Gustaf Odesláno 9. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2023 V 9. 9. 2023 v 10:57, blackwhit napsal: Diky, zatim mi teda vykouzli usmev pokazdy, kdyz se na ne kouknu! Bechyne, strasne fajn pristup Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Tak to se nedivím...jsou super... klidně sem hoď více fotek... Jak vyšly cenově? Klidně do SZ.... dík
Gustaf Odesláno 24. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2023 Tak co tak hledám, tak jsem našel ještě dva favority... respektive jednoho, ale nevím jakou barvu. Jedná se o Spirity Zulu time GMT. Na GMT nejsou moc vysoký (13,9mm) oproti Tudor GMT. L2L na 42mm mají taky super. Cena pod limit, tak by zbylo i na bublifuk...Takže k Tudorum BB nebo 58 další horký kandidát.
Lukyn77 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 V 6. 9. 2023 v 16:45, blackwhit napsal: Ono to na tech fotkach tak nevyzni, kdyz na to ted koukam, ale v realu to tak bylo: Vs bb58 Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit tak nakonec bb58, gratuluju ... stejné místo, stejný výběr, jen o týden dříve
Gustaf Odesláno 11. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2023 Tak jo... pořad hledám a koukám a stále mám dva favority. Tudor BB 41mm Longines Spirit zulu time Jaké z těchto dvou...
juk Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 @Gustaf mám klasické Longines Spirit. Žena když je poprvé viděla, tak prohlásila, že s těma číslíčkama jsou takové dědečkovské...
Gustaf Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Zatím hlasy pro hodinky, ke kterým jsem více nakloněn i já...tak super. @juk mně se líbí víc tyhle Zulu time, než klasické....ty čísla k pilotkam patří
shewcza Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Tudor, jen by mě zajímalo co Tě vede k tomu poohlížet se po 41mm a né po 39mm? Ty 41 jsou fakt hodně vysoký až se to stává pro denní nošení nenositelné.
juk Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Nevím jak moc potřebuješ GMT modul, ale co datumovka? Jen jedny hodinky bez data bych dlouhodobě nedal.
juk Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 V 12. 10. 2023 v 5:02, Gustaf napsal: Zatím hlasy pro hodinky, ke kterým jsem více nakloněn i já...tak super. @juk mně se líbí víc tyhle Zulu time, než klasické....ty čísla k pilotkam patří Rozšířit Zajímalo by mě, jestli naživo vedle sebe bude Tudor působit elegantně a nadčasově jak se zdá z fotky. A jak píše shewca, bacha na velikost A co náklady na servis a náhradní díly? Jako každodenní hodinky budou dostávat víc ran od života.
Gustaf Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2023 @shewcza no koukal jsem i na "58" ale nevím..39mm mě přijde malé. Ty 41 jsou vysoké 14,9 což je jako u mých zelených koulí, co prodávám...to bych asi zvládl. @juk máme ješte jedny hodinky z datem (viz foto někde vepředu), to by asi nebyl problém. To srovnáni naživo by mě také zajímalo, ale co projíždím fotky, tak Tudory působí opravdu elegantně a nadčasově. Co se týká londzinu, tak GMT netřeba, bral bych to jako příjemnou komplikaci. Ale jsou taky super... mít oboje by bylo fajn
lukassob Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Když BB 41, tak bych počkal na nové. Nové by měli mít výšku 13,6 mm místo 14,9 mm. To už je dost rozdíl. https://monochrome-watches.com/tudor-black-bay-burgundy-41-master-chronometer-updated-thinner-2023-7941a1a0ru-hands-on-review-price/
Gustaf Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Jj, vím...ale tam už je čekačka a cena zase úplně jinde...
Lookyn Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Tak já budu první, kdo do toho hodí vidle a dám hlas Longines Určitě ne z principu, ale kdybych se já rozhodoval mezi těmito 2 kusy, tak Spirity se mi líbí mnohem víc
Micey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 (upraveno) Jako chtel jsem napsat neco o tom ze Longines sou takovy skoro Omegy pro chudy dedky.. lec ted jsem je okoukl v Koscomu a to zpracovani pouzdra vypada paradne, ostre, fakt pekny. Ovsem jak nemam rad Tudor, stejnak by to u me vyhral, skrzeva strojek. Upraveno 12. října 2023 uživatelem Micey
Gustaf Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2023 V 12. 10. 2023 v 11:04, Micey napsal: Jako chtel jsem napsat neco o tom ze Longines sou takovy skoro Omegy pro chudy dedky.. lec ted jsem je okoukl v Koscomu a to zpracovani pouzdra vypada paradne, ostre, fakt pekny. Ovsem jak nemam rad Tudor, stejnak by to u me vyhral, skrzeva strojek. Rozšířit Idelal by byly oboje, no @Lookyn díky za názor ...já je mám nakoukany pouze z fotek a videí. Zatím jsem se nikam nedostak, ale i tak mě hodně zaujaly. Navíc mají i super rozměry.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se