Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za mě definitivně Tudor BB58 ta lehkost je uzasna 

PS koukni do vlakna prodám dneska se tam objevil nádhernej kousek S&G i s datem sám přemýšlim jestli do nich nejit

Odesláno (upraveno)

Co třeba ještě tohle? Zajímavý cifr, spona vypadá, že by se tam mohla odehrávat nějaká mikroregulace a parádní dýnko :) tady krásně do rozpočtu - https://www.wdl.sk/cs/montblanc-1858-collection-iced-sea-129371/

Akorát tam možná chybí (třeba na cifru) nějaká barvička, která by to celé oživila... ale zase barevných variant vyrábí Montblanc více ;)

Bohužel teda základ strojku obyč Sellita :(

rez_02_05_2022_10_20_29.thumb.png.2fec2d2420ad79b037772cd1dfacf109.png2.thumb.png.566c93f13edf0c92c30de7b042fdff9c.png3.thumb.png.6dd5d72641f1216d2e50e009cb068862.png

Upraveno uživatelem Lookyn
doplnění info
Odesláno (upraveno)

Tady není co řešit... Omega SMP.. jasná volba :) Na denní nošení, jako jediné hodinky, univerzály, čitelnost, keramika, brand atd... Moderní Bondovky jsou prostě skvěla volba, mají všechno a v inzerci se kolem kila dají sehnat..

Omega-Seamaster-Diver-300M-Co-Axial-Mast

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno
  V 18. 10. 2023 v 16:49, Axel napsal:

Tady není co řešit... Omega SMP.. jasná volba :) Na denní nošení, jako jediné hodinky, univerzály, čitelnost, keramika, brand atd... Moderní Bondovky jsou prostě skvěla volba, mají všechno a v inzerci se kolem kila dají sehnat..

Omega-Seamaster-Diver-300M-Co-Axial-Mast

Rozšířit  

Tyjo jako asi jo. Daly by se tak brát, ale problém je ten, že mě nikdy moc nebraly. Ješte když dříve měly takovej ten buzna tah....

Odesláno

Jak bylo napsáno o kousek výše-Omega SMP.
Ty hodinky jsou univerzál a rozhodně se hned neokoukaji,narozdíl od Tudoru,který mě přijde nudný
1c82faf2d510ab2d9370cc1bdacdcacd.jpg
a2d50d257fbc59ded49fe7dee4a86342.jpg
b676144b8defb97e7b534495b2b7dda0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 18. 10. 2023 v 19:26, Gustaf napsal:
Bezpochyby jsou to supr hodinky, ale fakt mě nějak nebaví. Neviděl jsem je teda naživo....

Za mě,bych se zajel podívat na pár kousků na živo,popř. dal vedle sebe,vyzkoušel,poděkoval a nechal si ty zelený Ball. Bo OWG tady

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno (upraveno)

Typově srovnávat nejdou, asi jako den a noc.. Tudory do retra, Omegy naopak střihnutý v moderním kabátě. Tudory lepší na tahu, Bondovkám zase skvěle sekne guma :).. Otázka čistě osobních preferencí, obojí budou dobrá volba, za sebe preferuji Omegy, jejich "polárky" pak obzvlášť..  Než je zavrhneš, rozhodně se na ně zajeď kouknout  😉   

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Zda Omega a nebo Tudor by pro me byla tezka volba. Ani jedno pro me nejsou srdcovky, vic se mi libi Omega, chvili jsem je ponosil, ale naprosty zklamani je pro me tah. Nezuzuje se, je moc masivni, tezkej a zpracovani taky nic moc. Treba ta potapecska extenze a mikroregulace jsou esteticky vazne neodpovidajici takovym hodinkam. Jsem presvedcenej o tom, ze na gume to budou super hodinky. Tudor jsem jen zkousel, ten tah je daleko pohodlnejsi a budou se lip nosit, Omegy jsou proti nim pomerne masivni hodinky. Ale zase u nich nedavam tu pi.u na hodinovce a fejkovy nytky na tahu.

Zvazil bych IWC pilotky, idealne Marky, sto lidi, sto chuti 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...