factus Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2023 Šel jsem si pro první "opravdovější" hodinky do 10-15k. Před vstupem do obchodu jsem myslel, že budu vybírat pouze z PRX nebo Gentlemanů. Ve výloze jsem zahlédl tyhle Hamiltony a bylo jasno. Sice to jsou takové poloviční diversky a navíc s baterkou, ale zase si říkám, že Hamilton by snad špatné hodinky neudělal. Mám z nich radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Campino Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2023 (upraveno) Jednoduché, pekné univerzálne hodinky. Tak nech ti robia radosť čo najdlhšieužívaj Upraveno 19. srpna 2023 uživatelem Campino
DadB Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 Velká gratulace. Jsou naprosto luxusní - taky jsem je svého času měl v hledáčku. Za quartz bych se vůbec nestyděl, je v tom poctivý ETA 955.112 strojek, jeden z nejlepších day/date, který kdy vyráběli. Nakonec jsme je vlastně taky (skoro) koupili - junior dostal k 15. narozeninám menšího brášku:
Ivan Lelák Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2023 Hamilton byl jedním z průkopníků baterkových hodinek. Gratuluji, radost je vždy na prvním místě.
Marty223 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Odesláno 30. října 2023 Gratulace, taky byly jedny z mojich prvních. Pokud z hodinek nemáš radost nejsou to ty pravý.
peter48 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2023 Áno sú dobre , a baterka bez problémov s presnosťou …
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Taky mám první Hamiltony. Ani H 10 nemá problém s přesností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdenek1307 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Taky mám první Hamiltony. Ani H 10 nemá problém s přesností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Jo, mám z nich opravdu radost. Moje zatím nejdražší hodinky a z mechanik nejpřesnější.
hightower Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2023 V 10. 12. 2023 v 13:10, Jiří Sedlák napsal: Taky mám první Hamiltony. Ani H 10 nemá problém s přesností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrá záchodovka, Jirko
Jiří Sedlák Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2023 No co tam máš dělat, když to zrovna nemáš nejrychlejší. A navíc je tam mnohem lepší světlo než u mě v pokoji. Můj příbytek si nechávám s rekonstrukcí na konec, nejdřív jsem stavěl u sebe koupelnu, aby to byl vůbec sólo byt a ne jen kuchyň a pokoj. Pak se dělala chodba a záchod dole, byt nahoře, protože po jedné rodině smrděl moc. Teď se maluje schodiště. Můj pokoj je tedy sbírka pavučin a prostě zakouřená místnost s telkou a muzikou. A má tak divnou barvu, že jakékoli hodinky které mají něco co zrcadlí, tedy tyto a třeba keramika na king turtle vypadají v tom pokoji úplně debilně. Prostě v pokoji vypadá jakýkoli odraz jako hovno a na záchodě jenom jako kachličky.
factus Odesláno 17. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2024 Tak prvotní nadšení vystřídalo mírné zklamání. Luneta se bez důvodu začala zasekávat až se zasekla úplně snad si s tim na reklamaci poradí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se