Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak co tak hledám, tak jsem našel ještě dva favority... respektive jednoho, ale nevím jakou barvu. Jedná se o Spirity Zulu time GMT. Na GMT nejsou moc vysoký (13,9mm) oproti Tudor GMT. L2L na 42mm mají taky super. Cena pod limit, tak by zbylo i na bublifuk...Takže k Tudorum BB nebo 58 další horký kandidát.

0331906_l38024536.jpeg

0292751_l38124936.jpeg

• po 3 týdnech...
Odesláno

@Gustaf mám klasické Longines Spirit. Žena když je poprvé viděla, tak prohlásila, že s těma číslíčkama jsou takové dědečkovské... 🙂 

Odesláno

Tudor, jen by mě zajímalo co Tě vede k tomu poohlížet se po 41mm a né po 39mm? Ty 41 jsou fakt hodně vysoký až se to stává pro denní nošení nenositelné.

Odesláno

Nevím jak moc potřebuješ GMT modul, ale co datumovka? Jen jedny hodinky bez data bych dlouhodobě nedal.

Odesláno
  V 12. 10. 2023 v 5:02, Gustaf napsal:

Zatím hlasy pro hodinky, ke kterým jsem více nakloněn i já...tak super. 

@juk mně se líbí víc tyhle Zulu time, než klasické....ty čísla k pilotkam patří :)

Rozšířit  

Zajímalo by mě, jestli naživo vedle sebe bude Tudor působit elegantně a nadčasově jak se zdá z fotky. A jak píše shewca, bacha na velikost 🙂

A co náklady na servis a náhradní díly? Jako každodenní hodinky budou dostávat víc ran od života.

Odesláno

@shewcza no koukal jsem i na "58" ale nevím..39mm mě přijde malé. Ty 41 jsou vysoké 14,9 což je jako u mých zelených koulí, co prodávám...to bych asi zvládl.

@juk máme ješte jedny hodinky z datem (viz foto někde vepředu), to by asi nebyl problém. 

To srovnáni naživo by mě také zajímalo, ale co projíždím fotky, tak Tudory působí opravdu elegantně a nadčasově. 

Co se týká londzinu, tak GMT netřeba, bral bych to jako příjemnou komplikaci. Ale jsou taky super... mít oboje by bylo fajn :D

Odesláno

Tak já budu první, kdo do toho hodí vidle a dám hlas Longines :default_smile:

Určitě ne z principu, ale kdybych se já rozhodoval mezi těmito 2 kusy, tak Spirity se mi líbí mnohem víc :default_wink:

Odesláno (upraveno)

Jako chtel jsem napsat neco o tom ze Longines sou takovy skoro Omegy pro chudy dedky.. lec ted jsem je okoukl v Koscomu a to zpracovani pouzdra vypada paradne, ostre, fakt pekny.

Ovsem jak nemam rad Tudor, stejnak by to u me vyhral, skrzeva strojek.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 12. 10. 2023 v 11:04, Micey napsal:

Jako chtel jsem napsat neco o tom ze Longines sou takovy skoro Omegy pro chudy dedky.. lec ted jsem je okoukl v Koscomu a to zpracovani pouzdra vypada paradne, ostre, fakt pekny.

Ovsem jak nemam rad Tudor, stejnak by to u me vyhral, skrzeva strojek.

Rozšířit  

Idelal by byly oboje, no :D

@Lookyn díky za názor ...já je mám nakoukany pouze z fotek a videí. Zatím jsem se nikam nedostak, ale i tak mě hodně zaujaly. Navíc mají i super rozměry.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...