz koncept uz ma . . .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...